Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
6/12/2019

Ο Μάρκος Κρητικός αντικαθιστά τον Ρήγα Κωνσταντινίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ανακοίνωση της ΔΡΑΣΗΣ

Το πρωί της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου Βριλησσίων κ. Μανιατογιάννη, ως νέο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Μάρκος Κρητικός, πρώτος αναπληρωματικός στο ψηφοδέλτιο της ΔΡΑΣΗΣ κατά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.


Ο Μάρκος Κρητικός αντικαθιστά τον Ρήγα Κωνσταντινίδη, τρίτο κατά σειρά εκλογής δημοτικό σύμβουλο της ΔΡΑΣΗΣ, ο οποίος κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ. Σ. της 4ης Δεκεμβρίου κατέθεσε την παραίτησή του για λόγους υγείας, επιλέγοντας να μην κάνει χρήση της προβλεπόμενης δυνατότητας χορήγησης αδείας, προκειμένου να μην διασαλευθεί στο ελάχιστο η εκπροσώπηση της δημοτικής μας Κίνησης.


Ο Ρήγας Κωνσταντινίδης παραμένει τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Kοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης (Ο.Κ.Π.Α.), καθώς σε αυτή την περίπτωση υπάρχει δυνατότητα άμεσης αναπλήρωσής του από την Αρετή Χαρίτου, αναπληρωματικού μέλους και εκπροσώπου της ΔΡΑΣΗΣ στο Δ.Σ. του Οργανισμού.







Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη



Στη φωτογραφία (από αριστερά) τα μέλη της ΔΡΑΣΗΣ: Αντώνης Θεοφίλης, Μάρκος Κρητικός, Ρήγας Κωνσταντινίδης, Λάμπης Λαζάνης


readers  496


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:



Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Μιχάλης Κατσαρός
Αν έχετε κλειστές τις πόρτες ούτε οράματα / ούτε μαρμαρυγές / εξακοντίζονται.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009




Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.




   
© 2006 - 2020 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου