Σχόλια
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
16/1/2021

...Περιμένουμε την περικεφαλαία με το δάκτυλο και τον άταφο με τον μαύρο σκούφο...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Ο Κοινοβουλευτισμός και ο Κομματισμός στην αποικία
15/1/2021

Οι απόψεις μου για τα συγκεκριμένα θέματα,που θίγονται στο άρθρο του Γιάννη του Τσίχλα, είναι,σχεδόν, ταυτόσημες. Μια μικρή αλλά ουσιαστική,κατα τη γνώμη μου, διαφοροποιηση στον ""κινηματικό αντίποδα"". ""Θέλουν( ; ) να τα αλλάξουν όλα χωρίς να αλλάξουν οι ίδιοι"" Ο αιρετικός Ραφαηλίδης δίνει την καλύτερη ερμηνεία!

Τάκης Μάτσας
Κατά - Θέσεις
15/1/2021

Πολύ ωραίο.

Μπράβο Χρήστο
Κατά - Θέσεις
14/1/2021

Ας υπάρχουν τουλάχιστον οι απορίες πού και πού, κάπου, κάπου...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σύστημα Γενικευμένης Διαπλοκής
10/1/2021

Όντως πολύ ύποπτη η σπουδή της Κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει τους 11 Δήμους που οφείλουν στην ΕΥΔΑΠ. Μάλλον σχετίζεται με την πώληση της ΕΥΔΑΠ!!!

Τάσος Χρηστάκης

2021: Ας γίνει Χρονιά Αναπροσανατολισμών!

Θα συναντηθούμε και πάλι για να πιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε!

Ας είναι το 2021 μια Καλή και Όμορφη Χρονιά. Γεμάτη από νόημα και ελπιδοφόρες μάχες για τα μεγάλα και σημαντικά. Για δημοκρατία, δικαιοσύνη, ζωντανή και ενεργό κοινωνία, δουλειές, δικαιώματα. Χρονιά προετοιμασίας για όσα επείγουν, για τα κρίσιμα και αναγκαία, όχι για τα δευτερεύοντα και τα διαθλασμένα. Ας είναι το 2021 η Χρονιά που θα αναγνωριστούν και θα αντιμετωπιστούν οι μεγάλες απειλές που καθορίζουν την ατομική και συλλογική μας πορεία. Γιατί θα έρθουν καλύτερες Χρονιές. Και όση θλίψη κι αν υπάρχει σήμερα, θα έρθει η ώρα να απολαύσουμε αυτά που στερηθήκαμε. Τις αγκαλιές με τους αγαπημένους, τις επαφές με τους φίλους. Τις συλλογικές μας δράσεις, τις συζητήσεις, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στη γειτονιά. Χωρίς φόβο για τη Υγεία και τη Ζωή μας. Αρκεί να αναληφθούν οι κατανοήσεις από την ίδια την κοινωνία. Να γίνουν υπόθεση των απλών ανθρώπων. Να μην χαθούν ανάμεσα στη διαχείριση και τα ευτελή, να μην σπαταληθούν σε ψευδεπίγραφα διλήμματα και άγονες αντιμαχίες. Αυτές τις πρωτόγνωρες γιορτινές ημέρες, ας κάνουμε ό,τι απαιτείται για να παραμείνουμε υγιείς. Και μετά θα συναντηθούμε και πάλι για να πιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε! Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Στόχος της πολιτικής δεν είναι η ευτυχία, αλλά η ελευθερία.

Κ. Καστοριάδης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter