Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
21/3/2018

Οικονομική ενίσχυση για το Ελληνικό

Η Επιτροπή Πολιτών για τη σωτηρία του Ελληνικού ζητά συμπαράσταση

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
(αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων, αιρετών της αυτοδιοίκησης επιστημόνων του περιβάλλοντος, πανεπιστηµιακών, καλλιτεχνών και εκπροσώπων των κινηµάτων για την πόλη και το περιβάλλον στην Αττική)

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Το Ελληνικό είναι µια έκταση 6.200 στρ στην Αττική που αποτελείται από το πρώην αεροδρόµιο και την παραλία του Αγίου Κοσµά. Είναι ο µοναδικός σηµαντικού µεγέθους ελεύθερος δηµόσιος χώρος ο οποίος θα µπορούσε να συµβάλλει σηµαντικά στην ανάσχεση της οικιστικής και περιβαλλοντικής υποβάθµισης και στην αντιµετώπιση της κλιµατικής αλλαγής, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις οικονοµικές δραστηριότητες µε διάχυση της κοινωνικής ωφέλειας στο σύνολο της Αττικής. Βρίσκεται στη διαδικασία υφαρπαγής/παραχώρησης στην εταιρεία Lamda Development στο πλαίσιο των µνηµονιακών δεσµεύσεων της χώρας. Ένα σηµαντικό κίνηµα αντίστασης στην εκποίηση του Ελληνικού έχει αναπτυχθεί, που έχει δηµοσιοποιήσει το θέµα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Σήµερα ο αγώνας βρίσκεται σε κρίσιµη φάση και πρέπει να συνεχιστούν οι δικαστικοί αγώνες που εντάσσονται στις κινηµατικές διαδικασίες. Καλούµε σε πανελλαδική και διεθνή συµπαράσταση µε τρόπους όπως η δηµοσιότητα και η οικονοµική ενίσχυση.


Για οικονοµική ενίσχυση:
Εθνική Τράπεζα IBAN : GR5901101570000015794587780,
Eurobank IBAN: GR7502606300000000103731729.
Πορτάλιου Ελένη, «για το Ελληνικό»
Παρακαλούµε να βάζετε όνοµα αποστολέαreaders  304


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Μάνος Ελευθερίου
Όταν ρυθμίσετε λοιπόν τη διαθήκη / και το μερίδιο δοθεί του καθενός / εμένα αφήστε μου το δρόμο που μου ανήκει / αυτόν που διάλεξα να πάρω μοναχός.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου