Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
3/3/2018

13ο Athens AnimFest: Whole Lotta Groove band live!

Σήμερα στις 10:30 μ.μ. - 12 μ.μ. στο πάρκο "Μ. Θεοδωράκης" (ΤΥΠΕΤ)

Tην προσεχή Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στα Βριλήσσια μεγάλο μέρος των εκδηλώσεων και η ψηφοφορία του διαγωνιστικού τμήματος, του 13ου διεθνούς φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων AthensAnimFest. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Cine-Δράση, βάζει την πόλη μας στον κινηματογραφικό χάρτη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Tην ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ θα προβληθούν διαγωνιζόμενες ταινίες.

Το Σάββατο, εκτός από το διαγωνιστικό πρόγραμμα θα προβληθούν 5 ταινίες μικρού μήκους που συμμετέχουν στο αφιέρωμα «Κινούμενα Σχέδια και Διαπολιτισμική Εκπαίδευση». Επίσης σε συνεργασία με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, θα παρουσιαστεί η μικρού μήκους ταινία κινούμενων σχεδίων «Τιτίβισμα», που δημιουργήθηκε στη δομή φιλοξενίας Σχιστού από παιδιά προσφύγων από το Αφγανιστάν, στο πλαίσιο του παράλληλου προγράμματος του Δικτύου "Σημεία Επαφής".

Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στον διεθνή clay-animator Ρόνυ Όρεν. Θα προβληθούν ταινίες του και ο ίδιος ο καλλιτέχνης θα συνομιλήσει για τη δουλειά του (ταινίες και βιβλία) με τους θεατές.

Η βραδιά θα κλείσει με το νεανικό μουσικό σχήμα Whole Lotta Groove και ένα ποτήρι κρασί.


Ο διεθνής animator Ρόνυ Όρεν (Rony Oren)

Ο Ρόνυ Όρεν γεννήθηκε στο Ισραήλ το 1953. Είναι claymator και καθηγητής στην Ακαδημία Τεχνών και Ντιζάιν Bezalel της Ιερουσαλήμ. Είναι γνωστός για τις περισσότερο από 500 ταινίες μικρού μήκους του και τα 30 βιβλία του για παιδιά που εικονογραφεί ή γράφει και εικονογραφεί. Χρησιμοποιώντας μια εντελώς προσωπική, ιδιαίτερη και διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνική το «Clayground», δημιουργεί μοναδικής έκφρασης ταινίες κινουμένων σχεδίων(clayanimation) από πηλό και πλαστελίνη. Ώρα συζήτησης με τον Ρόνυ Όρεν 9:15΄μμ


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Το νεανικό μουσικό συγκρότημα Whole Lotta Groοve

Το μουσικό Whole Lotta Groοve ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες από ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών και ρυθμών: φάνκυ, τζαζ, μπλουζ, ροκ, μπαλάντες κ.λ.π. Θα εμφανιστεί το Σάββατο στις 22:30 στην Αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό και θα γίνουν στην Αίθουσα «Ν. Εγγονόπουλος» (Πάρκο Μ. Θεοδωράκης, πρώην ΤΥΠΕΤ, Πλαταιών και Υμηττού, Βριλήσσια).


Ώρα έναρξης 8:15΄μμ
Η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ είναι εξασφαλισμένηΠΑΡΚΟ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" Υμηττού 57, Βριλήσσια


readers  381


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Οδυσσέας Ελύτης
Όμορφη και παράξενη πατρίδα/ ω σαν αυτή που μου `λαχε δεν είδα / Ρίχνει να πιάσει ψάρια πιάνει φτερωτά / στήνει στην γη καράβι κήπο στα νερά/ κλαίει φιλεί το χώμα ξενιτεύεται/ μένει στους πέντε δρόμους αντρειεύεται / Όμορφη και παράξενη πατρίδα / ω σαν αυτή που μου `λαχε δεν είδα / Κάνει να πάρει πέτρα την επαρατά/ κάνει να τη σκαλίσει βγάνει θάματα / μπαίνει σ’ ένα βαρκάκι πιάνει ωκεανούς/ ξεσηκωμούς γυρεύει θέλει τύραννους.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου