Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
17/11/2017

Το Φεστιβάλ Δράμας στα Βριλήσσια για 4η χρονιά

Πάρκο "Μ. Θεοδωράκης" ΤΥΠΕΤ, Παρασκευή και Σάββατο 17και 18 Νοεμβρίου, 7:00μμ

Ξεκινούν σήμερα 17 Νοέμβρη στις 7:00μμ στο ΤΥΠΕΤ οι προβολές από το Cιne-Δράση των βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους του 40ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Δράμας (2017). Θα προβληθούν συνολικά 7 φιλμ, ανάμεσά τους η βραβευμένη με το Χρυσό Διόνυσο ταινία «Play» του Βαγγέλη Λυμπερόπουλου και η Βραβευμένη με το Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ «Η μέθοδος» του Χάρη Γουλάτου.

Και οι δύο σκηνοθέτες θα είναι στα Βριλήσσια
και θα συνομιλήσουν με το κοινό για τη δουλειά τους, το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και το Σάββατο 18/11, οπότε θα προβληθούν 8 φιλμ. Τρεις βραβευμένοι σκηνοθέτες οι Χάρης Σταθόπουλος («Το εισιτήριο»), Φαίδων Γκρέτσικος («ΒRAZUCA»), Θάνος Κερμίτσης («Καληνύχτα») και η παραγωγός της ταινίας που έκλεψε τις καρδιές του κοινού στο Φεστιβάλ «Ουρανία» Χαρά Βλάχου, λόγω αδυναμίας της σκηνοθέτιδας Δέσποινας Κούρτη να παραβρεθεί. Τις προβολές του Σαββάτου θα ανοίξει η Γιάννα Αθανασάτου, ιστορικός κινηματογράφου, καθηγήτρια του ΕΚΠΑ και δημοτική σύμβουλος Χαλανδρίου, με μια σύντομη αποτίμηση των ταινιών που θα προβληθούν.


Διοργανωτής: Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine-Δράση
* ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: Μπακογιάννη & Πλαταιών, Βριλήσσια


readers  180


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Γ. Σεφέρης
«Τη γνώμη των δυνατών ποιος θα μπορέσει να τη γυρίσει;... Καθένας χωριστά ονειρεύεται και δεν ακούει το βραχνά των άλλων.»


Τα σχόλια σας...
"Το μετέωρο βήμα του Αριστερού", ένα "δικό μας" βιβλίο!8/12/2017 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Το βήμα του αριστερού μετέωρο συνήθως είναι και έτσι το πιάνει ο φακός του φωτογράφου. Αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητάς του! Από καιρού εις καιρό το πατά αλλά το αμάρτημα είναι στιγμιαίο και πάλι μετέωρο γίνεται, γιατί έτσι και ξεχαστεί παύει αυτόματα και σε αριστερό να ανήκει...Το τελευταίο βιβλίο του φίλου Γιάννη Τσίχλα βρίσκει τη θέση του στη μικρή μου πια βιβλιοθήκη (ότι απέμεινε), δίπλα στις "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΫΝΕΡ" (η διαλεκτική σαν τρόπος ζωής) του Μπέρτολτ Μπρεχτ).


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2017 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου