Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
18/9/2018

Τριήμερο κινηματογραφικών προβολών

Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή στο ΤΥΠΕΤ

Την Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται ο κύκλος των προβολών που διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Βριλησσίων, η Κινηματογραφική Λέσχη "Cine Δράση" και το Εργαστήρι Κινηματογράφου "Πάμε Σινεμά στα Βριλήσσια". Πρόκειται για τρεις ταινίες επιλεγμένες προσεκτικά.

Η μία από αυτές Η Κόκκινη Χελώνα (Σάββατο 22/9) είναι ένα τρυφερό και ευαίσθητο animation που αφορά τις σχέσεις του ανθρώπου με το περιβάλλον. Η ταινία απευθύνεται κυρίως στα παιδιά αλλά και τους λάτρεις των κινουμένων σχεδίων οποιασδήποτε ηλικίας

Την Παρασκευή 21/9 προβάλλεται η γαλλική κωμωδία Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι που αφορά τις νόμιμες και παράνομες προσπάθειες ενός Γάλλου δημοσίου υπαλλήλου να πετύχει μια καλύτερη μετάθεση

Την Κυριακή προβάλλεται η ταινία Τα παράπονά σας στο δήμαρχο μια σαρκαστική σάτιρα για τις δημοτικές αρχές που δεν τηρούν ποτέ τις προεκλογικές τους υποσχέσεις και τους δημότες που βολεύονται από αυτήν ακριβώς την ακύρωση των υποσχέσεων και το ρουσφέτι!Όλες οι προβολές είναι δωρεάν και αρχίζουν στις 8:30μμ.
Γίνονται στην αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος, του Πάρκου Μίκης Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ), Π. Μπακογιάννη 38-42readers  235


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Φραντς Κάφκα
Η πεποίθηση είναι σαν τη λαιμητόμο. Το ίδιο ανάλαφρη, το ίδιο βαριά.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το στέκι της «Δράσης», Πίνδου 30 & Μαραθώνος, Βριλήσσια. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου