Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
29/9/2017

Οι γιαπωνέζοι δεν ξεχνούν τη φιλοξενία μας!

Μια αναφορά στην καλοκαιρινή παρουσίαση της Λέσχης Αρχαίου Θεάτρου του Πανεπιστημίου του Τόκιο από το Cine-Δράση

Το καλοκαίρι του 2017 η Λέσχη Αρχαίου Θεάτρου του Πανεπιστημίου του Τόκιο έδωσε με μεγάλη επιτυχία τρεις παραστάσεις του έργου «Επιτρέποντες» του Μενάνδρου στην Ελλάδα. Στην Αθήνα (Βριλήσσια), στην Αρχαία Ολυμπία και στους Δελφούς.

Η ιστοσελίδα GreeceJapan.com από τις πρώτες κιόλας παραστάσεις στο Τόκιο, αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια των Ιαπώνων φοιτητών και είχε την τιμή και χαρά να τους συνοδέψει στο ταξίδι και τις παραστάσεις τους στην Ελλάδα.

Στην ανταπόκρισή της η Ιαπωνική ιστοσελίδα, κάνει ιδιαίτερη μνεία της φιλοξενίας που έτυχε στα Βριλήσσια από το Cine - Δράση.

"Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ελληνικό κοινό για τη μεγάλη ανταπόκριση που έδειξε για τις παραστάσεις αλλά και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της περιοδείας. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συντελεστές από την Ελλάδα. Τον κ. Βασίλη Μπούτο του ANIMART 2017, ο οποίος κάλεσε τη Λέσχη Αρχαίου Θεάτρου και διοργάνωσε την περιοδεία στην Ελλάδα. Τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για την υποστήριξή του. Τον Δήμο Δελφών. Την Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine-Δράση, την πρόεδρο του κα Μαρίνα Παπαχριστοδούλου και τον κ. Λεωνίδα Ιωαννίδη που εκτός από τη διοργάνωση της παράστασης, πρόσφεραν άριστη φιλοξενία στους Ιάπωνες φοιτητές κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα. Το Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του κ. Βασίλη Καψή. Τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία για την άριστη φιλοξενία στις θαυμάσιες εγκαταστάσεις της. Το Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Ευθύμιο Κοτζά, ο οποίος μάλιστα επισκέφτηκε πρόσφατα την Ιαπωνία στο πλαίσιο της αδελφοποίησης με την πόλη Ιναζάουα του νομού Αΐτσι. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον τότε Πρέσβη της Ιαπωνίας κ. Masuo Nishibayashi και τη Μορφωτική Ακόλουθο κα Yukiko Fujisawa.

Και βέβαια ευχαριστούμε πολύ σαν GreeceJapan.com τους φοιτητές και τις φοιτήτριες της Λέσχης Αρχαίου Θεάτρου του Πανεπιστημίου του Τόκιο και την κα Φουτάμπα Σάτο, για τις πολύ ωραίες αυτές παραστάσεις που τιμούν την Ελλάδα και τις σχέσεις των δύο χωρών μας".Ανταποδίδουμε τις ευχαριστίες!Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine-Δράση


Πηγή: https://www.greecejapan.com/fotografies-apo-tis-parastasis-stin-ellada-tis-leschis-archeou-theatrou-tou-panepistimiou-tou-tokio/


readers  339


Σχόλια (1)


Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος 1 Οκτ 2017, 10:25
Νιώσαμε και νιώθουμε όμορφα!
Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Ρόντγκερτ Μπρέγκμαν
Με ενθαρρύνει η δυσαρέσκεια, γιατί η δυσαρέσκεια απέχει έναν ολόκληρο κόσμο από την αδιαφορία.


Τα σχόλια σας...
Ένα σχόλιο για το διήμερο αφιέρωμα του Cine-Δράση 17/9/2018 Μάρη Τασία
Αγαπητέ Δημήτρη, θέλεις να επικοινωνήσουμε και να διοργανώσουμε μια μεγάλη ανοιχτή συζήτηση-εκδήλωση γι αυτό το θέμα μέσα στον Οκτώβρη; Έχω πάρα πολύ υλικό (ένα ντοκυμαντέρ 1 ώρας που προμηθεύτηκα στο συνέδριο που ήμουν στην Κρήτη, συνεντεύξεις που πήρα από συνέδρους και διοργανωτές , αφίσες, φωτογραφικό υλικό,δυνατότητα να έρθω σε επαφή με ενδιαφέροντες έλληνες ομιλητές, εμπειρία 29 χρόνων στο δημόσιο σχολείο) και προπάντων πολλή όρεξη!Το mail μου είναι: matasia.mari8@gmail.com Επικοινώνησε μαζί μου , να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και να συναντηθούμε να συζητήσουμε και δια ζώσης αν θέλεις!


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου