Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
22/9/2017

Το πρόγραμμα του Cine-Δράση για το τελευταίο τρίμηνο του 2017

Προβολές, συζητήσεις, εβδομαδιαία σεμινάρια, γεμάτα κινηματογράφο

Έτοιμο το πρόγραμμα του Cine-Δράση για το τελευταίο τρίμηνο του 2017. Περιλαμβάνονται:

14 εξαιρετικές ταινίες, από όλο τον κόσμο, ανάμεσα τους 3 ελληνικές, όλες επιλεγμένες από μια λίστα από προτάσεις που έγιναν από όλους όσους παρακολουθούν τις προβολές.

- 4 συζητήσεις για ταινίες και με αφορμή ταινίες, στις οποίες συμμετέχουν Έλληνες σκηνοθέτες και ηθοποιοί που δημιούργησαν ή συμμετείχαν σε αυτές.

- Παρουσίαση του βιβλίου «Όταν το ρήμα γίνεται όνομα – Η «αγαπώ» και το σφρίγος της ποιητικής γλώσσας των δημοτικών» του Παντελή Μπουκάλα, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

- Η Γενική Συνέλευση της «Κινηματογραφικής Λέσχης Βριλησσίων Cine-Δράση» στις 18 Οκτωβρίου, στην οποία θα εκτιμήσουμε όσα κάναμε και όσα δεν μπορέσαμε να κάνουμε στα 7 χρόνια ύπαρξης μας και θα βάλουμε τους άξονες δραστηριοτήτων για την επόμενη χρονιά.

- Το «Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας» που ταξιδεύει και πάλι στα Βριλήσσια στις 11 και 12 Νοεμβρίου.

- Μια πρωτότυπη εκδήλωση με προβολή, μουσική, φαγητό και ποτό με την οποία θα αποχαιρετήσουμε μια δημιουργική χρονιά και θα καλωσορίσουμε την επόμενη, στις 4 Γενάρη.

Όλα αυτά, στο πρόγραμμα του Cine –Δράση για το τελευταίο τρίμηνο του 2017.


Το πρόγραμμα επιμελήθηκε η γραφίστρια Βίκυ Μαλλίρη.
Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Γαβριηλίδης που προσφέρουν την εκτύπωση του προγράμματος.

Αναλυτικές πληροφορίες:
http://cinedrasi.weebly.com/
https://www.facebook.com/groups/cinemadrasi/


Και βέβαια, συνεχίζονται κάθε Δευτέρα οι βραδιές Scrable και από 3 Οκτωβρίου, κάθε Τετάρτη, οι συζητήσεις με θέμα «Βλέπουμε, συζητάμε, μαθαίνουμε από το σινεμά και για το σινεμά», με εισηγητή τον Παναγιώτη Δενδραμή.

Περισσότερα:
http://www.drasivrilissia.gr/themata/parousiash.aspx?sxID=3209


* Οι δύο αυτές δραστηριότητες γίνονται Πίνδου 30 και Μαραθώνος, Βριλήσσια, στις 8:00μμ.

** Οι χειμερινές κινηματογραφικές προβολές του Cine-Δράση πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, 8.15 το βράδυ στην αίθουσα "Ν. Εγγονόπουλος" του πάρκου "Μ. Θεοδωράκης" (ΤΥΠΕΤ), Π. Μπακογιάννη 38-42, Βριλήσσια.


readers  174


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Γ. Σεφέρης
«Τη γνώμη των δυνατών ποιος θα μπορέσει να τη γυρίσει;... Καθένας χωριστά ονειρεύεται και δεν ακούει το βραχνά των άλλων.»


Τα σχόλια σας...
"Το μετέωρο βήμα του Αριστερού", ένα "δικό μας" βιβλίο!8/12/2017 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Το βήμα του αριστερού μετέωρο συνήθως είναι και έτσι το πιάνει ο φακός του φωτογράφου. Αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητάς του! Από καιρού εις καιρό το πατά αλλά το αμάρτημα είναι στιγμιαίο και πάλι μετέωρο γίνεται, γιατί έτσι και ξεχαστεί παύει αυτόματα και σε αριστερό να ανήκει...Το τελευταίο βιβλίο του φίλου Γιάννη Τσίχλα βρίσκει τη θέση του στη μικρή μου πια βιβλιοθήκη (ότι απέμεινε), δίπλα στις "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΫΝΕΡ" (η διαλεκτική σαν τρόπος ζωής) του Μπέρτολτ Μπρεχτ).


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2017 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου