Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 

http://cinedrasi.com/

Χώρος προβολών

Πάρκο Μ. Θεοδωράκης (ΤΥΠΕΤ) Π.Μπακογιάννη 38-42.

Πρόγραμμα προβολών

(Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ανοίξει το πρόγραμμα)

Προσεχώς...

Πρόγραμμα Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος 2018

Δεκατρείς ταινίες για το καλοκαίρι.

Δεκατρείς προβολές κάθε Πέμπτη, εκτός από την Πέμπτη 16 Αυγούστου. Δέκα από αυτές γίνονται στο Β΄ Γυμνάσιο και τρεις στο ΤΥΠΕΤ με την επιστροφή μας εκεί τον Σεπτέμβριο για την καινούρια χειμερινή σεζόν. Δεκατρείς ταινίες, που ταιριάζουν στο χαλαρό καλοκαιρινό κλίμα. Αστυνομικές, φιλμ νουάρ, κωμωδίες ανάμεσά τους η μοναδική μαύρη κωμωδία του Άλφρεντ Χίτσκοκ «Ποιος σκότωσε τον Χάρι», πολιτικές, κοινωνικές, αισθηματικές, αντιπολεμικές, ταινίες για το περιβάλλον, για την κρίση, για τις ανθρώπινες σχέσεις. Και λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία δύο ταινίες, το «Σάμερχιλ» και «Ο άνθρωπος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται», ως ελάχιστη συμβολή στον προβληματισμό για το εναλλακτικό σχολείο, αυτό που αφήνει στο μαθητή πρωτοβουλία και διαπαιδαγωγεί πολίτες ολοκληρωμένους, ώριμους, αξιοπρεπείς.

Δεκατρία φιλμ, από όλο τον κόσμο, όλα με μεγάλες διακρίσεις στα διεθνή Φεστιβάλ και διοργανώσεις. Φιλμ που κατέχουν σημαντική θέση στις λίστες με τις καλύτερες ταινίες παγκοσμίως και το καθένα τους δίνει μια νέα πρωτότυπη διάσταση του θέματος που επεξεργάζεται με ανθρωπιά και ευαισθησία. Και αυτή τη φορά πρόκειται για ταινίες που έχουν επιλεγεί με πολύ μεγάλη προσοχή από προτάσεις που έχουν κάνει όλοι όσοι παρακολουθούν τις προβολές. Έτσι για ένα ακόμα τρίμηνο, το τρίτο της 8ης χρονιάς, το Cine-Δράση προβάλει ταινίες ποιότητας, που μιλούν κατευθείαν στο μυαλό και την καρδιά των θεατών.

Και όπως πάντα το πρόγραμμα επιμελήθηκε καλλιτεχνικά η γραφίστρια Βίκυ Μαλλίρη και η εκτύπωση είναι προσφορά των εκδόσεων Γαβριηλίδης.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Ρόντγκερτ Μπρέγκμαν
Με ενθαρρύνει η δυσαρέσκεια, γιατί η δυσαρέσκεια απέχει έναν ολόκληρο κόσμο από την αδιαφορία.


Τα σχόλια σας...
Ένα σχόλιο για το διήμερο αφιέρωμα του Cine-Δράση 17/9/2018 Μάρη Τασία
Αγαπητέ Δημήτρη, θέλεις να επικοινωνήσουμε και να διοργανώσουμε μια μεγάλη ανοιχτή συζήτηση-εκδήλωση γι αυτό το θέμα μέσα στον Οκτώβρη; Έχω πάρα πολύ υλικό (ένα ντοκυμαντέρ 1 ώρας που προμηθεύτηκα στο συνέδριο που ήμουν στην Κρήτη, συνεντεύξεις που πήρα από συνέδρους και διοργανωτές , αφίσες, φωτογραφικό υλικό,δυνατότητα να έρθω σε επαφή με ενδιαφέροντες έλληνες ομιλητές, εμπειρία 29 χρόνων στο δημόσιο σχολείο) και προπάντων πολλή όρεξη!Το mail μου είναι: matasia.mari8@gmail.com Επικοινώνησε μαζί μου , να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και να συναντηθούμε να συζητήσουμε και δια ζώσης αν θέλεις!


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου