Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
6/6/2017

Τα Βριλήσσια τιμούν δύο μεγάλους συγκάτοικους!

Συναυλίες προς τιμήν του Ηλία Ανδριόπουλου και του Χρόνη Αϊδονίδη


Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων τιμά δύο ξεχωριστούς συνδημότες μας, διοργανώνοντας αντίστοιχα δύο μεγάλες μουσικές συναυλίες στο ανοικτό θέατρο στα Άνω Βριλήσσια: Τον Ηλία Ανδριόπουλο και τον Χρόνη Αϊδονίδη, η προσφορά των οποίων είναι ανεξίτηλη στην νεώτερη πολιτιστική παραγωγή της χώρας:
• Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017:

Συναυλία με τον Ηλία Ανδριόπουλο - ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, στο Υπαίθριο Θέατρο των Βριλησσίων.

Η βραδιά θα ξετυλίξει ένα ονειρικό ταξίδι στα χρώματα και στην μουσική του διαλεχτού συνθέτη. Η συναυλία περιλαμβάνει τα Γράμματα στο Μακρυγιάννη και τα Λαϊκά Προάστια.

Ακόμα, τις έξοχες μελοποιήσεις του Ανδριόπουλου πάνω στους Προσανατολισμούς του Οδυσσέα Ελύτη, στους Αργοναύτες (Σεφέρη - Γκάτσου- Ελευθερίου), στις Ωδές του Ανδρέα Κάλβου, στον Πρώτο Ύμνο, τον Φιλόπατρι.

Συμμετέχει ο Μανώλης Μητσιάς, η Θεοδώρα Μπάκα, η Μικτή Χορωδία και η Παιδική Χορωδία του Δήμου Βριλησσίων και οι διακεκριμένοι μουσικοί Αχιλλέας Γουάστωρ – πιάνο, Αλέξανδρος Μποτίνης –βιολοντσέλλο και Ηρακλής Ζάκκας - μαντολίνο – μπουζούκι που θα συνοδεύσουν τους ερμηνευτές σε αυτό το μαγικό μουσικό ταξίδι.


• Την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017:

Βραδιά Παραδοσιακής μουσικής αφιερωμένη στον σπουδαίο ερμηνευτή της ελληνικής παράδοσης ΧΡΟΝΗ ΑΗΔΟΝΙΔΗ, μία μουσική διαδρομή από τη Θράκη στην Κρήτη, και από τα Επτάνησα στη Μικρά Ασία.

Στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη Βουγιουκλάκη δίνουν ραντεβού με το κοινό εκτός του Χρόνη Αηδονίδη, οι Παντελής Θαλασσινός, Σοφία Παπάζογλου, Νεκταρία Καραντζή και ο Βαγγέλης Δημούδης. Ο μεγάλος βάρδος της ελληνικής παράδοσης και οι γνωστοί ερμηνευτές θα ενώσουν τις φωνές τους και θα μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της ελληνικής παράδοσης.


readers  603


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Γ. Σεφέρης
«Τη γνώμη των δυνατών ποιος θα μπορέσει να τη γυρίσει;... Καθένας χωριστά ονειρεύεται και δεν ακούει το βραχνά των άλλων.»


Τα σχόλια σας...
"Το μετέωρο βήμα του Αριστερού", ένα "δικό μας" βιβλίο!8/12/2017 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Το βήμα του αριστερού μετέωρο συνήθως είναι και έτσι το πιάνει ο φακός του φωτογράφου. Αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητάς του! Από καιρού εις καιρό το πατά αλλά το αμάρτημα είναι στιγμιαίο και πάλι μετέωρο γίνεται, γιατί έτσι και ξεχαστεί παύει αυτόματα και σε αριστερό να ανήκει...Το τελευταίο βιβλίο του φίλου Γιάννη Τσίχλα βρίσκει τη θέση του στη μικρή μου πια βιβλιοθήκη (ότι απέμεινε), δίπλα στις "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΫΝΕΡ" (η διαλεκτική σαν τρόπος ζωής) του Μπέρτολτ Μπρεχτ).


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2017 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου