Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου για την απώλεια του Ρήγα Κωνσταντινίδη

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βριλησσίων, Ξένου Μανιατογιάννη, για την απώλεια του Ρήγα Κωνσταντινίδη. Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Βριλησσιώτη επιστήμονα, γιατρό και ανθρωπιστή, Ρήγα Κωνσταντινίδη. Η είδηση της απώλειάς του σκόρπισε θλίψη στην πόλη μας . Χτυπημένος από την επάρατη νόσο έδωσε μέχρι τέλους την προσωπική του ¨μάχη¨ με αξιοπρέπεια. Ακούραστος συνεργάτης στα κοινά εργάστηκε με ανιδιοτέλεια ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως εκπρόσωπος της «ΔΡΑΣΗΣ» στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» του Δήμου, όπου η προσφορά του υπήρξε ουσιαστική για την κοινωνία των Βριλησσίων. Με την υπευθυνότητα και το ιδιαίτερο ήθος που πάντα ξεχώριζε, ο λόγος του ήταν ισάξιος με το έργο προσφοράς του, το οποίο είχε πάντα ως γνώμονα τον άνθρωπο και την πρόοδο της κοινωνίας. Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους και στην οικογένειά του. Πηγή: Δήμος Βριλησσίων

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τάκης Μάτσας
    16 Αυγούστου 2020, 19:11

    "Έφυγε" ένας εξαιρετικός, ένας σπάνιος άνθρωπος, ένα διαμάντι, ο Ρήγας μας! ΡΗΓΑΣ σε όλα του! Σύζυγος, πατέρας,αδελφός, σύντροφος, πολίτης, ΦΙΛΟΣ ΑΔΕΛΦΙΚΟΣ. Είμαστε τυχεροί που τον γνωρίσαμε, που τον ζήσαμε, που"περπατησαμε" μαζί του, τόσο προσωπικά, όσο και συλλογικά στη "Δράση" για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Είμαστε ευγνώμονες που μας θεωρούσε φίλους του. Ρήγα μας θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας! Τάκης-Αθηνά.

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Στη νέα τάξη πραγμάτων, μην ξεχνάτε ότι τα πράγματα είμαστε εμείς.

Τζίμης Πανούσης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter