Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Ανακοίνωση της ΔΡΑΣΗΣ: Χρόνος δεν υπάρχει!

Να συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο που αναβλήθηκε στο παρά πέντε

Τετάρτη 29 Απριλίου Στο παρά πέντε ο δήμαρχος Βριλησσίων ανέβαλε την προγραμματισμένη για την Τετάρτη 29 Απριλίου συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την αντικατέστησε με σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Δεν έχουμε πρόβλημα να μετέχουμε σε διαπαραταξιακές συναντήσεις. Όχι όμως όταν αυτές συγκαλούνται ως υποκατάστατο ενός ακατανόητα ματαιωμένου δημοτικού συμβουλίου. Οι δημοτικές παρατάξεις δεν είναι διακοσμητικές. Εκφράζουν τμήματα των δημοτών. Η υποβάθμισή τους συνεπάγεται την υποβάθμιση και των ιδίων. Άραγε, υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο; Δεν γνωρίζουμε τι κρύβεται πίσω από την αιφνιδιαστική αναβολή του προγραμματισμένου Δ.Σ.. Μάλλον η διοίκηση επιθυμεί την υπερψήφιση του καταστροφικού νομοσχεδίου για το περιβάλλον, που ψηφίζεται την Τρίτη 5 Μαΐου και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το άρθρο 92 που μετατρέπει τα 8,1 στρέμματα της πρώην Ναυτικής Βάσης σε Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ). Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Γι’ αυτό και συντασσόμαστε με το ήδη κατατεθειμένο αίτημα του συναδέλφου Β. Βήττου για άμεση σύγκληση δημοτικού συμβουλίου, αύριο, Πέμπτη 30η Απριλίου, πριν δηλαδή την τελική ψήφιση του νομοσχεδίου και και πριν χαθεί η ευκαιρία να σωθεί ο μοναδικός πνεύμονας πράσινου στα Βριλήσσια. Για την Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη Οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Τσούτσιας Μαρίνα Παπαχριστουδούλου Μάρκος Κρητικός

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Ο άνθρωπος επέζησε ως τώρα επειδή αγνοούσε πώς να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του. Τώρα που μπορεί να τις πραγματοποιήσει, είτε πρέπει να τις αλλάξει, είτε να αφανιστεί.

William Carlos Williams
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter