Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 

http://cinedrasi.com/

Χώρος προβολών

Πάρκο Μ. Θεοδωράκης (ΤΥΠΕΤ) Π.Μπακογιάννη 38-42.

Πρόγραμμα προβολών

(Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ανοίξει το πρόγραμμα)

Προσεχώς...

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 20:15
Επάγγελμα Ρεπόρτερ, Michelangelo Antonioni, 1975, Ιταλία, Γαλλία

Κατασκοπική ταινία καταδίωξης, φιλοσοφικό δράμα και υπαρξιακό θρίλερ δρόμου, μια από τις σπουδαιότερες κινηματογραφικές ταινίες. Αληθινό έπος, έχει στον πυρήνα της αφήγησης του τον χρόνο και τον θάνατο, τον ρόλο του ατόμου στην κοινωνία, την περιπλάνηση και την περιπέτεια ως μορφές υπαρξιακής αναζήτησης, καθώς και τα ζητήματα της ταυτότητας, της αλλοτρίωσης, της αποξένωσης, της κενότητας και εντέλει της ματαιότητας της ανθρώπινης ύπαρξης.

To Πρόγραμμα του cine-Δράση Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος 2017

Δώδεκα ταινίες, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Cine-Δράση για το επόμενο τρίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2017. Εννέα από αυτές θα παιχτούν στο 2ο Γυμνάσιο (Ταϋγέτου και Ξάνθης) όλες τις Τετάρτες του καλοκαιριού στις 9:00μμ, πλην της επομένης του 15αύγουστου και οι τρεις τελευταίες τις Πέμπτες του Σεπτέμβρη 14, 21, 28 στις 8:15μμ στο ΤΥΠΕΤ.

Οι ταινίες είναι επιλεγμένες, όπως πάντα, ανάμεσα στις καλύτερες του Παγκόσμιου Κινηματογράφου και όλες έχουν κατακτήσει τις καρδιές κοινού και κριτικών. Κυρίως όμως είναι ταινίες που έχουν συγκινήσει όσους τις πρότειναν και εμάς που τις επιλέξαμε!

Οι ταινίες επιλέχτηκαν από έναν κατάλογο που πρότειναν κατά καιρούς όλοι όσοι παρακολουθούν τις προβολές. Την επιλογή έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο του Cine-Δράση. Η σχεδίαση του εντύπου και η εκτύπωση είναι αντίστοιχα εθελοντική προσφορά της φίλης του σινεμά Βίκυς Μαλλίρη και του Σάμη Γαβριηλίδη των εκδόσεων Γαβριηλίδης. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Μας συνηθίζουν στις πετρελαιοκηλίδες...Τα σχόλια σας...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΞΙΜΟΣ: 53 χρόνια μετά τον θάνατό του, επίκαιρος όσο ποτέ! (*)13/9/2017 Παπαχριστοδούλου Μαρίνα
Αγαπητέ κ.Ανταίο έχω μερικά ερωτήματα για την τοποθέτησή σας: Πρώτο:έχετε προσωπική αντίληψη για τον Μάξιμο;Τον γνωρίσατε και από πρώτο χέρι μας λέτε ότι ήταν "αισχρότατος και μηδαμινού ηθικού χαρακτήρος τύπος" ή συμπεραίνετε αυτό από το γεγονός ότι ήταν μέλος του ΚΚΕ και μάλιστα αντιπρόσωπος στην Κομμιντέρν; Δεύτερο: Θεωρείται ότι η ιδιότητα του αγωνιστή,γιατί αυτό ήταν η ιδότητα του μέλους του ΚΚΕ (τότε κόστιζε,καμμιά φορά το πλήρωνες και με τη ζωή σου, σίγουρα όμως ζούσες μια κακή ζωή, που συνήθως περιλάμβανε φυλακές εξορίες και όχι σπάνια αναγκαστική υπερορία) καθιστά τον Μάξιμο ακατάλληλο να μελετά,να εμβαθύνει και εντέλει να γράφει βιβλία; Τρίτο: Έχετε διαβάσει τα βιβλία του, τα θεωρείται ανάξια λόγου ή μόνο και μόνο επειδή τα έγραψε ένας κομμουνιστής που επιπλέον "ήταν ένας από τους δυο αντιπροσώπους του ΚΚΕ στην Κομιντέρν, που ψήφισαν υπέρ της αυτονόμησης της Μακεδονίας και τη Θράκης' τα αφορίζετε και μας προτείνετε, έμμεσα βέβαια, να μην ασχοληθούμαι και εμείς μαζί τους;


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2017 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου