Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
26/4/2018

Νέο αίμα, ίδιο πνεύμα, στο νέο Δ.Σ. του Cine-Δράση

Με προσδοκίες και η επόμενη διετία

Στο ίδιο όπως πάντα φιλικό, δημοκρατικό και δημιουργικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Απρίλη η εκλογοαπολογιστική ΓΣ του Cine-Δράση.

Όλοι, ανεξαιρέτως, οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν πλούσιο προβληματισμό που αφορούσε τόσο το πεπραγμένα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και προτάσεις για δράσεις και πρωτοβουλίες που πρέπει να αναπτυχθούν στην επόμενη διετία.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων πρέπει να συνεχίσει να κινείται στην κατεύθυνση που ακολουθεί μέχρι σήμερα, εντείνοντας όμως τους ρυθμούς της, ώστε να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών.

Η ΓΣ ολοκληρώθηκε με την ομόφωνη έγκριση των απολογισμών δράσης και οικονομικών και την εκλογή της νέας διοίκησης του φορέα. Στη συνέχεια άρχισε η ψηφοφορία και μέχρι να ολοκληρωθεί η εκλογή γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα, συζητώντας χαλαρά πια, όλα όσα, ασήμαντα ή σημαντικά, μας απασχολούν.

Το νέο ΔΣ, εμπλουτίστηκε με καινούρια άτομα και στην πρώτη του συνεδρίαση, την Τετάρτη 25 Απριλίου, συγκροτήθηκε σε σώμα κατανέμοντας τις αρμοδιότητες που ορίζονται από το καταστατικό ως εξής:

- Πρόεδρος: Παπαχριστοδούλου Μαρίνα
- Αντιπρόεδρος: Κρητικός Μάρκος
- Γενική Γραμματέας: Στίγκα Μαρία
- Ταμίας: Τσίχλας Άγγελος
- Τακτικά Μέλη
Ιωαννίδης Λεωνίδας, Μαλλίρη Βίκυ, Παπαπαναγοπούλου Βάλια
- Αναπληρωματικά μέλη
Δούκας Χάρης, Κοντονίκα Άννα

Αποφάσισε επίσης να συνεδριάσει την Τετάρτη 9 Μαΐου με αντικείμενο τον ολοκληρωμένο καταμερισμό δουλειάς και την συγκρότηση πλήρους προγράμματος της επόμενης διετίας ενσωματώνοντας στο υπάρχον σχέδιο τις προτάσεις των μελών της ΓΣ.Βριλήσσια 26.4.2018
Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Cine Δράση


readers  233


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Ρόντγκερτ Μπρέγκμαν
Με ενθαρρύνει η δυσαρέσκεια, γιατί η δυσαρέσκεια απέχει έναν ολόκληρο κόσμο από την αδιαφορία.


Τα σχόλια σας...
Πέθανε χθες η Βιολέττα Κωνσταντινίδου17/10/2018 Τάκης Μάτσας
Ένα δάκρυ και ένα "γιατί". Η Βιολέττα μας,ένα λου λούδι,που ξάφνου "έφυγε" ολάνθιστο. Ένας άνθρωπος εξαιρετικός,πολιτισμένος,ευγενής,ευφυής. Μια πολύ καλή μας φίλη,ένα αγαπημένο μας πρόσωπο,σύντροφος του Ρήγα,αγαπημένου μας φίλου για πολλά χρόνια. Τι να πρωτοθυμηθούμε γι'αυτό το "παιδί",γι'αυτή την άριστη επιστήμονα,την ψύχραιμη στα δύσκολα,που αγάπησε τη ζωή και προσπαθούσε να τη "ρουφήξει"παρόλες τις υποχρεώσεις που προέκυπταν απ'την οικογένεια και την εργασία της. Αξιοπρεπέστατη,λιτή και ουσιαστική στα λόγια της,"παραμυθητική"και γενναιόδωρη στους φίλους της,σ'όσους συζητούσαν μαζί της και χρειάζονταν τη βοήθειά της. Εναι πολύ δύσκολο ν'αποχαιρετήσεις ένα δικό σου άνθρωπο στο "φευγιό" του,πόσο μαλλον τη Βιολέττα μας.Καθόλου τυχαίο τ'όνομά της.Άδικο και μεγάλη απώλεια. "Άξιον εστί το δάκρυ μας" Τάκης-Αθηνά


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου