Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
22/3/2019

Η πρώτη προεκλογική εκδήλωση της Δράσης!

Κυριακή 31 Μαρτίου, 11.00 το πρωί, στο ΤΥΠΕΤ

Η Πόλη φτωχαίνει. Από κάθε άποψη. Υποχωρεί ως οντότητα. Ως δημόσια οργάνωση. Ως χώρος κοινών. Τίποτα από όσα λέγονται προεκλογικά δεν μπορούν να την αναστήσουν. Όσα έργα κι αν γίνουν, το πρόβλημα είναι στη λειτουργία της. Στην κοινωνικοποίηση του πολίτη. Στους κατεστημένους και αποτυχημένους τρόπους διοίκησης. Στην απογοήτευση, την επιφυλακτικότητα, την καχυποψία, το χαμηλό ηθικό της κοινότητας που πρέπει να αναταχθεί.

Συζητάμε για την κομματοκρατία που καταπνίγει κάθε πρωτοβουλία. Συζητάμε για το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα και τους τοπικούς πρωταγωνιστές του, το ολότελα αναντίστοιχο των αναγκών και των περιστάσεων.

Συζητάμε για μια νέα αναγκαία σχέση ανάμεσα στον Δήμο και τους δημότες. Για το πώς θα σταματήσει στον Δήμο μας ο ανά τετραετία κύκλος των διαψεύσεων και των χαμένων προσδοκιών.


Συζητάμε με τους ανθρώπους μας. Μαζί σας!
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 11.00 π.μ.
Στο Πάρκο «Μ. Θεοδωράκης» (ΤΥΠΕΤ)


Γιάννης Τσούτσιας - υποψήφιος δήμαρχος
Δήμος - εμπειρία συμμετοχής και δημιουργίας

Ρήγας Κωνσταντινίδης -Δ.Σ. Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης
Εθελοντισμός - Κοινότητα - Κοινωνική Πολιτική

Μάρκος Κρητικός -Δ.Σ. Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Βριλησσίων
Πολιτισμός - Το ζωντάνεμα της γειτονιάς

Μαρίνα Παπαχριστοδούλου - πρόεδρος του «Cine-Δράση»
Η μοναδική εμπειρία του Cine-Δράση

Λάμπης Λαζάνης - μέλος της Επιτροπή Διαβούλευσης
Κομποστοποίηση για τη συνοικία!


Θα χαιρετήσει...

Ο πρόεδρος του e-Trikala Γιάννης Κωτούλας που ταξιδεύει από την πόλη του για να μοιραστεί μαζί μας το παράδειγμα των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, πώς έγινε η πόλη του πρότυπο για τους κατοίκους της και για τους άλλους Δήμους.


Στην πρώτη μας προεκλογική εκδήλωση δεν συζητάμε για έργα. Δεν εμφανίζουμε μακέτες. Δεν σχολιάζουμε βραβεία. Ούτε παριστάνουμε τους σωτήρες. Συζητάμε ως δημότες με δημότες για το πώς πρέπει πλέον να διοικηθεί ο Δήμος μας. Συζητάμε για το πώς η Αυτοδιοίκηση θα γίνει σύμμαχος του πολίτη, πώς θα συμβάλει στην κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική αναζωογόνηση της χώρας, στη διέξοδο.

Συζητάμε όπως η «Δράση»... ξέρει να συζητά!Σας περιμένουμε!


Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗreaders  844


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Οδυσσέας Ελύτης, 1964
Ανοίγω το στόμα μου κι αναγαλλιάζει το πέλαγος Και παίρνει τα λόγια μου στις σκοτεινές του τις σπηλιές Και στις φώκιες τις μικρές τα ψιθυρίζει Τις νύχτες που κλαιν των ανθρώπων τα βάσανα. Χαράζω τις φλέβες μου και κοκκινίζουν τα όνειρα Και τσέρκουλα γίνονται στις γειτονιές των παιδιών Και σεντόνια στις κοπέλες που αγρυπνούνε Κρυφά για ν' ακούν των ερώτων τα θαύματα. Ζαλίζει τ' αγιόκλημα και κατεβαίνω στον κήπο μου Και θάβω τα πτώματα των μυστικών μου νεκρών Και το λώρο το χρυσό των προδομένων Αστέρων τους κόβω να περάσουν στην άβυσσο. Σκουριάζουν τα σίδερα και τιμωρώ τον αιώνα τους Εγώ που δοκίμασα τις μυριάδες αιχμές Κι από γιούλια και ναρκίσσους το καινούργιο Μαχαίρι ετοιμάζω που αρμόζει στους Ήρωες. Γυμνώνω τα στήθη μου και ξαπολυούνται οι άνεμοι Κι ερείπια σαρώνουνε τις χαλασμένες ψυχές Κι απ' τα νέφη τα πυκνά της καθαρίζουν Τη γη, να φανούν τα Λιβάδια τα Πάντερπνα!


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το στέκι της «Δράσης», Πίνδου 30 & Μαραθώνος, Βριλήσσια. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου