Σχόλια
Νίκες
28/7/2020

Ας ήταν τέτοιες της ήττας νίκες πολλές κι' ο κόσμος θ' άλλαζε πολύ...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Γιατί καταψηφίσαμε τον νέο ΟΕΥ. Παρουσίαση και κριτική.
25/7/2020

Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Χαίρομαι γιατί η ενημέρωση δεν περιορίζεται μόνο σε γενικές αξιολογικές κρίσεις αλλά δίνονται στοιχεία, αριθμοί και τεκμηρίωση, ώστε να μπορεί ο πολίτης να διαμορφώσει κρίση. Συνεχίστε έτσι. Μακάρι και ο Δήμος να καταλάβει ότι διαβούλευση σημαίνει να παρέχεις δημόσια και εκ των προτέρων όλη την ενημέρωση που απαιτείται και να εμπλέκεις στη διαδικασία όλους τους ενδιαφερόμενους. Πέραν της σταθερής και πάγιας πρακτικής της μη συμμετοχής των πολιτών στη λήψη αποφάσεων, στη συγκεκριμένη απόφαση είναι αρνητικό και το γεγονός ότι δεν συμμετείχαν οι εργαζόμενοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΚΟΣ
Τα προτεκτοράτα έχουν και τη Δικαιοσύνη που τους αξίζει…
24/7/2020

Με λόγια, λόγια, λόγια κτίζω ανώγια και κατώγια...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
O Δήμαρχος αρνείται να συναντήσει τους κατοίκους της Μητροπούλου
17/7/2020

Γνωρίζετε ότι στο άρθρο 6 παρ. 6 του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρεται οτι: 6. Το Δημοτικό Συμβούλιο συζητά υποχρεωτικά προτάσεις που κατατίθενται σ' αυτό από τουλάχιστον είκοσι πέντε (25) άτομα για την επίλυση ζητημάτων αρμοδιότητας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη σχετική απόφαση που ελήφθη

Γιώργος Θωμάκος
Προς τι η σπουδή;
17/7/2020

Η καθηγήτρια μου στο 6 ΚΕΤΕ Χαλανδρίου. Πάντα γλυκιά και δραστήρια Απίστευτες οι γιορτές που κάναμε για τις εκδηλώσεις της 17 Νοέμβρη. Πάντα γερή και δυνατή

Λάτσης Κώστας

Συναγωνιστές και ανταγωνιστές

του Μπάμπη Δαμουλιάνου - Ευαγγελάτου

Δεν θυμάμαι ημερομηνία αλλά μόνο εποχή και τόπο. Την τοποθετώ περίπου μέσα στην τελευταία δεκαετία του περασμένου αιώνα. Λίγο πριν, λίγο μετά δεν έχει σημασία και το γεγονός, χωρίς ιδιαίτερη σπουδαιότητα για τους πολλούς, συνέβη ενώπιο αρκετών, κάποιων συγκεντρωμένων γι’ αυτό και άλλων που βρεθήκαμε εκεί κατά τύχη. Καλοκαίρι, αδειούχος στον τόπο που πρωτογνώρισα το φως στη Δυτική Κεφαλονιά. Και είχα κατέβει στην παραλία του Ληξουριού για καφέ. Είδα κόσμο συγκεντρωμένο ν’ αγναντεύει προς την είσοδο του λιμανιού. Πλησίασα. Περίμεναν τους κολυμβητές που επιχειρούσαν το πέραμα κατά την είσοδο του κόλπου που εισχωρεί βαθειά στο νησί μας και μας χωρίζει από τους απέναντι. Αφετηρία η ακτή του ακρωτηρίου των Αγίων Θεοδώρων, όπου οι καταβόθρες και ο χαρακτηριστικός φάρος με το περιστύλιο, αντίκρυ μας. Τέρμα το σημείο που στεκομαστε, δίπλα στην αποβάθρα των φέρι μποτ της συγκοινωνίας Ληξούρι-Αργοστόλι. Στο έμπα του λιμανιού άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα κεφάλια και οι απλωτές σε κάποια μεταξύ τους απόσταση. Κουραστικό το αγώνισμα και κοντά στο τέλος του δεν περιμέναμε ανατροπές. Με κάθε άγγιγμα της παραλίας και το σχετικό χειροκρότημα, όταν ξαφνικά μετά τους πρώτους φιναλίστες τρία κεφάλια είδαμε σε ευθεία γραμμή παράλληλη με το τέρμα συντονισμένη, να πλησιάζουν. Μαζί άγγιξαν την παραλία και το χειροκρότημα δεν υστερούσε των προηγούμενων. Ο μεσαίος ήταν μονόχειρας! Χαλάλι η ασκεπής προσμονή μου τόση ώρα στον ήλιο. Τα φιλαράκια δεν τα γνώριζα και δεν μου έμενε καιρός να τα γνωρίσω. Ήταν η τελευταία μέρα της αδείας μου. Χάρηκα όμως γιατί εν δυνάμει και το επαναλαμβάνω εν δυνάμει, ανήκαν σε έναν άλλο κόσμο. Αυτόν του συναγωνισμού για τα επιτεύγματα του είδους μας, στη θέση του ανταγωνισμού και της ανθρωποφαγίας. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος, Βριλήσσια.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Την αλήθεια την «φτιάχνει» κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα.

Οδυσσέας Ελύτης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter