Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
7/3/2019

Η Ξένια Καλογεροπούλου στα Βριλήσσια

ΤΥΠΕΤ, Κυριακή 17 Μαρτίου 12:00μμ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 14ου Athens AnimFest, η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine-Δράση σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μάρτης φιλοξενεί την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο ΤΥΠΕΤ την Ξένια Καλογεροπούλου.

Η καλλιτέχνης (ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, μεταφράστρια) που έβαλε τη σφραγίδα της στο σύγχρονο ελληνικό Παιδικό Θέατρο θα αφηγηθεί σε μικρά και μεγάλα παιδιά την ιστορία της ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ, της "αλλιώτικης", επίμονης και απτόητης ηρωίδας του νέου της βιβλίου.

Η εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ

Οι εκδηλώσεις του 14ου Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων "Athens AnimFest" θα πραγματοποιηθούν όλες στην αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος του πάρκου Μίκης Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ, Υμηττού και Πλαταιών, το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 7:00μμ και την Κυριακή 17 Μαρτίου από τις 10:00πμ έως τις 11:00μμ. Περιλαμβάνουν προβολές ταινιών κινουμένων σχεδίων μικρού και πολύ μικρού μήκους, παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές εκδηλώσεις και άλλα.readers  179


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Η Ιστορία Ενός Ανθρώπου / Σπύρου Αραβανή
Κάποια μέρα έφθασε σε ένα πανδοχείο. Ζήτησε δωμάτιο. Η ξενοδόχος απόρησε: -Κύριε, φαίνεστε τόσο κουρασμένος και ταλαίπωρος! Από πού έρχεστε; -Έρχομαι από τα βάθη της ψυχής. -Και πού πηγαίνετε; -Πηγαίνω ως την άκρη της ζωής. -Κι όλη αυτή η σκόνη στα παπούτσια σας, τι είναι; -Σημάδια για το δρόμο μου. -Φοβάστε μη χαθείτε; -Φοβάμαι μη ξεχάσω.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το στέκι της «Δράσης», Πίνδου 30 & Μαραθώνος, Βριλήσσια. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου