Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
18/9/2018

Τριήμερο κινηματογραφικών προβολών

Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή στο ΤΥΠΕΤ

Την Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται ο κύκλος των προβολών που διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Βριλησσίων, η Κινηματογραφική Λέσχη "Cine Δράση" και το Εργαστήρι Κινηματογράφου "Πάμε Σινεμά στα Βριλήσσια". Πρόκειται για τρεις ταινίες επιλεγμένες προσεκτικά.

Η μία από αυτές Η Κόκκινη Χελώνα (Σάββατο 22/9) είναι ένα τρυφερό και ευαίσθητο animation που αφορά τις σχέσεις του ανθρώπου με το περιβάλλον. Η ταινία απευθύνεται κυρίως στα παιδιά αλλά και τους λάτρεις των κινουμένων σχεδίων οποιασδήποτε ηλικίας

Την Παρασκευή 21/9 προβάλλεται η γαλλική κωμωδία Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι που αφορά τις νόμιμες και παράνομες προσπάθειες ενός Γάλλου δημοσίου υπαλλήλου να πετύχει μια καλύτερη μετάθεση

Την Κυριακή προβάλλεται η ταινία Τα παράπονά σας στο δήμαρχο μια σαρκαστική σάτιρα για τις δημοτικές αρχές που δεν τηρούν ποτέ τις προεκλογικές τους υποσχέσεις και τους δημότες που βολεύονται από αυτήν ακριβώς την ακύρωση των υποσχέσεων και το ρουσφέτι!Όλες οι προβολές είναι δωρεάν και αρχίζουν στις 8:30μμ.
Γίνονται στην αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος, του Πάρκου Μίκης Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ), Π. Μπακογιάννη 38-42readers  170


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Μάνος Ελευθερίου
Όταν ρυθμίσετε λοιπόν τη διαθήκη / και το μερίδιο δοθεί του καθενός / εμένα αφήστε μου το δρόμο που μου ανήκει / αυτόν που διάλεξα να πάρω μοναχός.


Τα σχόλια σας...
Πώς να αντέξουμε τόση «προοδευτικότητα»; 19/11/2018 Μάρη Τασία
Συμφωνώ απόλυτα!....Αυτοδιοίκηση σημαίνει αυθεντικές προσπάθειες που γεννιούνται μέσα στην κοινότητα, όχι με αφετηρία την κομματική ένταξη αλλά τη διάθεση προσφοράς και συμμετοχής στο καθημερινό γίγνεσθαι της πόλης. Αυτοδιοίκηση σημαίνει πρωτοβουλίες που κατακτούν την αυτονομία τους στην πράξη και με κόστος, όχι τσάμπα και κατά δήλωση του επικεφαλής τους στις ιστοσελίδες και τα ραδιόφωνα. Αυτοδιοίκηση σημαίνει συλλογικότητες στηριγμένες στις δυνάμεις τους, στους δικούς τους αγώνες και δραστηριότητες, επί τέσσερα και όχι ΑΝΑ τέσσερα χρόνια, εις μάτην κάθε «τοπικής»! Και , πρέπει να παραδεχτούμε , ότι η "ΔΡΑΣΗ για μια άλλη πόλη" , παρά τα λάθη και τις αδυναμίες της, έδωσε το χώρο, το χρόνο, τις ιδέες , το μεράκι,τους ανθρώπους της και έβαλε τη σφραγίδα της προς αυτή την άλλη προοπτική. *Από τη ΔΡΑΣΗ ξεπήδησε και μετεξελίχθηκε σε Κινηματογραφική Λέσχη το cine ΔΡΑΣΗ, με καθοριστική συνεισφορά στην πνευματική και πολιτιστική ζωή των Βριλησσίων. * Από τη ΔΡΑΣΗ ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια (22/7/14) μια πολύ αξιόλογη δανειστική βιβλιοθήκη με 500 τίτλους βιβλίων και σήμερα υπό την αιγίδα πλέον της κινηματογραφικής λέσχης έχει τα τριπλάσια βιβλία και είναι και δανειστική ταινιοθήκη! *Λόγω της ΔΡΑΣΗΣ σώζονται έστω και λίγα από τα δέντρα της Λεωφόρου Πεντέλης *Οι άνθρωποι της ΔΡΑΣΗΣ πρωτοστάτησαν σε ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης, περίθαλψης και πρόληψης,ανακύκλωσης και κομποστοποίησης Κι όλα αυτά όχι με κινήσεις-πυροτεχνήματα , αλλά σταθερά , με συνέπεια , συνεχώς από την ίδρυση της δημοτικής μας κίνησης μέχρι σήμερα.


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου