Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
26/10/2019

Το γιορτάσαμε και ήταν όλοι εκεί!

Το νέο στέκι της ΔΡΑΣΗΣ είναι γεγονός

Το νέο μας στέκι, στην οδό Πάρνηθος 21, είναι πλέον γεγονός. Και είχαμε κάθε λόγο να το γιορτάσουμε. Όπως κάνουμε πάντα εμείς στην "Δράση για μια Άλλη Πόλη". Με φίλους και γείτονες. Με μουσική, ποτό, κεράσματα και κυρίως με πολλή, πολλή συζήτηση επί παντός επιστητού. Και ήταν όλοι εκεί. Ο επίτιμος δήμαρχος της πόλης Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Κώστας Ιωαννίδης, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού Σοφία Χατζάρα, η δημοτική σύμβουλος Τόνια Μητσοτάκη, η πρώην δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Βριλησσίων Θάλεια Πορφύρη και δεκάδες συμπολίτες μας, κάποιους από αυτούς ξανασυναντήσαμε μετά από χρόνια! Πολλοί ήταν εκείνοι που συμμετείχαν κρατώντας ο καθένας στα χέρια τους τη δική του προσφορά. Άλλος σπιτικό γλυκό, άλλος φαγητό, άλλος ποτό! Όπως ακριβώς γίνεται στις φιλικές και οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Τους παρευρισκόμενους υποδέχτηκε με έναν εγκάρδιο χαιρετισμό ο επικεφαλής της Κίνησης Γιάννης Τσούτσιας, που ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν την Κίνηση μας με την παρουσία τους και την στηρίζουν σε κάθε της δραστηριότητα.

Οι παρόντες αφού περιηγήθηκαν στην Δανειστική Βιβλιοθήκη και Ταινιοθήκη της Δράσης αφοσιώθηκαν στα κεράσματα και απήλαυσαν την μουσική του συγκροτήματος Εκτός Ύλης.

Το μουσικό σχήμα Εκτός Ύλης αποτελείται από μαθητές του Πρότυπου Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Παλλήνης που μένουν στα Βριλήσσια και τη γύρω περιοχή και ασχολούνται κυρίως με την παραδοσιακή μουσική. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο κιθαρίστας και δάσκαλος μουσικής Γιώργος Καρτσωνάκης με μπαλάντες και ροκ τραγούδια.

Τους ευχαριστούμε όλους για την ευγενική τους προσφορά.
Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ


readers  268


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Ράινερ Μαρία Ρίλκε
Το ωραίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά η Αρχή του Τρομερού.


Τα σχόλια σας...
Πορεία -εν χαρά και δημιουργία- μέσα σε έρημο!13/1/2020 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Λόγος βαθιά ελληνικός με ρίζες που πάνε πίσω δυόμισι χιλιάδες χρόνια και πλέον. Όταν σ’ αυτόν τον τόπο που σήμερα πατούμε ζούσαν και τον έκτιζαν έλληνες πολίτες με έργα, λόγια γραφτά που έμειναν και θυσίες! Και εννοούμε τους πολίτες και όχι τους ιδιώτες με την έννοια που επέζησε στη γλώσσα την αγγλική. Και να σκεφτεί κανείς πως αυτό γινότανε όχι σε τριακόσιους περίπου δήμους που αριθμούμε σήμερα αλλά πολύ περισσότερους. Πάνω από χίλιες «πόλεις – κράτη» τότε ελληνικά, όπως πρόσφατα πληροφορήθηκα από χρονογράφημα πασίγνωστου στον κόσμο δημοσιογράφου μας , που η Δημοκρατία εδώ κι’ αλλού πολλά του οφείλει… Και η συλλογικότητα μας «Δράση για μια Άλλη Πόλη» επιμένει! Κι’ αν βαδίζουμε μέσα στην έρημο κατά τον ηγήτορα μας Γιάννη Τσούσια, άλλος δρόμος σωστός και όμορφος για μας δεν υπάρχει.


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2020 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου