Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
21/3/2018

Οικονομική ενίσχυση για το Ελληνικό

Η Επιτροπή Πολιτών για τη σωτηρία του Ελληνικού ζητά συμπαράσταση

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
(αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων, αιρετών της αυτοδιοίκησης επιστημόνων του περιβάλλοντος, πανεπιστηµιακών, καλλιτεχνών και εκπροσώπων των κινηµάτων για την πόλη και το περιβάλλον στην Αττική)

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Το Ελληνικό είναι µια έκταση 6.200 στρ στην Αττική που αποτελείται από το πρώην αεροδρόµιο και την παραλία του Αγίου Κοσµά. Είναι ο µοναδικός σηµαντικού µεγέθους ελεύθερος δηµόσιος χώρος ο οποίος θα µπορούσε να συµβάλλει σηµαντικά στην ανάσχεση της οικιστικής και περιβαλλοντικής υποβάθµισης και στην αντιµετώπιση της κλιµατικής αλλαγής, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις οικονοµικές δραστηριότητες µε διάχυση της κοινωνικής ωφέλειας στο σύνολο της Αττικής. Βρίσκεται στη διαδικασία υφαρπαγής/παραχώρησης στην εταιρεία Lamda Development στο πλαίσιο των µνηµονιακών δεσµεύσεων της χώρας. Ένα σηµαντικό κίνηµα αντίστασης στην εκποίηση του Ελληνικού έχει αναπτυχθεί, που έχει δηµοσιοποιήσει το θέµα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Σήµερα ο αγώνας βρίσκεται σε κρίσιµη φάση και πρέπει να συνεχιστούν οι δικαστικοί αγώνες που εντάσσονται στις κινηµατικές διαδικασίες. Καλούµε σε πανελλαδική και διεθνή συµπαράσταση µε τρόπους όπως η δηµοσιότητα και η οικονοµική ενίσχυση.


Για οικονοµική ενίσχυση:
Εθνική Τράπεζα IBAN : GR5901101570000015794587780,
Eurobank IBAN: GR7502606300000000103731729.
Πορτάλιου Ελένη, «για το Ελληνικό»
Παρακαλούµε να βάζετε όνοµα αποστολέαreaders  419


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Η Ιστορία Ενός Ανθρώπου / Σπύρου Αραβανή
Κάποια μέρα έφθασε σε ένα πανδοχείο. Ζήτησε δωμάτιο. Η ξενοδόχος απόρησε: -Κύριε, φαίνεστε τόσο κουρασμένος και ταλαίπωρος! Από πού έρχεστε; -Έρχομαι από τα βάθη της ψυχής. -Και πού πηγαίνετε; -Πηγαίνω ως την άκρη της ζωής. -Κι όλη αυτή η σκόνη στα παπούτσια σας, τι είναι; -Σημάδια για το δρόμο μου. -Φοβάστε μη χαθείτε; -Φοβάμαι μη ξεχάσω.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το στέκι της «Δράσης», Πίνδου 30 & Μαραθώνος, Βριλήσσια. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου