Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
16/10/2019

Η ΔΡΑΣΗ άλλαξε στέκι και το γιορτάζει!

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 8:00 μ.μ., Πάρνηθος 21, Βριλήσσια

Πέρασαν σχεδόν 14 χρόνια από τη δημιουργία της Κίνησής μας.

Η Δράση πάντα παρούσα στα δημοτικά συμβούλια και την κοινωνία της Πόλης. Με ουσιαστικές παρεμβάσεις, προτάσεις, θέσεις και δραστηριότητες που στοχεύουν στη βελτίωση της ίδιας της πόλης και την καλυτέρευση της καθημερινής ζωής όσων ζούμε και δουλεύουμε στο προάστιο.

Πάντα παρούσα στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Πάντα με στόχο να βελτιώνεται η ζωή όλων μας. Να ζούμε μαζί, να αντιπαλεύουμε μαζί τη διάλυση των κοινών και της κοινωνικότητάς μας.

Για αυτό, με κάθε αφορμή, δημιουργούμε «στέκια», όπου μπορούν να συναντιούνται οι συντοπίτες μας: Το σινεμά, την δωρεάν Δανειστική Βιβλιοθήκη και Ταινιοθήκη. Το στέκι μας με τις εκδηλώσεις και τις συζητήσεις, τα συντονιστικά μας.

Τα περισσότερα χρόνια είχαμε ως στέκι την παλιά μικρή μονοκατοικία της Πίνδου & Μαραθώνος. Αλλά γίναμε πολλοί, ο χώρος εμφάνισε και προβλήματα. Πήραμε την απόφαση να μεταφερθούμε στη νέα μας βάση, Πάρνηθος 21.

Και το γιορτάζουμε με φίλους και γείτονες.
Με μουσική, κεράσματα, ποτό.


Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, από τις 8:00 μ.μ. και όσο κρατήσει.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! Να σας ξεναγήσουμε στον καινούριο μας χώρο, στη Βιβλιοθήκη και την Ταινιοθήκη μας.


Να συζητήσουμε για κάθε τι που μας ενδιαφέρει!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη


readers  361


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Τάσος Λειβαδίτης
Γι' αυτό σου λέω... πρέπει να βρεις έναν άλλο τρόπο να, ξεχωρίζεις τους ανθρώπους, όχι να περιμένεις την πράξη - είναι τότε αργά.


Τα σχόλια σας...
Φθινοπωρινό τραγούδι29/10/2019 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο γνωστικός και γενναίος όταν συναντήσει την αλήθεια δεν την αποδιώχνει. Υποκλίνεται,της φιλάει το χέρι και επιζητεί την συντροφιά της, έστω και αν είναι ντυμένη με κουρέλια. Πράγμα που συχνά το συνηθίζει... Γιατί η αλήθεια αείζωη και θαλερή δεν ξεχνά και περιμένει τον αλαζόνα όταν μάθει, αν μάθει και την ξανασυναντήσει στον Χειμώνα του, να σωριαστεί στα πόδια της και να της ζητήσει συγνώμη.


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου