Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
19/4/2017

Έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Αρχοντή - Νασίκα

Σάββατο 22 Απριλίου - 29 Απριλίου στο χώρο των εκδόσεων "Γαβριηλίδης"


Οι Εκδόσεις Γαβριηλίδης και το Poems n’ Crimes Art Bar σας προσκαλούν στην έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Αρχοντή – Νασίκα, με τίτλο «Το φως μου» από τις 22 Απριλίου έως τις 29 Απριλίου. Τα έργα της παρούσης ατομικής έκθεσης έχουν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της μαθητείας της στη ζωγράφο και χαράκτρια Ρουμπίνα Σαριλάκου.Η Μαρία Αρχοντή – Νασίκα, δημότης Βριλησσίων και μέλος της «Δράσης», γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλολογία (Ιστορικό-Αρχαιολογικό) και Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και έχει παρακολουθήσει μαθήματα Ιστορίας της τέχνης. Εργάσθηκε, καθηγήτρια Φιλολογίας στη Δημόσια Μέση Εκπαίδευση για τριάντα χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις.


Η Μαρία Αρχοντή ζωγραφίζει γιατί η ζωγραφική είναι δημιουργία, είναι ζωή, είναι έκφραση. Της αρέσει το χρώμα γιατί το χρώμα είναι σαν τους ήχους της μουσικής που δημιουργούν όμορφα συναισθήματα. Μέσα από τη ζωγραφική προσπαθεί να εκφράσει αυτά τα συναισθήματα.


ΕΓΚΑΙΝΙΑ Σάββατο 22 Απριλίου 2017, 1:00 μμ
ΧΩΡΟΣ: Poems ‘n crimes των Εκδόσεων Γαβριηλίδης, Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι (60 μέτρα από το μετρό), τηλ.210-3228839


readers  277


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Γ. Σεφέρης
«Τη γνώμη των δυνατών ποιος θα μπορέσει να τη γυρίσει;... Καθένας χωριστά ονειρεύεται και δεν ακούει το βραχνά των άλλων.»


Τα σχόλια σας...
"Το μετέωρο βήμα του Αριστερού", ένα "δικό μας" βιβλίο!8/12/2017 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Το βήμα του αριστερού μετέωρο συνήθως είναι και έτσι το πιάνει ο φακός του φωτογράφου. Αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητάς του! Από καιρού εις καιρό το πατά αλλά το αμάρτημα είναι στιγμιαίο και πάλι μετέωρο γίνεται, γιατί έτσι και ξεχαστεί παύει αυτόματα και σε αριστερό να ανήκει...Το τελευταίο βιβλίο του φίλου Γιάννη Τσίχλα βρίσκει τη θέση του στη μικρή μου πια βιβλιοθήκη (ότι απέμεινε), δίπλα στις "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΫΝΕΡ" (η διαλεκτική σαν τρόπος ζωής) του Μπέρτολτ Μπρεχτ).


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2017 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου