Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
13/2/2018

Έτοιμοι οι χαρταετοί της «Δράσης»!

Επιμένουμε παραδοσιακά!

Η τελευταία Κυριακή Αποκριάς πλησιάζει και άλλη μια Καθαρή Δευτέρα έπεται, ελπίζοντας σε καλό καιρό και πρίμο αεράκι για τα κούλουμα και τον χαρταετό.

Για άλλη μια χρονιά επιμένουμε παραδοσιακά, προσφέροντας στους φίλους μας τους παραδοσιακούς χαρταετούς μας. Η εικαστική ομάδα της ΔΡΑΣΗΣ σχεδίασε κατασκεύασε και ανανέωσε με νέα σχέδια, τους - ενός μέτρου - χαρταετούς, που παραδίδονται πανέτοιμοι για απογείωση με τα ζύγια, την ουρά και τον σπάγκο (κορδονέτο νάιλον μεγάλο κουβάρι 122 γρ. ~176 μ.).

Στη φωτογραφία οι χαρταετοί στο στέκι της ΔΡΑΣΗΣ.

Τιμή: 10 ευρώ
Παραγγελίες
στο τηλέφωνο 6989690118.

Επίσης θα τους βρείτε στο φαρμακείο Ομήρου 1, πλ. Ελευθερίας και στο κατάστημα Λευκών Ειδών «ΙΟΚΑΣΤΗ» στην οδό Θεσσαλίας 4 & Σαλαμίνος.


readers  390


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Μάνος Ελευθερίου
Όταν ρυθμίσετε λοιπόν τη διαθήκη / και το μερίδιο δοθεί του καθενός / εμένα αφήστε μου το δρόμο που μου ανήκει / αυτόν που διάλεξα να πάρω μοναχός.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου