Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
1/10/2018

"Ντροπή στον δήμαρχο" λένε οι κάτοικοι της Αργυροκάστρου

Και νέο ατύχημα στη διασταύρωση με την Ταϋγέτου

Κι άλλο σοβαρό ατύχημα στην Ταϋγέτου και Αργυροκάστρου χθες Παρασκευή μεσημέρι. Το ένα όχημα έκανε περιστροφή και χτύπησε σε μια μάντρα. Από εκεί περνούν κάθε μέρα οι μαθητές τεσσάρων σχολείων, αλλά ευτυχώς ήταν κλειστά τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας. Μέσα στο ένα αυτοκίνητο βρισκόταν ένα παιδάκι που χτύπησε στην κοιλιά από τη ζώνη ασφαλείας. Ευτυχώς καθόταν από την αντίθετη πλευρά της πρόσκρουσης.

Από το 2010 που μετετράπη σε ιδιωτικό δρόμο η Εθνικής Αντιστάσεως πίσω από το Jumbo, τα αυτοκίνητα κάνουν κύκλο μέσω της Ταϋγέτου και έχουν συμβεί 71 (!) ατυχήματα στο ίδιο σημείο. Ο δήμαρχος Μανιατογιάννης υπόσχεται επί χρόνια ότι θα καταργήσει το σκάνδαλο και θα φτιάξει πεζοδρόμια στην Ταϋγέτου, αλλά δεν το κάνει. Πέρυσι εκπόνησε πανάκριβη κυκλοφοριακή μελέτη και υποσχέθηκε ότι μέχρι τον Μάρτιο του 2018 θα έχουν τοποθετηθεί οι νέες πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά πάλι αθέτησε τον λόγο του.

Δυστυχώς έχουμε έναν δήμαρχο που ο λόγος του δεν έχει καμία αξία και δεν απαντάει ποτέ στις διαμαρτυρίες των κατοίκων. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, είτε είναι κυνικός και αδίστακτος είτε δεν αντιλαμβάνεται καλά αυτά που συμβαίνουν γύρω του.
Γιώργος Ζαφειρόπουλος-Δημότης Βριλησσίων


readers  161


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Ρόντγκερτ Μπρέγκμαν
Με ενθαρρύνει η δυσαρέσκεια, γιατί η δυσαρέσκεια απέχει έναν ολόκληρο κόσμο από την αδιαφορία.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Κάθε Τρίτη, από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 το στέκι της Δράσης είναι ανοιχτό, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και η δανειστική βιβλιοθήκη της "Δράσης"
   
© 2006 - 2018 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου