Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
7/6/2018

Αλληλέγγυα Εκπαίδευση στο 2ο Λύκειο Χαλανδρίου

Ευχαριστίες του σχολείου προς τους εθελοντές καθηγητές

Το 2ο ΓΕ.Λ. Χαλανδρίου θέλει να ευχαριστήσει τους καθηγητές: Ανδρεαδέλλη Μιχάλη Φυσικό & Συντονιστή του Προγράμματος, Αρβανίτη Παύλο Χημικό, Βαλειάδη Αντώνη Φυσικό, Πολύζου Βιολέτα Φιλόλογο, Τριάντη Αναστασία Μαθηματικό, Χρυσανθόπουλο Θανάση Μαθηματικό, για την ανιδιοτελή τους συμμετοχή και την καλή λειτουργία του Φροντιστηριακού Προγράμματος Αλληλέγγυα Εκπαίδευση που είναι ανοικτό σε κάθε μαθητή/τρια Λυκείου.

Το Σχολικό Έτος 2017 – 18 ήταν η 6η κατά σειρά χρονιά που διοργάνωσε το εν λόγω Πρόγραμμα το 2ο ΓΕ.Λ. Χαλανδρίου στο πλαίσιο του «Ανοικτού Σχολείου στην Κοινωνία» με την αμέριστη συμπαράσταση του Δ/ντή του Σχολείου Τάσου Αλεβίζου.

Η προσφορά από μέρους των εκπαιδευτικών στέλνει στα παιδιά μας και σε όλους μας το μήνυμα ότι πρέπει να προσπαθούμε ακούσουμε τις δυσκολίες του διπλανού μας και αφήνει το αποτύπωμα της αλληλεγγύης.

Σημειώνουμε ότι το 2ο ΓΕ.Λ. Χαλανδρίου, που βρίσκεται κοντά στα Βριλήσσια, (Λεωφ. Πεντέλης και Αχαΐας), διακρίνεται όχι μόνο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που έχει μεγάλη επιτυχία, (στο οποίο συμμετέχουν και φίλοι καθηγητές - δημότες Βριλησσίων), αλλά και για τις πολλές θεματικές εκδηλώσεις του. Και από εμάς πολλά μπράβο στο διευθυντή, τους καθηγητές και το σύλλογο Γονέων του σχολείου.


readers  149


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Γιώργος Χειμωνάς
Μοναχά ο θάνατος βγάζει στο φως την ευγενική καταγωγή των ανθρώπων. Αυξάνει το χαμηλό φώς της ζωής τυφλώνοντας.


Τα σχόλια σας...
Φάκελος «Ανακύκλωση στα Βριλήσσια». ΜΕΡΟΣ 3ο. 13/8/2018 Κωνσταντίνα
Με την καινούργια νομοθεσία (4497/17) δίνεται η δυνατότητα και στους δήμους να είναι διαχειριστές των ανακυκλώσιμων και όχι απλά συλλέκτες, να μη χρειάζεται να απευθυνθούν σε ιδιώτες και να μπορούν να συνεργαστούν με φορείς και την κοινωνικά αλληλέγγυα οικονομία, ενώ με τις καινούργιες συμβάσεις είναι υποχρεωτικό να επιστρέφει μέρος της αξίας των υλικών που ανακυκλώνονται στους δήμους. Ο δήμος μας τι έσοδα έχει απο τα ανακυκλώσιμα ;
Στο Μάτι με τους εθελοντές29/7/2018 Μάρκος
Μαρίνα μου χωρίς υποτίμηση στα στοιχεία που παραθέτεις για τη στάση των εκπροσώπων του δήμου, αυτό που κυρίως διακρίνεις στους εντεταλμένους ''υπεύθυνους'' νομίζω δεν είναι τόσο η ανικανότητα ή ανοργανοσιά αλλά η πλήρης αναντιστοιχία τους με τη διάθεση προσφοράς των εθελοντών.Η διεκπεραιωτική αγγαρεία χωρίς ψυχή. Ευτυχώς, βρίσκονται σε αναντιστοιχία μ΄όλους αυτούς τους ανώνυμους, καθημερινούς αφανείς ήρωες που δίνουν περίσσεια ψυχής.,


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου