Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
5/11/2019

Η Παραμυθοπαρέα της ΔΡΑΣΗΣ!

Σάββατο 9 Νοεμβρίου, 11:00 π.μ., Πάρνηθος 21

Η Παραμυθοπαρέα της ΔΡΑΣΗΣ αφηγείται "Παραμύθια με ζώα" το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, 11:00 το πρωί, στο στέκι μας, Πάρνηθος 21.

Ήδη από την προηγούμενη χρονιά στη "Δράση για μια Άλλη Πόλη' είχαμε ξεκινήσει περιστασιακά και πειραματικά τα πρώτα μας βήματα στο χώρο της αφήγησης παραμυθιών. Φέτος, για δεύτερη χρονιά, η Παραμυθοπαρέα της Δράσης επανέρχεται με περισσότερη πείρα, καινούριες ιδέες και μεγαλύτερη όρεξη.

Στην ομάδα συμμετέχουν έξι αφηγήτριες, οι οποίες το δεύτερο Σάββατο κάθε μήνα στις 11 το πρωί θα δίνουν με τις αφηγήσεις τους ζωή στους ήρωες κλασικών, σύγχρονων αλλά και αυτοσχέδιων παραμυθιών.


Η αρχή γίνεται στις 9 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. που θα ακούσετε τις Άννα Αυγήτα, Τασία Μάρη, Έφη Παντέρμου και Τίνα Σιούντρη, να αφηγούνται: "Παραμύθια με ζώα".Σας περιμένουμε όλους.
Μικρούς και μεγάλους!
Η Παραμυθοπαρέα της Δράσης:
Άννα Αυγήτα, νηπιαγωγός, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού
Σωτηρούλα , συγγραφέας παιδικών βιβλίων
Άννα Κοντονίκα, φιλόλογος
Τασία Μάρη, καθηγήτρια σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας
Έφη Παντέρμου, φιλόλογος
Τίνα Σιούντρη, ιδιωτική υπάλληλος
readers  65


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Τάσος Λειβαδίτης
Γι' αυτό σου λέω... πρέπει να βρεις έναν άλλο τρόπο να, ξεχωρίζεις τους ανθρώπους, όχι να περιμένεις την πράξη - είναι τότε αργά.


Τα σχόλια σας...
Φθινοπωρινό τραγούδι29/10/2019 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο γνωστικός και γενναίος όταν συναντήσει την αλήθεια δεν την αποδιώχνει. Υποκλίνεται,της φιλάει το χέρι και επιζητεί την συντροφιά της, έστω και αν είναι ντυμένη με κουρέλια. Πράγμα που συχνά το συνηθίζει... Γιατί η αλήθεια αείζωη και θαλερή δεν ξεχνά και περιμένει τον αλαζόνα όταν μάθει, αν μάθει και την ξανασυναντήσει στον Χειμώνα του, να σωριαστεί στα πόδια της και να της ζητήσει συγνώμη.


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2019 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου