Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
26/10/2019

Το γιορτάσαμε και ήταν όλοι εκεί!

Το νέο στέκι της ΔΡΑΣΗΣ είναι γεγονός

Το νέο μας στέκι, στην οδό Πάρνηθος 21, είναι πλέον γεγονός. Και είχαμε κάθε λόγο να το γιορτάσουμε. Όπως κάνουμε πάντα εμείς στην "Δράση για μια Άλλη Πόλη". Με φίλους και γείτονες. Με μουσική, ποτό, κεράσματα και κυρίως με πολλή, πολλή συζήτηση επί παντός επιστητού. Και ήταν όλοι εκεί. Ο επίτιμος δήμαρχος της πόλης Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Κώστας Ιωαννίδης, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού Σοφία Χατζάρα, η δημοτική σύμβουλος Τόνια Μητσοτάκη, η πρώην δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών Βριλησσίων Θάλεια Πορφύρη και δεκάδες συμπολίτες μας, κάποιους από αυτούς ξανασυναντήσαμε μετά από χρόνια! Πολλοί ήταν εκείνοι που συμμετείχαν κρατώντας ο καθένας στα χέρια τους τη δική του προσφορά. Άλλος σπιτικό γλυκό, άλλος φαγητό, άλλος ποτό! Όπως ακριβώς γίνεται στις φιλικές και οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Τους παρευρισκόμενους υποδέχτηκε με έναν εγκάρδιο χαιρετισμό ο επικεφαλής της Κίνησης Γιάννης Τσούτσιας, που ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν την Κίνηση μας με την παρουσία τους και την στηρίζουν σε κάθε της δραστηριότητα.

Οι παρόντες αφού περιηγήθηκαν στην Δανειστική Βιβλιοθήκη και Ταινιοθήκη της Δράσης αφοσιώθηκαν στα κεράσματα και απήλαυσαν την μουσική του συγκροτήματος Εκτός Ύλης.

Το μουσικό σχήμα Εκτός Ύλης αποτελείται από μαθητές του Πρότυπου Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Παλλήνης που μένουν στα Βριλήσσια και τη γύρω περιοχή και ασχολούνται κυρίως με την παραδοσιακή μουσική. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο κιθαρίστας και δάσκαλος μουσικής Γιώργος Καρτσωνάκης με μπαλάντες και ροκ τραγούδια.

Τους ευχαριστούμε όλους για την ευγενική τους προσφορά.
Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ


readers  143


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Τάσος Λειβαδίτης
Γι' αυτό σου λέω... πρέπει να βρεις έναν άλλο τρόπο να, ξεχωρίζεις τους ανθρώπους, όχι να περιμένεις την πράξη - είναι τότε αργά.


Τα σχόλια σας...
Φθινοπωρινό τραγούδι29/10/2019 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο γνωστικός και γενναίος όταν συναντήσει την αλήθεια δεν την αποδιώχνει. Υποκλίνεται,της φιλάει το χέρι και επιζητεί την συντροφιά της, έστω και αν είναι ντυμένη με κουρέλια. Πράγμα που συχνά το συνηθίζει... Γιατί η αλήθεια αείζωη και θαλερή δεν ξεχνά και περιμένει τον αλαζόνα όταν μάθει, αν μάθει και την ξανασυναντήσει στον Χειμώνα του, να σωριαστεί στα πόδια της και να της ζητήσει συγνώμη.


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου