Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
22/8/2017

Οι δούλοι στο προτεκτοράτο τσακώνονται για τον κομμουνισμό

Πηγή: pitsirikos.net, 19 Αυγούστου 2017

Τον Αύγουστο του 2017, ενώ η Ελλάδα διανύει τον όγδοο χρόνο από την ημέρα που χρεοκόπησε, το θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ο ...κομμουνισμός.
Αφορμή είναι η άρνηση της Ελλάδας -που εκφράστηκε μέσω επιστολής διαμαρτυρίας του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή- να συμμετάσχει σε συνέδριο στην Εσθονία με θέμα «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα».

Η Νέα Δημοκρατία αντιδρά στη συγκεκριμένη επιλογή, οπότε μπορεί να αναλάβει την πρωτοβουλία να στείλει στο συνέδριο, ως εκπροσώπους της Ελλάδας, δυο γνήσιους δημοκράτες, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης.

Σε μια εποχή που οι νεοναζί σηκώνουν κεφάλι στην Ευρώπη -ενώ στις ΗΠΑ ακόμα και ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ένιωσε την ανάγκη να πάρει θέση απέναντι στους νεοναζί και να πει πως δεν υπάρχουν δυο πλευρές στο μίσος-, οι φιλελέδες στην Ελλάδα ενδιαφέρονται να αποδείξουν πως ο ναζισμός και ο κομμουνισμός είναι το ίδιο (σ.σ. ο ναζισμός υπήρξε και υπάρχει, ενώ ο κομμουνισμός δεν υπήρξε ποτέ και πουθενά· ήταν ο υπαρκτός σοσιαλισμός -στην ουσία, ήταν υπαρκτή γραφειοκρατία- που ΘΑ οδηγούσε στον κομμουνισμό, που ΘΑ οδηγούσε στην αναρχία και την αταξική κοινωνία.)

Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση στις ευρωπαϊκές χώρες σήμερα θα ήταν το ποιες ευρωπαϊκές χώρες και κυβερνήσεις στήριξαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο το ISIS και τους χρηματοδότες του, και κατάφεραν να μεταφέρουν τον πόλεμο στην Ευρώπη, με τους ισλαμοφασίστες να σκοτώνουν αθώους πολίτες σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Αλλά εδώ δεν θα βρούμε κομμουνισμό. Θα βρούμε καπιταλισμό και ιμπεριαλισμό.

Προφανώς και είναι αστείο να υπάρχει στην Ελλάδα του 2017 πολιτική αντιπαράθεση για τον κομμουνισμό αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, πριν από λίγες ημέρες, ο σκοτωμός μεταξύ των κομμάτων γινόταν για το πώς θα επιλέγεται ο σημαιοφόρος στο Δημοτικό και η πρωινή προσευχή στα σχολεία.

Οπότε, η συζήτηση για τον κομμουνισμό μπορεί να θεωρηθεί και ένα βήμα προόδου.

Βέβαια, δεν υπάρχει καμία συζήτηση για τον κομμουνισμό.

Υπάρχει μόνο υστερία για τη μάσα και την κουτάλα.

Με την Ελλάδα να είναι και επίσημα προτεκτοράτο -και τα κόμματα, την Βουλή και το Σύνταγμα να είναι διακοσμητικά-, θα υπάρξουν άπειρες αντιπαραθέσεις για πολλά και άσχετα θέματα.

Το μόνο θέμα που δεν θα συζητηθεί ποτέ είναι το πώς θα απελευθερωθεί η Ελλάδα.

Σκοτωθείτε τώρα για τον κομμουνισμό.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο από δούλους που κατοικούν σε ένα προτεκτοράτο και σκοτώνονται για τον κομμουνισμό.

Αλλά γιατί δεν γελάει κανείς;

Πηγή: pitsirikos.net, 19 Αυγούστου 2017

https://pitsirikos.net/2017/08/%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84/


readers  506


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Γιώργος Χειμωνάς
Μοναχά ο θάνατος βγάζει στο φως την ευγενική καταγωγή των ανθρώπων. Αυξάνει το χαμηλό φώς της ζωής τυφλώνοντας.


Τα σχόλια σας...
Φάκελος «Ανακύκλωση στα Βριλήσσια». ΜΕΡΟΣ 3ο. 13/8/2018 Κωνσταντίνα
Με την καινούργια νομοθεσία (4497/17) δίνεται η δυνατότητα και στους δήμους να είναι διαχειριστές των ανακυκλώσιμων και όχι απλά συλλέκτες, να μη χρειάζεται να απευθυνθούν σε ιδιώτες και να μπορούν να συνεργαστούν με φορείς και την κοινωνικά αλληλέγγυα οικονομία, ενώ με τις καινούργιες συμβάσεις είναι υποχρεωτικό να επιστρέφει μέρος της αξίας των υλικών που ανακυκλώνονται στους δήμους. Ο δήμος μας τι έσοδα έχει απο τα ανακυκλώσιμα ;
Στο Μάτι με τους εθελοντές29/7/2018 Μάρκος
Μαρίνα μου χωρίς υποτίμηση στα στοιχεία που παραθέτεις για τη στάση των εκπροσώπων του δήμου, αυτό που κυρίως διακρίνεις στους εντεταλμένους ''υπεύθυνους'' νομίζω δεν είναι τόσο η ανικανότητα ή ανοργανοσιά αλλά η πλήρης αναντιστοιχία τους με τη διάθεση προσφοράς των εθελοντών.Η διεκπεραιωτική αγγαρεία χωρίς ψυχή. Ευτυχώς, βρίσκονται σε αναντιστοιχία μ΄όλους αυτούς τους ανώνυμους, καθημερινούς αφανείς ήρωες που δίνουν περίσσεια ψυχής.,


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου