Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
4/10/2017

Ζητείται τσίπα!

Η «Λέσχη Ανάγνωσης» του Δήμου μεταφέρθηκε ήδη στο κτήριο της οδού Ροδόπης & Ολύμπου!

Η Λέσχη Ανάγνωσης Βριλησσίων που υπάγεται στον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό Βριλησσίων (ΠΑΟΔΗΒ), εγκαινίασε προχθές, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, με ανάγνωση έργου του Γιάννη Σκαρίμπα, τον νέο κύκλο των συναντήσεων της περιόδου 2017 – 2018.

Όλα αυτά καλά και ενδιαφέροντα, ευχόμαστε κάθε επιτυχία! Αλλά σε ποιο χώρο πραγματοποιήθηκε αυτή η πρώτη συνάντηση;

Ψιλά γράμματα θα πείτε. Όμως εν προκειμένω, και αφού εντωμεταξύ η δημοτική αρχή έχει «απαντήσει» με επίσημο δελτίο Τύπου σε σχετικά δημοσιεύματα, έρχεται ο «επίσημος» ΠΑΟΔΗΒ να χρησιμοποιήσει για εκδήλωσή του την αίθουσα της οδού Ροδόπης και Ολύμπου, που ΔΕΝ ανήκει στο δήμο, αλλά είναι μισθωμένη για λογαριασμό της συλλογικότητας «Κοινωνία των Πολιτών» ή/και του ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων!

Την ώρα δηλαδή που το συγκεκριμένο ακίνητο, με πρόταση της πλειοψηφίας, συζητείται να εξαγοραστεί από τον ΠΑΟΔΗΒ, με τη λήψη της σχετικής απόφασης να έχει προγραμματισθεί για την προσεχή Πέμπτη 5 Οκτωβρίου...

Την ώρα που η «Δράση» ως αντιπολιτευόμενη δημοτική παράταξη, αναζητά στοιχεία και εξηγήσεις, (που δίνονται «με το σταγονόμετρο») και καταθέτει ερωτήματα για την καταλληλότητα του κτηρίου (που δεν έχουν απαντηθεί), συμβάλλοντας έτσι στην ουσία της υπόθεσης, (αντί να αρκείται της ανταλλαγής εξυπνακισμών στο διαδίκτυο), κάποιοι μας «κάνουν πλάκα», εμφανιζόμενοι τόσο ανυπόμονοι να υλοποιήσουν την επιλογή τους, που δεν «κρατιούνται» ούτε για το τυπικό του πράγματος και ξεκινούν με το «έτσι θέλω» τη χρήση του χώρου! Ούτε «για τα μάτια του κόσμου»!

Με άλλα λόγια ο πολιτιστικός φορέας του δήμου Βριλησσίων εμφανίζεται να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του κάθε έννοια τυπικής νομιμότητας και κοινής ηθικής και προσβάλει σύσσωμα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του που δεν έχουν ακόμη αποφασίσει για την αγορά του κτηρίου, χρησιμοποιώντας για τις δραστηριότητές του τον επίδικο ιδιωτικό χώρο που δεν του ανήκει, προφανέστατα σε συνεννόηση με τον μισθωτή του, προκαταλαμβάνοντας έτσι τις αποφάσεις του οργάνου του οποίου προΐσταται! Τα κλειδιά, από ποιόν τα πήραν;


Η υπόθεση θα ήταν επουσιώδης αν όχι για γέλια και απολύτως συμβατή με την ανάγνωση έργου του Γιάννη Σκαρίμπα, αν δεν απέπνεε τόσο εμβληματικά τη σκληροδερμία όσων παριστάνουν ότι ενδιαφέρονται για ουσιαστικές συζητήσεις και διαδικασίες...Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων «Δράση για μια Άλλη Πόλη»


readers  875


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Τζόρτζ Όργουελ
Όπως και με το χριστιανισμό, οι χειρότεροι διαφημιστές του σοσιαλισμού είναι οι πιστοί του.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου