Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων

 
17/3/2020

Ανακοίνωση του ΟΚΠΑ προς τους κατοίκους των Βριλησσίων

Διανομές στο σπίτι κατόπιν συνεννόησης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

1) Ενημερώνουμε ότι από τις 08.00-14.00 μπορείτε να τηλεφωνείτε στα εξής νούμερα του ΟΚΠΑΔΒ 210-6135611, 210-8100224, 210-8045564, 210-8105052 για να σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε προκειμένου να μην μετακινήστε.

2) Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά για ό,τι χρειάζεστε είτε αγορά φαρμάκων, είτε ψώνια, κλπ, και φροντίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα για να αποφεύγονται οι μετακινήσεις όλων. (όταν παραλαμβάνετε φοράτε γάντια μιας χρήσης)


3) Για συνταγογράφηση των μελών του ΚΑΠΗ μας, παρακαλούμε να δίνετε στον υπάλληλο που απαντά στο τηλέφωνο, το ΑΜΚΑ σας, στην συνέχεια εμείς το δίνουμε στον ιατρό μας και θα φροντίζουμε να παραλαμβάνετε τα φάρμακα σας άμεσα.

4) Το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι συνεχίζει κανονικά, και πέραν της εξυπηρέτησης του υπόλοιπου πληθυσμού.

5) Oι διανομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα γίνονται κανονικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

6) Οι διανομές μερίδων συσσιτίου συνεχίζονται κανονικά, μας υποστηρίζουν τα μαγαζιά εστίασης της πόλης μας και ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση τους.

7) Τα Δημοτικά και Κοινωνικά Ιατρεία: Τα ραντεβού με τους ιατρούς πραγματοποιούνται κανονικά όταν δεν είναι κάποιος εμπύρετος ή με βήχα. Mε συμπτώματα βήχα ή πυρετού, απευθύνεστε στα κέντρα αναφοράς των νοσοκομείων και όχι στα Ιατρεία του Δήμου. Οι συνεδρίες των ψυχολόγων συνεχίζονται και πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά, πρωί ή απόγευμα. Ολα τα άλλα προγράμματα αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

8) Για τα Κέντρα Κοινότητας ισχύει ό,τι έχουμε αναρτήσει εξ αρχής.
Το προσωπικό του Κοινωνικού Οργανισμού με σωστή οργάνωση και αίσθημα ευθύνης, παραμένει στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης από την αρχή της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης ανταποκρινόμενο στους σκοπούς λειτουργίας του ΟΚΠΑΔΒ. Υπενθυμίζουμε ότι είμαστε ο πρώτος Δήμος που πήρε προληπτικά μέτρα και προγραμματίσαμε τις κινήσεις μας, αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης και το τι θα ακολουθήσει.

Εξ΄αρχής στον ΟΚΠΑΔΒ, διευκολύναμε τα άτομα που έχουν προβλήματα υγείας ώστε να εργάζονται από το σπίτι τους,για μέρος της διοικητικής μας λειτουργίας, και περιορίσαμε τις ώρες λειτουργίας μας λαμβάνοντας τα μέτρα προφύλαξης για το προσωπικό που συνεχίζει την εργασία του, πάντα υπό την ευθύνη και τον συντονισμό μου σε συνεργασία με τον Δήμαρχο (και την Πολιτική Προστασία όταν χρειάζεται) σε καθημερινή βάση,ενώ αναστείλαμε άμεσα την λειτουργία δομών μας.

Θερμή παράκληση σε όλους, περιορίστε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις σας,ή μείνετε σπίτι είναι το καλύτερο μέτρο, διότι είναι ατομική ευθύνη του καθενός μας η αντιμετώπιση μέσω της πρόληψης.

Θα τα καταφέρουμε αρκεί να λειτουργήσουμε συνειδητά υπεύθυνα και ως ομάδα.
Είμαστε ΕΔΩ.Β.ΑΡΣΕΝΗ -ΛΑΜΠΡΟΥ
Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ
Αντιδ/ρχος Κοινωνικής Πολιτικής
& Αγωγής Υγείας


readers  216


Σχόλια (0)


Εισαγωγή σχολίου
Όνομα:

Σχόλιο:Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 H Δράση στο facebook Το κανάλι μας στο YouTube
 
Ακροβάτες στο χαρτί Ακροβάτες στο χαρτί
Cine Δράση

Τελευταία θέματα

Τοιχο-διωκτικά
ΜΙΣΕΛ ΤΟΥΡΝΙΕ
Δεν υπάρχει καμία οργάνωση που να μπορεί να προστατευτεί από έναν κόκκο άμμου.


Τα σχόλια σας...


Δημοτικές Εκλογές 2019


Δημοτικές Εκλογές 2014


ΓΠΣ Βριλησσίων 2011


Δημοτικές Εκλογές 2010


Παιδεία 2009
Καλλικράτης: απόψεις και θέματα

Η κρίση και το πρόγραμμα σταθερότητας

Το στέκι της Δράσης 

Το νέο στέκι της «Δράσης», Πάρνηθος 21 Βριλήσσια τηλ. 211-116-5797. H δωρεάν δανειστική βιβλιοθήκη και ταινιοθήκη λειτουργεί κάθε Δευτέρα 12:00-2:00μμ, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 6:00-8:00μμ.
   
© 2006 - 2020 Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κατασκευή - επιμέλεια ιστοσελίδας: Μάκης Ετζόγλου