Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
4/1/2020

Η ΔΡΑΣΗ κόβει την πίτα της και γιορτάζει!

Σάββατο 11 Ιανουαρίου, 8:00 μ.μ., ΤΥΠΕΤ. Μαζί μας οι «Εκτός Ύλης»

Ο καινούριος χρόνος είναι ήδη εδώ. Οι στολισμένες πόλεις, η χαρά της γιορτής, τα χαμόγελα των παιδιών μπροστά στα παιχνίδια που έφερε ο Άη Βασίλης, τα όμορφα συναισθήματα που συνοδεύουν την παραδοσιακή για τις γιορταστικές ημέρες επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και η καλή διάθεση που τη συνοδεύει, μας συντρόφευσαν αυτές τις ημέρες, αλλά, είναι αλήθεια, δεν κατάφεραν να βγάλουν από το μυαλό μας την ανασφάλεια της εποχής.

Ανασφάλεια, οικονομική, πολιτική οικολογική, με τον κίνδυνο μιας πολεμικής περιπέτειας, στην περιοχή -και γενικότερα- ορατό και πιο πιθανό από ποτέ.

Σε ό,τι μας αφορά, μόνη απάντηση σε αυτές τις δυσκολίες είναι η κοινωνική συνοχή, η πορεία προς μια συγκροτημένη και λειτουργική Πολιτεία, η ενεργητική συνύπαρξη όσων δεν ιδιωτεύουν και ανησυχούν για αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Η ανάγκη για κοινωνικότητα, για να συναντιόμαστε, είναι επιτακτική.


Μια καλή αφορμή για να βρεθούμε μαζί στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς είναι η γιορτή της ΔΡΑΣΗΣ.
Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 8:00μμ στο ΤΥΠΕΤ θα κόψουμε την πίτα μας, θα ανταλλάξουμε ευχές, Θα πιούμε ένα ποτό και θα απολαύσουμε τα τραγούδια που θα μας παίξει το αγαπημένο μας μουσικό σχήμα «Εκτός Ύλης» των μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου - Λυκείου Παλλήνης, που συχνά συντροφεύει τις εκδηλώσεις μας.Σας περιμένουμε
Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόληreaders  339


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
Ράινερ Μαρία Ρίλκε
Το ωραίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά η Αρχή του Τρομερού.


Τα σχόλια σας...
Πορεία -εν χαρά και δημιουργία- μέσα σε έρημο!13/1/2020 Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Λόγος βαθιά ελληνικός με ρίζες που πάνε πίσω δυόμισι χιλιάδες χρόνια και πλέον. Όταν σ’ αυτόν τον τόπο που σήμερα πατούμε ζούσαν και τον έκτιζαν έλληνες πολίτες με έργα, λόγια γραφτά που έμειναν και θυσίες! Και εννοούμε τους πολίτες και όχι τους ιδιώτες με την έννοια που επέζησε στη γλώσσα την αγγλική. Και να σκεφτεί κανείς πως αυτό γινότανε όχι σε τριακόσιους περίπου δήμους που αριθμούμε σήμερα αλλά πολύ περισσότερους. Πάνω από χίλιες «πόλεις – κράτη» τότε ελληνικά, όπως πρόσφατα πληροφορήθηκα από χρονογράφημα πασίγνωστου στον κόσμο δημοσιογράφου μας , που η Δημοκρατία εδώ κι’ αλλού πολλά του οφείλει… Και η συλλογικότητα μας «Δράση για μια Άλλη Πόλη» επιμένει! Κι’ αν βαδίζουμε μέσα στην έρημο κατά τον ηγήτορα μας Γιάννη Τσούσια, άλλος δρόμος σωστός και όμορφος για μας δεν υπάρχει.


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2020 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου