Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
12/12/2017

ΜΥΑΛΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤA...

Του Γιάννη Τσίχλα


Διεξήχθη στα Βριλήσσια την Δευτέρα 11/12/2017, η 27η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου -σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010.


Πράγματι Ιστορική Συνεδρίαση με αποκαλύψεις που ξεπερνούν και την φαντασία ενός Θερβάντες. Δημοτική Αρχή και αξιωματική αντιπολίτευση, ιππότες σε πλήρη προεκλογικό οίστρο κονταροχτυπήθηκαν με τους ανεμόμυλους - φαντάσματα του παρελθόντος τους.Δημοτική Αρχή και αξιωματική αντιπολίτευση, από πολλών χρόνων εναλλασσόμενοι στους ρόλους, αφού έλυσαν - όπως έλυσαν - τα ζητήματα των Δομών του Δήμου, τώρα υπόσχονται απλόχερα ότι θα λύσουν και τα ζητήματα των Υποδομών. Αφού ευτύχησαν οι παρούσες γενιές δημοτών τώρα είναι και η σειρά των μελλοντικών να ευτυχήσουν... προκαταβολικά.


Κάποιος να μας σώσει από τους χειροκροτητές σωτήρες...!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΧΛΑΣ


Φωτο: Jannis Kounellis, Untitle, 2006 (VAT@VisualArtistsTeam)


readers  686


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Οδυσσέας Ελύτης
Όμορφη και παράξενη πατρίδα/ ω σαν αυτή που μου `λαχε δεν είδα / Ρίχνει να πιάσει ψάρια πιάνει φτερωτά / στήνει στην γη καράβι κήπο στα νερά/ κλαίει φιλεί το χώμα ξενιτεύεται/ μένει στους πέντε δρόμους αντρειεύεται / Όμορφη και παράξενη πατρίδα / ω σαν αυτή που μου `λαχε δεν είδα / Κάνει να πάρει πέτρα την επαρατά/ κάνει να τη σκαλίσει βγάνει θάματα / μπαίνει σ’ ένα βαρκάκι πιάνει ωκεανούς/ ξεσηκωμούς γυρεύει θέλει τύραννους.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου