Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
19/10/2019

Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα του ΤΥΠΕΤ τις Πέμπτες

Τα Βριλήσσια έχουν ανάγκη από έναν ποιοτικό χώρο πολιτισμού


Μετά το καλοκαίρι, με την επιστροφή του Cine Δράση στο ΤΥΠΕΤ, σε κάθε προβολή τις Πέμπτες, δημιουργείται το αδιαχώρητο. Οι καρέκλες είναι λιγότερες από τους θεατές και παρ’ όλο που μεταφέρουμε επιπλέον καρέκλες ο χώρος δεν επαρκεί.

Δεν μπορούμε να βρούμε μια λύση που να μας καλύπτει. Να παρακολουθήσουμε μια ταινία με ασφάλεια, άνεση και ποιοτικούς όρους. Και η δεύτερη, μεγαλύτερη αίθουσα του Δήμου της οδού Κισσάβου, είναι, λόγω χαμηλού ύψους, ακατάλληλη για προβολές.

Θα ήταν ευχής έργον να υπήρχε στα Βριλήσσια μια αίθουσα με προδιαγραφές για να μπορούν να απολαμβάνουν όσοι δημότες αγαπούν το σινεμά, τις ταινίες της αρεσκείας τους.

Η δημοτική αρχή θα πρέπει να τα γνωρίζει αυτά, να δει σε μια προοπτική, πώς θα οργανωθεί η κάλυψη βασικών αναγκών που αγνοήθηκαν στον Δήμο μας.

Προχειρότητες που οδηγούν σε «λύσεις», όπως οι νέες άβολες καρέκλες (από τις οποίες έχει κανείς την τάση να σηκωθεί για να μη χρειαστεί φυσικοθεραπεία) ή η αδυναμία να γίνονται έγκαιρα κάποιες «εκ των ων ουκ άνευ» επισκευές, όπως το εικονιζόμενο σπασμένο τζάμι που δεν έχει αντικατασταθεί εδώ και μήνες, εκτός από τους κινδύνους που εγκυμονούν, προδιαθέτουν και αρνητικά για θετική έκβαση στα παραπάνω.

Για μια ακόμη φορά επισημαίνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι υποδομές του Δήμου χρειάζονται φροντίδα και βελτίωση, ώστε να μην πηγαίνουν χαμένες προσπάθειες που χρειάστηκαν κόπο και μεράκι για να αποδώσουν. Και αυτό δεν αφορά μόνο το "Cine Δράση".

Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την βελτίωση των συνθηκών παρακολούθησης των κινηματογραφικών προβολών στην πόλη μας. Σε πρώτη φάση θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα χρησιμοποιώντας και τον προθάλαμο της αίθουσας, μεταφέροντας ακόμη περισσότερες καρέκλες από το στέκι μας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, τα Βριλήσσια έχουν ανάγκη από έναν σύγχρονο, σοβαρό χώρο πολιτισμού, κι' ακόμη περισσότερο, από μια τοπική πολιτική που θα επενδύει στον πολιτισμό. Η οποία, πρέπει να ξεκινήσει αμέσως!

Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine – ΔΡΑΣΗ


readers  349


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Τάσος Λειβαδίτης
Γι' αυτό σου λέω... πρέπει να βρεις έναν άλλο τρόπο να, ξεχωρίζεις τους ανθρώπους, όχι να περιμένεις την πράξη - είναι τότε αργά.


Τα σχόλια σας...
Φθινοπωρινό τραγούδι29/10/2019 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο γνωστικός και γενναίος όταν συναντήσει την αλήθεια δεν την αποδιώχνει. Υποκλίνεται,της φιλάει το χέρι και επιζητεί την συντροφιά της, έστω και αν είναι ντυμένη με κουρέλια. Πράγμα που συχνά το συνηθίζει... Γιατί η αλήθεια αείζωη και θαλερή δεν ξεχνά και περιμένει τον αλαζόνα όταν μάθει, αν μάθει και την ξανασυναντήσει στον Χειμώνα του, να σωριαστεί στα πόδια της και να της ζητήσει συγνώμη.


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου