Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
7/6/2018

Αλληλέγγυα Εκπαίδευση στο 2ο Λύκειο Χαλανδρίου

Ευχαριστίες του σχολείου προς τους εθελοντές καθηγητές

Το 2ο ΓΕ.Λ. Χαλανδρίου θέλει να ευχαριστήσει τους καθηγητές: Ανδρεαδέλλη Μιχάλη Φυσικό & Συντονιστή του Προγράμματος, Αρβανίτη Παύλο Χημικό, Βαλειάδη Αντώνη Φυσικό, Πολύζου Βιολέτα Φιλόλογο, Τριάντη Αναστασία Μαθηματικό, Χρυσανθόπουλο Θανάση Μαθηματικό, για την ανιδιοτελή τους συμμετοχή και την καλή λειτουργία του Φροντιστηριακού Προγράμματος Αλληλέγγυα Εκπαίδευση που είναι ανοικτό σε κάθε μαθητή/τρια Λυκείου.

Το Σχολικό Έτος 2017 – 18 ήταν η 6η κατά σειρά χρονιά που διοργάνωσε το εν λόγω Πρόγραμμα το 2ο ΓΕ.Λ. Χαλανδρίου στο πλαίσιο του «Ανοικτού Σχολείου στην Κοινωνία» με την αμέριστη συμπαράσταση του Δ/ντή του Σχολείου Τάσου Αλεβίζου.

Η προσφορά από μέρους των εκπαιδευτικών στέλνει στα παιδιά μας και σε όλους μας το μήνυμα ότι πρέπει να προσπαθούμε ακούσουμε τις δυσκολίες του διπλανού μας και αφήνει το αποτύπωμα της αλληλεγγύης.

Σημειώνουμε ότι το 2ο ΓΕ.Λ. Χαλανδρίου, που βρίσκεται κοντά στα Βριλήσσια, (Λεωφ. Πεντέλης και Αχαΐας), διακρίνεται όχι μόνο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που έχει μεγάλη επιτυχία, (στο οποίο συμμετέχουν και φίλοι καθηγητές - δημότες Βριλησσίων), αλλά και για τις πολλές θεματικές εκδηλώσεις του. Και από εμάς πολλά μπράβο στο διευθυντή, τους καθηγητές και το σύλλογο Γονέων του σχολείου.


readers  478


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Η Ιστορία Ενός Ανθρώπου / Σπύρου Αραβανή
Κάποια μέρα έφθασε σε ένα πανδοχείο. Ζήτησε δωμάτιο. Η ξενοδόχος απόρησε: -Κύριε, φαίνεστε τόσο κουρασμένος και ταλαίπωρος! Από πού έρχεστε; -Έρχομαι από τα βάθη της ψυχής. -Και πού πηγαίνετε; -Πηγαίνω ως την άκρη της ζωής. -Κι όλη αυτή η σκόνη στα παπούτσια σας, τι είναι; -Σημάδια για το δρόμο μου. -Φοβάστε μη χαθείτε; -Φοβάμαι μη ξεχάσω.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το στέκι της «Δράσης», Πίνδου 30 & Μαραθώνος, Βριλήσσια. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου