Σχόλια
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
16/1/2021

...Περιμένουμε την περικεφαλαία με το δάκτυλο και τον άταφο με τον μαύρο σκούφο...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
15/1/2021

Οι απόψεις μου για τα συγκεκριμένα θέματα,που θίγονται στο άρθρο του Γιάννη του Τσίχλα, είναι,σχεδόν, ταυτόσημες. Μια μικρή αλλά ουσιαστική,κατα τη γνώμη μου, διαφοροποιηση στον ""κινηματικό αντίποδα"". ""Θέλουν( ; ) να τα αλλάξουν όλα χωρίς να αλλάξουν οι ίδιοι"" Ο αιρετικός Ραφαηλίδης δίνει την καλύτερη ερμηνεία!

Τάκης Μάτσας
Κατά - Θέσεις
15/1/2021

Πολύ ωραίο.

Μπράβο Χρήστο
Κατά - Θέσεις
14/1/2021

Ας υπάρχουν τουλάχιστον οι απορίες πού και πού, κάπου, κάπου...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σύστημα Γενικευμένης Διαπλοκής
10/1/2021

Όντως πολύ ύποπτη η σπουδή της Κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει τους 11 Δήμους που οφείλουν στην ΕΥΔΑΠ. Μάλλον σχετίζεται με την πώληση της ΕΥΔΑΠ!!!

Τάσος Χρηστάκης

Αυτοψία της Περιφέρειας Αττικής στη ρεματιά

Ανακοίνωση του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και της Ρεματιάς Πεντέλης- Χαλανδρίου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/10/2020 επίσκεψη της Περιφέρειας Αττικής στη Ρεματιά Πεντέλης Χαλανδρίου, προκειμένου να εξετάσουν και καταγράψουν τα σημεία που έχουν υποδειχθεί και χρήζουν παρεμβάσεων. Από την Περιφέρεια ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αντιπλημμυρικού σχεδιασμού κος Θανάσης Κατσιγιάννης. Από τον σύλλογο Νέου Αμαρουσίου ο κος Δημήτρης Σταμέλος και από τον σύλλογό μας η πρόεδρος Δ.Σ. Μαρίνα Σμαραγδή και ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Αλέξανδρος Αργυρόπουλος. Μπήκαμε από τη γέφυρα της Σισμανογλείου φτάνοντας μετά από 2 περίπου ώρες στο τεχνικό ανάντι της Αττικής Οδού. Μετά περάσαμε από το περιφραγμένο σημείο της οδού Ροδοδάφνης όπου είναι σε εξέλιξη αποκόλληση του πρανούς και καταπτώσεις. Η ρωγμή στο φρύδι συνεχώς μεγαλώνει...Κατόπιν περάσαμε από το αιωρούμενο μονοπάτι στο πλατωμα του προφήτη Ηλία. Η περιφέρεια προτείνει να μην βάλουν σαρζανέτ αλλά να γκρεμίσουν το μονοπάτι που βρίσκεται στον αέρα και να αφήσουν τη φύση να κάνει τα υπόλοιπα. Εκεί τελείωσε και η ξενάγηση αυτή. Η γενική εντύπωση είναι ότι το ρέμα μας (ως προστατευόμενος σχηματισμός) είναι σε καλή κατάσταση σε σχέση με άλλα ρέματα της Αττικής, όπου δεν ισχύει ειδικό καθεστώς προστασίας. Παρόλα αυτά απαιτούνται παρεμβάσεις καθαρισμών και αντιστήριξης πρανών με οικολογική τεχνολογία σε επιλεγμένα σημεία. Από μεριάς του συλλόγου μας επισημάνθηκαν τα παρακάτω: 1. Η ανάγκη κατασκευής έργων ανάσχεσης της ροής, όπως προβλέπεται και από τη σχετική μελέτη του καθηγητή Δ.Π.Θ. κ. Νίκου Κωτσοβίνου 2. Η ανάγκη κατασκευής έργων συγκράτησης κορμών και κλαδιών ώστε να μην φράσσουν τον οχετό της οδού Σολωμού 3. Η ανάγκη βελτίωσης της ασφάλειας στα φρύδια των πρανών και τέλος 4. Η ανάγκη βελτίωσης της προσβασιμότητας στη ρεματιά με μονοπάτια και σκαλάκια Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης- Χαλανδρίου https://sosrematia.blogspot.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν και αλλού
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Στόχος της πολιτικής δεν είναι η ευτυχία, αλλά η ελευθερία.

Κ. Καστοριάδης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter