Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
7/10/2018

Για το ΤΥΠΕΤ και πάλι! Ακούει Κανείς;

Με δυο λόγια!Πριν αρχίσουν οι καλοκαιρινές προβολές, πριν από τη μεταφορά του Cine-Δράση στο Β΄ Γυμνάσιο, είχαμε την υπόσχεση όλων, μα όλων των υπευθύνων, ότι με την επιστροφή μας στο ΤΥΠΕΤ, τον Σεπτέμβριο, το πρόβλημα του κατεστραμμένου τεχνικού εξοπλισμού του κτιρίου θα έχει λυθεί έτσι ώστε η ποιότητα προβολής να ανταποκρίνεται στην εξαιρετική ποιότητα των ταινιών που προβάλλονται.Αλλά οι υποσχέσεις και αυτή τη φορά, ακολούθησαν την πεπατημένη. Όπως όλοι γνωρίζουμε, δόθηκαν όπως όλες όσες δίνονται από τους πολιτικούς για να μην τηρηθούν. Και δεν τηρήθηκαν. Η επιστροφή στο ΤΥΠΕΤ έγινε, αλλά το πρόβλημα παραμένει άλυτο. Από το στόμα των υπευθύνων πήραμε νέα υπόσχεση. Ορίστηκε νέα ημερομηνία που το πρόβλημα θα είχε λυθεί και αυτή ήταν η 20η Σεπτεμβρίου. 20η Σεπτεμβρίου στη συνέχεια έγινε τέλος του μήνα, αλλά και αυτή πέρασε χωρίς καμία θετική εξέλιξη. Έτσι φτάσαμε στην προβολή της Πέμπτης 4ης Οκτωβρίου όπου χρειάστηκε να φέρουμε εσπευσμένα άλλον προτζέκτορα για να μην χάσουν την ταινία τα 96 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί.

Δεν έχουμε καμία διάθεση για αντεγκλήσεις, ούτε χρόνο να ασχολούμαστε με προβλήματα που χρονίζουν ενώ θα μπορούσαν να λυθούν αμέσως διευκολύνοντας τη ζωή των δημοτών. Αλλά εδώ αισθανόμαστε ότι μας εμπαίζουν. Ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να υποβάλουμε στη δημοτική αρχή τα εξής ερωτήματα:

- Ποια ακριβώς εμπόδια παρεμβάλλονται ώστε να μην πραγματοποιείται μια επένδυση πολύ χαμηλού κόστους μεν, απαραίτητη δε για να απολαμβάνει με επάρκεια μια σημαντική μερίδα συνδημοτών μας μια σημαντική παροχή στην ποιότητα που πρέπει να την απολαμβάνει;

- Αληθεύει ότι ακούγονται φωνές που ισχυρίζονται ότι «δεν πρέπει να γίνει το χατίρι στο Cine-Δράση»; Και αν αληθεύει, είναι αυτή η κοντόφθαλμη μικροκομματική λογική που εμποδίζει την αντιμετώπιση ενός σοβαρού προβλήματος με την απαραίτητη φροντίδα; Σε αυτή την περίπτωση θα θέλαμε να πληροφορήσουμε όσους δεν έτυχε ποτέ να έρθουν σε προβολές, ότι δεν τις παρακολουθούν 5-6 άτομα, αλλά ένας ικανοποιητικός αριθμός ατόμων, διαφορετικών κάθε φορά και όλοι αυτοί μόνο θετική εικόνα δεν σχηματίζουν για την δημοτική πλειοψηφία.

- Θα μπορούσε, τέλος, η δημοτική αρχή να μας δώσει μια ημερομηνία που να τηρηθεί;Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine-Δράση


readers  583


Σχόλια (1)


Λεωνίδας Ιωαννίδης. 7 Οκτ 2018, 22:38
Ο άλλος προτζέκτορας είναι τού σινέ Δράση !!!
Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Νίκος Καρούζος
...αυτό που βλέπεις / δεν κατάγεται απ' την όραση


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το στέκι της «Δράσης», Πίνδου 30 & Μαραθώνος, Βριλήσσια. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου