Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
18/9/2017

«Τέλος Εποχής» για τους εθελοντές πυρασφάλειας!

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ευχαριστεί τη «Δράση» για τη βοήθειά της

Και εφέτος, για 4η συνεχή χρονιά, η «Δράση» συνέβαλε στη φύλαξη του περιαστικού άλσους Βριλησσίων «Αγ. Θεόκλητος», μετέχοντας στις ομάδες εθελοντών πυρασφάλειας υπό την εποπτεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, κάθε Δευτέρα, από τις 6:00μμ -10:00 μμ, για όλο το καλοκαίρι. Επιπρόσθετα, ο «δικός μας» Σπύρος Ταμίας, αφιερώθηκε στη φύλαξη του δάσους καθημερινά από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 6:00 το πρωί.


Σε ότι μας αφορά, η πρώτη βάρδια ήταν στις 19 Ιουνίου και η τελευταία σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τάσος Βιρβίλης αναφέρει:

«Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ευχαριστεί την Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων «Δράση για μια άλλη πόλη» για την μεγάλη βοήθεια και φέτος στην πυρασφάλεια του Δάσος Θεόκλητου. Τελευταία βάρδια σήμερα, εκτός από τον Σπύρο που συνεχίζει μαζί μας.

Ευχαριστούμε με τη σειρά μας την Πολιτική Προστασία για το έργο της, αλλά και για τη δυνατότητα που μας έδωσε να συμβάλουμε χωρίς προβλήματα και με ασφάλεια στη φύλαξη του άλσους της πόλης μας απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος.

Οι φίλοι / μέλη της «Δράσης» που ανταποκρίθηκαν αυτό το καλοκαίρι στο κάλεσμα του Δήμου ήταν οι ακόλουθοι:

Αθηνά Χαραλαμπίδου, Ανδρέας Βαρώτσος, Αντώνης Θεοφίλης, Βίκυ Μαλλίρη, Βίκυ Φλέγκα, Γιάννης Τσίχλας, Ζωή Μπουλέρου, Θωμάς Νασίκας, Κλεοπάτρα Σοφιανοπούλου, Κωνσταντίνα Κουντουριώτη, Λάμπης Λαζάνης, Λεωνίδας Ιωαννίδης, Μάκης Ετζόγλου, Μαρία Αρχοντή, Μαρία Κυρίτση, Μαρία Στίγκα, Μαρίνα Παπαχριστοδούλου, Μάρκος Κρητικός, Ορέστης Ηλίας, Παντελής Σιαμπάνος, Ρήγας Κωνσταντινίδης, Σμαρώ Καζασίδου, Σπύρος Ταμίας, Τάκης Μάτσας, Τασία Μάρη, Φρόσω Μπαρτζώκα, Χάρης Δούκας.


Ευχόμαστε και «του χρόνου», ακόμη περισσότεροι!


Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων «Δράση για μια Άλλη Πόλη»


* Στη σημερινή φωτογραφία, από αριστερά, ο Σπύρος Ταμίας, ο Τάσος Βιρβίλης και ο τελευταίος εθελοντής της "Δράσης" για εφέτος, Αντώνης Θεοφίλης.


readers  141


Σχόλια (1)


Σ.Τ. 19 Σεπ 2017, 16:32
Και για του λόγου το αληθές, οι τελευταίοι της νυχτερινής 20.00 -22.00 ήταν οι Γιάννης, Φρόσω, Μαρία.
Απο Παύλου Μελά Ευχαριστώ για φέτος ευχαριστώ.
Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Γ. Σεφέρης
«Τη γνώμη των δυνατών ποιος θα μπορέσει να τη γυρίσει;... Καθένας χωριστά ονειρεύεται και δεν ακούει το βραχνά των άλλων.»


Τα σχόλια σας...
"Το μετέωρο βήμα του Αριστερού", ένα "δικό μας" βιβλίο!8/12/2017 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Το βήμα του αριστερού μετέωρο συνήθως είναι και έτσι το πιάνει ο φακός του φωτογράφου. Αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητάς του! Από καιρού εις καιρό το πατά αλλά το αμάρτημα είναι στιγμιαίο και πάλι μετέωρο γίνεται, γιατί έτσι και ξεχαστεί παύει αυτόματα και σε αριστερό να ανήκει...Το τελευταίο βιβλίο του φίλου Γιάννη Τσίχλα βρίσκει τη θέση του στη μικρή μου πια βιβλιοθήκη (ότι απέμεινε), δίπλα στις "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΫΝΕΡ" (η διαλεκτική σαν τρόπος ζωής) του Μπέρτολτ Μπρεχτ).


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2017 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου