Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
21/2/2019

Εθελοντική αιμοδοσία από την "Αλλυλεγγύη"

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στο 1ο δημοτικό

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ, ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητά μας μέλη, ολόψυχα σας ευχόμαστε, Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!
Θα είναι τιμή για το Σύλλογό μας, Αιμοδοτών, Δωρητών Οργάνων Σώματος Η Αλληλεγγύη Βριλησσίων, η συμμετοχή σας στις προσεχείς δράσεις του:

1. Στην Εθελοντική Αιμοδοσία, που συν διοργανώνει με φορείς και Συλλόγους του Δήμου Βριλησσίων, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων (Φλωρίνης & Κύπρου) και ώρες 9:00 – 13:00.

2. Σε μια γιορτή αφιερωμένη στον Εθελοντισμό και την Υγεία, το Σάββατο 02 Μαρτίου, στις 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, (Κισσάβου 11).

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες με θέμα τη Δωρεά Οργάνων & Δωρεά Μυελού των Οστών από: το Όραμα Ελπίδας, το Ε.ΚΕ.Α. και την Διευθύντρια του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, μαθητές του οποίου θα πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση. Θα γίνει βράβευση Εθελοντών Αιμοδοτών-μελών του Συλλόγου και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ


readers  126


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Η Ιστορία Ενός Ανθρώπου / Σπύρου Αραβανή
Κάποια μέρα έφθασε σε ένα πανδοχείο. Ζήτησε δωμάτιο. Η ξενοδόχος απόρησε: -Κύριε, φαίνεστε τόσο κουρασμένος και ταλαίπωρος! Από πού έρχεστε; -Έρχομαι από τα βάθη της ψυχής. -Και πού πηγαίνετε; -Πηγαίνω ως την άκρη της ζωής. -Κι όλη αυτή η σκόνη στα παπούτσια σας, τι είναι; -Σημάδια για το δρόμο μου. -Φοβάστε μη χαθείτε; -Φοβάμαι μη ξεχάσω.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το στέκι της «Δράσης», Πίνδου 30 & Μαραθώνος, Βριλήσσια. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου