Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
23/1/2020

Ούτε για τον Άνθρωπο, ούτε για το Περιβάλλον

Απάντηση της ΔΡΑΣΗΣ στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής


Καθηλωμένη στην προεκλογική περίοδο η διοίκηση Μανιατογιάννη, εξακολουθεί να πορεύεται εν κρυπτώ, με κόλπα, πολιτικαντισμούς και εμμονή στην τακτική «βρίζε, βρίζε, κάτι θα μείνει». Αντί να επιχειρήσουν να εξηγήσουν ή έστω να σιωπήσουν, με αφορμή τις αποκαλύψεις μας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο χώρος της Ναυτικής Βάσης, εξέδωσαν χθες στην ιστοσελίδα του Δήμου μια πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη ανακοίνωση 850 λέξεων σε βάρος της ΔΡΑΣΗΣ.


Συμβαίνει βέβαια συχνά όσοι δυσκολεύονται με τις εξηγήσεις να «πετούν την μπάλα στην εξέδρα». Εν προκειμένω οι κύριοι, κατά το πρότυπο του δικομματισμού που εκπροσωπούν -αυτό ξέρουν- πουλούν φτηνά αντιδεξιά συνθήματα και προοδευτισμό για να αποφύγουν όσα καθημερινά τους εκθέτουν. Αλλά και η μικροπολιτική έχει τα όριά της.


Καλούμε τον συστημικό δήμαρχο και τα στελέχη του, που κατάφεραν να απαξιώσουν μια έκταση 52 στρεμμάτων - αποκλεισμένη για τους δημότες, να αφήσουν τις εκθέσεις ιδεών περί ανακύκλωσης και δημοκρατίας, θέματα που δεν γνωρίζουν ικανοποιητικά και να προσέλθουν στο δημοτικό συμβούλιο όπου τους εγκαλούν 5 (πέντε) παρατάξεις της αντιπολίτευσης να δώσουν εξηγήσεις.


Μέχρι τότε, μας αρκεί που συμβάλαμε στον περιορισμό της κακοποίησης του πάρκου, αφού ήδη οι κήνσορες σπεύδουν άρον-άρον να εξαφανίσουν τα πειστήρια των «πειραμάτων» τους.

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

Συντονιστικό 22ας Ιανουαρίου 2020


readers  366


Σχόλια (1)


ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΑΡΡΗΣ 23 Ιαν 2020, 22:49
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ Ν Ο Υ ΚΑΙ Η Γ Ν Ω Σ Η .
**** Ε Ν Α Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Ε Υ Γ Ε ****.
Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
ΜΙΣΕΛ ΤΟΥΡΝΙΕ
Δεν υπάρχει καμία οργάνωση που να μπορεί να προστατευτεί από έναν κόκκο άμμου.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2020 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου