Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
15/4/2019

Παράθυρο στο μέλλον!

Ειρήνη Κατσάνη: Η νεότερη υποψήφια της Δράσης!


«Πολλές φορές σκέφτομαι τι πηγαίνει λάθος σε αυτή την χώρα. Πιστεύω ότι ένα πράγμα από τα πολλά, είναι η έλλειψη συλλογικότητας και αλληλεγγύης. Ο άνθρωπος είναι ένα πανίσχυρο ον που είναι ικανό για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Εγώ με όποιον τρόπο έχω, προσπαθώ να φτιάξω κάτι καλό. Μέσω της Δράσης λοιπόν, θέλω να προσπαθήσω να κάνω κάτι καλό για τον τόπο που μεγάλωσα και για τους ανθρώπους που ζουν σε αυτόν. Αν καταφέρω έστω και κάτι το ελάχιστο θα είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου, αν όχι, τουλάχιστον θα ξέρω ότι προσπάθησα.»
Ειρήνη Κατσάνη. Η νεότερη υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της «Δράσης». Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995 και μεγάλωσε στον δήμο των Βριλησσίων όπου μένει ακόμα και σήμερα. Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών μέσω του οποίου έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού σε δημοτικά σχολεία. Αγαπάει την τέχνη σε όλες τις μορφές κυρίως όμως την μουσική και την φωτογραφία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο ραδιοφωνικού παραγωγού και μαθήματα φωτογραφίας. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και ιταλικά. Και χαμογελάει με έναν τρόπο, που το αύριο μοιάζει πιο αισιόδοξο. Για όλους μας!

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗreaders  555


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Οδυσσέας Ελύτης, 1964
Ανοίγω το στόμα μου κι αναγαλλιάζει το πέλαγος Και παίρνει τα λόγια μου στις σκοτεινές του τις σπηλιές Και στις φώκιες τις μικρές τα ψιθυρίζει Τις νύχτες που κλαιν των ανθρώπων τα βάσανα. Χαράζω τις φλέβες μου και κοκκινίζουν τα όνειρα Και τσέρκουλα γίνονται στις γειτονιές των παιδιών Και σεντόνια στις κοπέλες που αγρυπνούνε Κρυφά για ν' ακούν των ερώτων τα θαύματα. Ζαλίζει τ' αγιόκλημα και κατεβαίνω στον κήπο μου Και θάβω τα πτώματα των μυστικών μου νεκρών Και το λώρο το χρυσό των προδομένων Αστέρων τους κόβω να περάσουν στην άβυσσο. Σκουριάζουν τα σίδερα και τιμωρώ τον αιώνα τους Εγώ που δοκίμασα τις μυριάδες αιχμές Κι από γιούλια και ναρκίσσους το καινούργιο Μαχαίρι ετοιμάζω που αρμόζει στους Ήρωες. Γυμνώνω τα στήθη μου και ξαπολυούνται οι άνεμοι Κι ερείπια σαρώνουνε τις χαλασμένες ψυχές Κι απ' τα νέφη τα πυκνά της καθαρίζουν Τη γη, να φανούν τα Λιβάδια τα Πάντερπνα!


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το στέκι της «Δράσης», Πίνδου 30 & Μαραθώνος, Βριλήσσια. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου