Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
6/6/2017

"Μια γαλάζια Κιμωλία και 2 σκελίδες σκόρδο"

Έτοιμη και η τρίτη ταινία του Θεατρικού Εργαστηρίου του δήμου

Το Κινηματογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Βριλησσίων «Κάνουμε Ταινία στα Βριλήσσια» ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο μαθημάτων του για το 2017 και μαζί, την 3η μικρού μήκους ταινία του με τίτλο: «Μια γαλάζια Κιμωλία και 2 σκελίδες σκόρδο».

Και πριν πάρουν το δρόμο για τα φεστιβάλ, όπως αυτό τη Δράμας, στα οποία φιλοδοξούν να αποσπάσουν ένα βραβείο, θα την προβάλουν για τους φίλους, τους συγγενείς, τους κινηματογραφόφιλους και γενικά όσους τους στήριξαν στα Βριλήσσια, την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ, στην αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος του πάρκου Μίκης Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ).


Οι φίλοι του Cine - Δράση ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα και της νέας του προσπάθειας!Μ. Π.


readers  236


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Γ. Σεφέρης
«Τη γνώμη των δυνατών ποιος θα μπορέσει να τη γυρίσει;... Καθένας χωριστά ονειρεύεται και δεν ακούει το βραχνά των άλλων.»


Τα σχόλια σας...
"Το μετέωρο βήμα του Αριστερού", ένα "δικό μας" βιβλίο!8/12/2017 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Το βήμα του αριστερού μετέωρο συνήθως είναι και έτσι το πιάνει ο φακός του φωτογράφου. Αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητάς του! Από καιρού εις καιρό το πατά αλλά το αμάρτημα είναι στιγμιαίο και πάλι μετέωρο γίνεται, γιατί έτσι και ξεχαστεί παύει αυτόματα και σε αριστερό να ανήκει...Το τελευταίο βιβλίο του φίλου Γιάννη Τσίχλα βρίσκει τη θέση του στη μικρή μου πια βιβλιοθήκη (ότι απέμεινε), δίπλα στις "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΫΝΕΡ" (η διαλεκτική σαν τρόπος ζωής) του Μπέρτολτ Μπρεχτ).


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2017 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου