Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
21/3/2018

Οικονομική ενίσχυση για το Ελληνικό

Η Επιτροπή Πολιτών για τη σωτηρία του Ελληνικού ζητά συμπαράσταση

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
(αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων, αιρετών της αυτοδιοίκησης επιστημόνων του περιβάλλοντος, πανεπιστηµιακών, καλλιτεχνών και εκπροσώπων των κινηµάτων για την πόλη και το περιβάλλον στην Αττική)

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Το Ελληνικό είναι µια έκταση 6.200 στρ στην Αττική που αποτελείται από το πρώην αεροδρόµιο και την παραλία του Αγίου Κοσµά. Είναι ο µοναδικός σηµαντικού µεγέθους ελεύθερος δηµόσιος χώρος ο οποίος θα µπορούσε να συµβάλλει σηµαντικά στην ανάσχεση της οικιστικής και περιβαλλοντικής υποβάθµισης και στην αντιµετώπιση της κλιµατικής αλλαγής, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις οικονοµικές δραστηριότητες µε διάχυση της κοινωνικής ωφέλειας στο σύνολο της Αττικής. Βρίσκεται στη διαδικασία υφαρπαγής/παραχώρησης στην εταιρεία Lamda Development στο πλαίσιο των µνηµονιακών δεσµεύσεων της χώρας. Ένα σηµαντικό κίνηµα αντίστασης στην εκποίηση του Ελληνικού έχει αναπτυχθεί, που έχει δηµοσιοποιήσει το θέµα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Σήµερα ο αγώνας βρίσκεται σε κρίσιµη φάση και πρέπει να συνεχιστούν οι δικαστικοί αγώνες που εντάσσονται στις κινηµατικές διαδικασίες. Καλούµε σε πανελλαδική και διεθνή συµπαράσταση µε τρόπους όπως η δηµοσιότητα και η οικονοµική ενίσχυση.


Για οικονοµική ενίσχυση:
Εθνική Τράπεζα IBAN : GR5901101570000015794587780,
Eurobank IBAN: GR7502606300000000103731729.
Πορτάλιου Ελένη, «για το Ελληνικό»
Παρακαλούµε να βάζετε όνοµα αποστολέαreaders  189


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Γιώργος Χειμωνάς
Μοναχά ο θάνατος βγάζει στο φως την ευγενική καταγωγή των ανθρώπων. Αυξάνει το χαμηλό φώς της ζωής τυφλώνοντας.


Τα σχόλια σας...
Φάκελος «Ανακύκλωση στα Βριλήσσια». ΜΕΡΟΣ 3ο. 13/8/2018 Κωνσταντίνα
Με την καινούργια νομοθεσία (4497/17) δίνεται η δυνατότητα και στους δήμους να είναι διαχειριστές των ανακυκλώσιμων και όχι απλά συλλέκτες, να μη χρειάζεται να απευθυνθούν σε ιδιώτες και να μπορούν να συνεργαστούν με φορείς και την κοινωνικά αλληλέγγυα οικονομία, ενώ με τις καινούργιες συμβάσεις είναι υποχρεωτικό να επιστρέφει μέρος της αξίας των υλικών που ανακυκλώνονται στους δήμους. Ο δήμος μας τι έσοδα έχει απο τα ανακυκλώσιμα ;
Στο Μάτι με τους εθελοντές29/7/2018 Μάρκος
Μαρίνα μου χωρίς υποτίμηση στα στοιχεία που παραθέτεις για τη στάση των εκπροσώπων του δήμου, αυτό που κυρίως διακρίνεις στους εντεταλμένους ''υπεύθυνους'' νομίζω δεν είναι τόσο η ανικανότητα ή ανοργανοσιά αλλά η πλήρης αναντιστοιχία τους με τη διάθεση προσφοράς των εθελοντών.Η διεκπεραιωτική αγγαρεία χωρίς ψυχή. Ευτυχώς, βρίσκονται σε αναντιστοιχία μ΄όλους αυτούς τους ανώνυμους, καθημερινούς αφανείς ήρωες που δίνουν περίσσεια ψυχής.,


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου