Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
21/6/2018

Καλοκαιρινό Cine - Δράση κάθε Πέμπτη στο 2ο Γυμνάσιο

Κυκλοφόρησε και σε έντυπη μορφή το πρόγραμμα προβολών του τρίτου τριμήνου

Πρόγραμμα Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος 2018
Δεκατρείς ταινίες για το καλοκαίρι.


Δεκατρείς προβολές κάθε Πέμπτη, εκτός από την Πέμπτη 16 Αυγούστου. Δέκα από αυτές στο Β΄ Γυμνάσιο και τρεις στο ΤΥΠΕΤ με την επιστροφή μας εκεί τον Σεπτέμβριο για την καινούρια χειμερινή σεζόν.

Δεκατρείς ταινίες, που ταιριάζουν στο χαλαρό καλοκαιρινό κλίμα. Αστυνομικές, φιλμ νουάρ, κωμωδίες ανάμεσά τους η μοναδική μαύρη κωμωδία του Άλφρεντ Χίτσκοκ «Ποιος σκότωσε τον Χάρι», πολιτικές, κοινωνικές, αισθηματικές, αντιπολεμικές, ταινίες για το περιβάλλον, για την κρίση, για τις ανθρώπινες σχέσεις. Και λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία δύο ταινίες, το «Σάμερχιλ» και «Ο άνθρωπος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται», ως ελάχιστη συμβολή στον προβληματισμό για το εναλλακτικό σχολείο, αυτό που αφήνει στο μαθητή πρωτοβουλία και διαπαιδαγωγεί πολίτες ολοκληρωμένους, ώριμους, αξιοπρεπείς.

Δεκατρία φιλμ από όλο τον κόσμο, όλα με μεγάλες διακρίσεις στα διεθνή Φεστιβάλ και διοργανώσεις. Φιλμ που κατέχουν σημαντική θέση στις λίστες με τις καλύτερες ταινίες παγκοσμίως και το καθένα τους δίνει μια νέα πρωτότυπη διάσταση του θέματος που επεξεργάζεται με ανθρωπιά και ευαισθησία.

Και αυτή τη φορά πρόκειται για ταινίες που έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή από προτάσεις που έχουν κάνει όλοι όσοι παρακολουθούν τις προβολές. Έτσι για ένα ακόμα τρίμηνο, το τρίτο της 8ης χρονιάς, το Cine-Δράση προβάλει ταινίες ποιότητας, που μιλούν κατευθείαν στο μυαλό και την καρδιά των θεατών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα μας και στο https://cinedrasi.weebly.com/

Όπως πάντα το πρόγραμμα επιμελήθηκε καλλιτεχνικά η γραφίστρια Βίκυ Μαλλίρη ενώ η εκτύπωση είναι προσφορά των εκδόσεων Γαβριηλίδης.


Πληροφορίες: Από την Πέμπτη 21 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη (εκτός της Πέμπτης 16 Αυγούστου) μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου (που επιστρέφουμε στη χειμερινή στέγη του ΤΥΠΕΤ), το Cine-Δράση προβάλει τις ταινίες του στο φιλόξενο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου Βριλησσίων (Ταϋγέτου και Ξάνθης, Βριλήσσια). Ώρα προβολών 9:00μμ. Είσοδος ελεύθερη.


readers  379


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Φραντς Κάφκα
Η πεποίθηση είναι σαν τη λαιμητόμο. Το ίδιο ανάλαφρη, το ίδιο βαριά.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το στέκι της «Δράσης», Πίνδου 30 & Μαραθώνος, Βριλήσσια. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου