Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
12/12/2017

ΜΥΑΛΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤA...

Του Γιάννη Τσίχλα


Διεξήχθη στα Βριλήσσια την Δευτέρα 11/12/2017, η 27η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου -σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010.


Πράγματι Ιστορική Συνεδρίαση με αποκαλύψεις που ξεπερνούν και την φαντασία ενός Θερβάντες. Δημοτική Αρχή και αξιωματική αντιπολίτευση, ιππότες σε πλήρη προεκλογικό οίστρο κονταροχτυπήθηκαν με τους ανεμόμυλους - φαντάσματα του παρελθόντος τους.Δημοτική Αρχή και αξιωματική αντιπολίτευση, από πολλών χρόνων εναλλασσόμενοι στους ρόλους, αφού έλυσαν - όπως έλυσαν - τα ζητήματα των Δομών του Δήμου, τώρα υπόσχονται απλόχερα ότι θα λύσουν και τα ζητήματα των Υποδομών. Αφού ευτύχησαν οι παρούσες γενιές δημοτών τώρα είναι και η σειρά των μελλοντικών να ευτυχήσουν... προκαταβολικά.


Κάποιος να μας σώσει από τους χειροκροτητές σωτήρες...!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΧΛΑΣ


Φωτο: Jannis Kounellis, Untitle, 2006 (VAT@VisualArtistsTeam)


readers  386


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Χαλίλ Γκιμπράν
Ένας μονάχα άνθρωπος αλήθεια δεν ξεθάβει Δυο θέλει / Ένας να την πεί / κι άλλος να καταλάβει.


Τα σχόλια σας...
Άγριοι καιροί6/1/2018 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Λόγος υψηλός, νηφάλιος, με τον πλατύ ορίζοντα της Ιστορίας από το απροσδιόριστο πριν στο πιθανό κοντινό μετά. Για τη γέννηση και το θάνατο της Επανάστασης την στριμωγμένη μέσα στον στενό χρόνο και χώρο των μεγάλων ελπίδων και την τεράστια πολυεπίπεδη λαϊκή συμμετοχή. Την αναγκαιότητα μιας φωτισμένης και ταυτόχρονα ταπεινής ηγεσίας τη πάντα δεμένη με την ελεύθερη λαϊκή θέληση και συμπαράταξη. Την ικανότητά της για τούτο. Να σέβεται, να ενθαρρύνει, να πολλαπλασιάζει και να ενσωματώνει τους ενεργούς πολίτες. Να πλοηγεί το κίνημα ανάμεσα στις συμπληγάδες της συγκεντρωμένης δύναμης για την απόκρουση των επιθέσεων της ανθεκτικής και πολύτροπης αντίδρασης και τη Δημοκρατία. Αυτά τα λόγια του Άλβαρο Γκαρσία Λινέρα με την κυβέρνηση του Έβο Μοράλες στην πάμπτωχη και ξεπουλημένη μέχρι το νερό της βροχής στις στέγες των σπιτιών Βολιβίας, τα είδαμε, τα βλέπουμε με όσες πληροφορίες έφτασαν και φτάνουν μέχρι σήμερα σ' εμάς, να γίνονται πράξη!


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου