Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
16/10/2019

Η ΔΡΑΣΗ άλλαξε στέκι και το γιορτάζει!

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 8:00 μ.μ., Πάρνηθος 21, Βριλήσσια

Πέρασαν σχεδόν 14 χρόνια από τη δημιουργία της Κίνησής μας.

Η Δράση πάντα παρούσα στα δημοτικά συμβούλια και την κοινωνία της Πόλης. Με ουσιαστικές παρεμβάσεις, προτάσεις, θέσεις και δραστηριότητες που στοχεύουν στη βελτίωση της ίδιας της πόλης και την καλυτέρευση της καθημερινής ζωής όσων ζούμε και δουλεύουμε στο προάστιο.

Πάντα παρούσα στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Πάντα με στόχο να βελτιώνεται η ζωή όλων μας. Να ζούμε μαζί, να αντιπαλεύουμε μαζί τη διάλυση των κοινών και της κοινωνικότητάς μας.

Για αυτό, με κάθε αφορμή, δημιουργούμε «στέκια», όπου μπορούν να συναντιούνται οι συντοπίτες μας: Το σινεμά, την δωρεάν Δανειστική Βιβλιοθήκη και Ταινιοθήκη. Το στέκι μας με τις εκδηλώσεις και τις συζητήσεις, τα συντονιστικά μας.

Τα περισσότερα χρόνια είχαμε ως στέκι την παλιά μικρή μονοκατοικία της Πίνδου & Μαραθώνος. Αλλά γίναμε πολλοί, ο χώρος εμφάνισε και προβλήματα. Πήραμε την απόφαση να μεταφερθούμε στη νέα μας βάση, Πάρνηθος 21.

Και το γιορτάζουμε με φίλους και γείτονες.
Με μουσική, κεράσματα, ποτό.


Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, από τις 8:00 μ.μ. και όσο κρατήσει.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! Να σας ξεναγήσουμε στον καινούριο μας χώρο, στη Βιβλιοθήκη και την Ταινιοθήκη μας.


Να συζητήσουμε για κάθε τι που μας ενδιαφέρει!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη


readers  505


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Ράινερ Μαρία Ρίλκε
Το ωραίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά η Αρχή του Τρομερού.


Τα σχόλια σας...
Πορεία -εν χαρά και δημιουργία- μέσα σε έρημο!13/1/2020 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Λόγος βαθιά ελληνικός με ρίζες που πάνε πίσω δυόμισι χιλιάδες χρόνια και πλέον. Όταν σ’ αυτόν τον τόπο που σήμερα πατούμε ζούσαν και τον έκτιζαν έλληνες πολίτες με έργα, λόγια γραφτά που έμειναν και θυσίες! Και εννοούμε τους πολίτες και όχι τους ιδιώτες με την έννοια που επέζησε στη γλώσσα την αγγλική. Και να σκεφτεί κανείς πως αυτό γινότανε όχι σε τριακόσιους περίπου δήμους που αριθμούμε σήμερα αλλά πολύ περισσότερους. Πάνω από χίλιες «πόλεις – κράτη» τότε ελληνικά, όπως πρόσφατα πληροφορήθηκα από χρονογράφημα πασίγνωστου στον κόσμο δημοσιογράφου μας , που η Δημοκρατία εδώ κι’ αλλού πολλά του οφείλει… Και η συλλογικότητα μας «Δράση για μια Άλλη Πόλη» επιμένει! Κι’ αν βαδίζουμε μέσα στην έρημο κατά τον ηγήτορα μας Γιάννη Τσούσια, άλλος δρόμος σωστός και όμορφος για μας δεν υπάρχει.


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2020 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου