Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
10/4/2018

Άλλος ένας μικρός πρωταθλητής στο σκάκι από τον σύλλογο των Άνω Βριλησσίων

Ο Στάθης Μπαρτσώτας 2ος στο «30ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών - Μαθητριών 2018» στην κατηγορία των Νηπίων!

Νέα μεγάλη επιτυχία του Εξωραϊστικού – Επιμορφωτικού – Φιλανθρωπικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Βριλησσίων Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος.

Ο μικρός σκακιστής Ευστάθιος Μπαρτσώτας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο «30ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών 2018» στην κατηγορία των νηπίων. Η νέα αυτή επιτυχία ήρθε μόλις 4 χρόνια μετά την ανάδειξη σε Πρωταθλητή Ελλάδας του Ιωάννη Τσικογιαννόπουλου επίσης στην κατηγορία των νηπίων στο «26ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών 2014».


Η παραπάνω επιτυχία αποτελεί ένα δείγμα της μεθοδικής δουλείας των προπονητών του Συλλόγου. Το σκακιστικό τμήμα του Συλλόγου, μετά από εμπειρία 20 χρόνων, έχει οργανωθεί κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε μέσω τριών επιπέδων (αρχαρίων – μέσων – αγωνιστικό) και ενός ξεχωριστού τμήματος προδημοτικής ηλικίας να καλύπτει τις ανάγκες όποιου παιδιού επιθυμεί να ασχοληθεί σοβαρά με το σκάκι.


Πληροφορίες: ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 14 & ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – 15235 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Σκακιστικό Τμήμα του Συλλόγου
http://anovrilissia.blogspot.com

Στη φωτογραφία, ο Ευστάθιος Μπαρτσώτας, πρώτος από αριστερά


readers  198


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Ρόντγκερτ Μπρέγκμαν
Με ενθαρρύνει η δυσαρέσκεια, γιατί η δυσαρέσκεια απέχει έναν ολόκληρο κόσμο από την αδιαφορία.


Τα σχόλια σας...
Ένα σχόλιο για το διήμερο αφιέρωμα του Cine-Δράση 17/9/2018 Μάρη Τασία
Αγαπητέ Δημήτρη, θέλεις να επικοινωνήσουμε και να διοργανώσουμε μια μεγάλη ανοιχτή συζήτηση-εκδήλωση γι αυτό το θέμα μέσα στον Οκτώβρη; Έχω πάρα πολύ υλικό (ένα ντοκυμαντέρ 1 ώρας που προμηθεύτηκα στο συνέδριο που ήμουν στην Κρήτη, συνεντεύξεις που πήρα από συνέδρους και διοργανωτές , αφίσες, φωτογραφικό υλικό,δυνατότητα να έρθω σε επαφή με ενδιαφέροντες έλληνες ομιλητές, εμπειρία 29 χρόνων στο δημόσιο σχολείο) και προπάντων πολλή όρεξη!Το mail μου είναι: matasia.mari8@gmail.com Επικοινώνησε μαζί μου , να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και να συναντηθούμε να συζητήσουμε και δια ζώσης αν θέλεις!


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου