Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
2/6/2018

Εδώ και τώρα αντικατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού του ΤΥΠΕΤ!

Διαμαρτυρία και Αίτημα της Κινηματογραφικής Λέσχης Βριλησσίων και όσων παρακολουθούν τις προβολές*Προς

- το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού
- τον Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Ξένο Μανιατογιάννη
- τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
- τους Δημοτικούς Συμβούλους
Αγαπητοί κύριοι,

Όπως γνωρίζετε, ο σύλλογος «Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine-Δράση» εξακολουθεί και εφέτος, για 8η συνεχή χρονιά, τις πολιτιστικές πρωτοβουλίες και προβολές ταινιών κάθε Πέμπτη, όλο το χρόνο. Οι δραστηριότητες αυτές συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων συμπολιτών μας, γεγονός που αποδεικνύεται από τη μαζική συμμετοχή τους. Συμμετοχή που οφείλεται κυρίως στην ποιότητα και τη σταθερή σχέση που δημιουργείται με το κοινό. Σε αρκετές εκδηλώσεις οι συμμετέχοντες είναι περισσότεροι από όσους χωράει η αίθουσα, ενώ σε εβδομαδιαία βάση, οι θεατές έχουν σταθεροποιηθεί στους 100. (Επισημαίνουμε το αυτονόητο, ότι δεν είναι οι ίδιοι θεατές κάθε Πέμπτη, αφού διαφορετικών ατόμων το ενδιαφέρον προκαλεί η εκάστοτε προβολή ή εκδήλωση).

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για δραστηριότητες που δημιουργούν θετική εικόνα για την πόλη μας, όχι μόνο στους κατοίκους της, αλλά και σε αυτούς άλλων προαστίων που έρχονται στα Βριλήσσια εξ αιτίας του υπερτοπικού χαρακτήρα κάποιων δράσεων. Για παράδειγμα την δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων του 13ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων (AthensAnimFest), στο οποίο το Cine-Δράση είναι συνδιοργανωτής, εκτός από τους διεθνούς φήμης προσκεκλημένους τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν άτομα από το Μαρούσι, τη Βούλα, τον Άγιο Δημήτριο κοκ.


Αγαπητοί κύριοι,

Αν τα παραπάνω είναι γνωστά, άλλο τόσο είναι αυτονόητο, ότι η προσεκτική επιλογή ταινιών και η προσπάθεια άρτιας οργάνωσης ποιοτικών εκδηλώσεων στα Βριλήσσια, υποβαθμίζεται από την χαμηλή ποιότητα της τεχνικής υποδομής του χώρου που διατίθεται. Τα προβλήματα είναι και καθημερινά και έντονα. Σε εβδομαδιαία βάση η ποιότητα της εικόνας είναι κάκιστη, συχνά η προβολή διακόπτεται, ο ήχος αυξομειώνεται από μόνος του κοκ. Πολύ συχνά υποχρεωνόμαστε να μεταφέρουμε στο χώρο δικό μας εξοπλισμό, όπως DVD player, computer ή προτζέκτορα, αλλά και πάλι δημιουργούνται προβλήματα εξ αιτίας της δυσκολίας να συγχρονιστούν τα μεταφερθέντα αντικείμενα με τον υπάρχοντα εξοπλισμό. Η υποβάθμιση αυτή γίνεται ακόμα πιο έντονη από το γεγονός ότι συχνά ο χώρος είναι βρώμικος, θυμίζει εργοτάξιο ή αποθήκη, αφού στον προθάλαμο μεταφέρονται και εγκαταλείπονται κακής ποιότητας και άσχετα με το χώρο αντικείμενα.

Για τα προβλήματα αυτά έχουμε εγκαίρως και επανειλημμένα ενημερώσει τους υπεύθυνους του χώρου, τον ίδιο τον δήμαρχο, όπως και την διοίκηση του ΠΑΟΔΗΒ. Άλλωστε ο καθένας μπορεί να τα διαπιστώσει κατά την παρακολούθηση μιας οποιασδήποτε εκδήλωσης. Αλλά παρ' όλες τις κατά καιρούς υποσχέσεις, το πρόβλημα δεν λύνεται, χωρίς να υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος ή πειστική εξήγηση για την καθυστέρηση.

Με βάση όλα τα παραπάνω, και παίρνοντας υπόψη το εξαιρετικό χαμηλό κόστος των απαιτουμένων αλλαγών, αλλά και το ότι όλοι είμαστε δημότες Βριλησσίων, που δικαιολογημένα επιζητούμε την αναβάθμιση των δημοτικών υποδομών και υπηρεσιών, ζητάμε, για λογαριασμό όχι μόνον της Κινηματογραφικής Λέσχης, αλλά όλων όσοι παρακολουθούν ή διοργανώνουν ανάλογες εκδηλώσεις πολιτισμού στο προάστιο,

-Να εγκατασταθεί σύγχρονο σύστημα προβολών, με όλα τα παρελκόμενα υπολογιστή, DVD-Player, ηχεία, σύστημα πλήρους συσκότισης (κουρτίνες) που να εξασφαλίζει την ομαλή και χωρίς διακοπή ολοκλήρωση μιας προβολής.Βριλήσσια 26. 5. 2018
Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine-Δράση*Τη διαμαρτυρία συνοδεύουν εκατοντάδες υπογραφές, οι οποίες βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.


readers  277


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Γιώργος Χειμωνάς
Μοναχά ο θάνατος βγάζει στο φως την ευγενική καταγωγή των ανθρώπων. Αυξάνει το χαμηλό φώς της ζωής τυφλώνοντας.


Τα σχόλια σας...
Φάκελος «Ανακύκλωση στα Βριλήσσια». ΜΕΡΟΣ 3ο. 13/8/2018 Κωνσταντίνα
Με την καινούργια νομοθεσία (4497/17) δίνεται η δυνατότητα και στους δήμους να είναι διαχειριστές των ανακυκλώσιμων και όχι απλά συλλέκτες, να μη χρειάζεται να απευθυνθούν σε ιδιώτες και να μπορούν να συνεργαστούν με φορείς και την κοινωνικά αλληλέγγυα οικονομία, ενώ με τις καινούργιες συμβάσεις είναι υποχρεωτικό να επιστρέφει μέρος της αξίας των υλικών που ανακυκλώνονται στους δήμους. Ο δήμος μας τι έσοδα έχει απο τα ανακυκλώσιμα ;
Στο Μάτι με τους εθελοντές29/7/2018 Μάρκος
Μαρίνα μου χωρίς υποτίμηση στα στοιχεία που παραθέτεις για τη στάση των εκπροσώπων του δήμου, αυτό που κυρίως διακρίνεις στους εντεταλμένους ''υπεύθυνους'' νομίζω δεν είναι τόσο η ανικανότητα ή ανοργανοσιά αλλά η πλήρης αναντιστοιχία τους με τη διάθεση προσφοράς των εθελοντών.Η διεκπεραιωτική αγγαρεία χωρίς ψυχή. Ευτυχώς, βρίσκονται σε αναντιστοιχία μ΄όλους αυτούς τους ανώνυμους, καθημερινούς αφανείς ήρωες που δίνουν περίσσεια ψυχής.,


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου