Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
12/12/2017

ΜΥΑΛΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤA...

Του Γιάννη Τσίχλα


Διεξήχθη στα Βριλήσσια την Δευτέρα 11/12/2017, η 27η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου -σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010.


Πράγματι Ιστορική Συνεδρίαση με αποκαλύψεις που ξεπερνούν και την φαντασία ενός Θερβάντες. Δημοτική Αρχή και αξιωματική αντιπολίτευση, ιππότες σε πλήρη προεκλογικό οίστρο κονταροχτυπήθηκαν με τους ανεμόμυλους - φαντάσματα του παρελθόντος τους.Δημοτική Αρχή και αξιωματική αντιπολίτευση, από πολλών χρόνων εναλλασσόμενοι στους ρόλους, αφού έλυσαν - όπως έλυσαν - τα ζητήματα των Δομών του Δήμου, τώρα υπόσχονται απλόχερα ότι θα λύσουν και τα ζητήματα των Υποδομών. Αφού ευτύχησαν οι παρούσες γενιές δημοτών τώρα είναι και η σειρά των μελλοντικών να ευτυχήσουν... προκαταβολικά.


Κάποιος να μας σώσει από τους χειροκροτητές σωτήρες...!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΧΛΑΣ


Φωτο: Jannis Kounellis, Untitle, 2006 (VAT@VisualArtistsTeam)


readers  467


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τρίτη 24 Απριλίου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Αντρέι Ταρκόφσκι, η "Θυσία"
Σ' όλη μου τη ζωή, περιπλανιέμαι παντού, περιμένοντας κάτι. Σ' όλη μου τη ζωή, κατά βάθος, νιώθω σα να περιμένω σε σιδηροδρομικό σταθμό. Και πάντα αισθανόμουν ότι όσα έχω ζήσει ως τώρα, δεν ήταν η πραγματική μου ζωή, αλλά μια μακριά αναμονή, μια μακριά αναμονή, για κάτι αληθινό, κάτι σημαντικό ...


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου