Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 

Εκδηλώσεις


Η ΔΡΑΣΗ κόβει την πίτα της και γιορτάζει!

11/1/2020

Εδώ και λίγα χρόνια λειτουργούμε σαν να βρισκόμαστε σε πορεία μέσα στην έρημο. Δεν είμαστε πάντως στον καναπέ μας, με ότι σημαίνει αυτό. Και δεν είμαστε ιεραπόστολοι. Μιλάμε για πορεία εν χαρά και δημιουργία. Κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν, που έχουν αξία και ταυτόχρονα προσφέρουν, ακόμη και εν μέσω δυσκολιών που μας υπερβαίνουν, αλλά που όμως δεν μας αδρανοποιούν.

14 χρόνια μετά, μπορούμε να συνεχίζουμε με καλύτερους όρους. Με μια αναβαθμισμένη εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο και με ακόμη πιο πλούσιες δραστηριότητες.

14 χρόνια μετά, μπορούμε να συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους για να παραμείνουμε παρόντες και δίπλα στα σημαντικά. Για να μην παραιτηθούμε του κεντρικού ερωτήματος που αδυνατούμε σήμερα να απαντήσουμε, διατηρώντας παράλληλα την ενεργητικότητά μας, προσφέροντας στον Δήμο μας, με ενέργειες, ιδέες, δραστηριότητες, συζητήσεις, προτάσεις, με το παράδειγμά μας. Ως αυθεντική προσπάθεια συμβολής.

Το 2020, θα συνεχίσουμε και πάλι με το ένα πόδι στο προάστιο και το άλλο στα μεγάλα ερωτήματα που αφορούν το πώς συγκροτείται η Πολιτεία, η πολιτική συνείδηση, η ίδια η πολιτική σε όλες της τις πλευρές.

Ελπίζοντας και στη δική σας συμμετοχή, πράγμα που παραμένει πάντα για όλους μας το πιο κρίσιμο, ευεργετικό και ελπιδοφόρο ζητούμενο.


περισσότερα...
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Μιχάλης Κατσαρός
Αν έχετε κλειστές τις πόρτες ούτε οράματα / ούτε μαρμαρυγές / εξακοντίζονται.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2020 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου