Σχόλια
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
17/4/2024

Η "ΝΕΑ" δημοτική αρχή να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον με περισσότερο ζήλο και μαχητικότητα από εκείνη του ιδιώτη, προς όφελος των συντριπτικά περισσότερων ψηφοφόρων που την ψήφισαν!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
4/4/2024

Εύστοχο σχόλιο!

admin
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
1/4/2024

Είναι όντως μεγάλο το πρόβλημα. Θα έχετε παρατηρήσεις ότι πέρα από το θέμα του ύψους, στις καινούργιες πολυκατοικίες δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κήπος ή πράσινος περίβολος, ενώ για την εποχή μας αυτό θ

Χαρά Ροβίθη
Γεράσιμος Κακλαμάνης (1940 – 2003): Διαφωτιστικές αχτίδες φωτός στο προπαγανδιστικό σκότος
3/3/2024

Εξαιρετικό...

Εύα Χατζάκη
Αναφορά στο έργο του Γεράσιμου Κακλαμάνη (1940 – 2003)
2/1/2024

Σίγουρα έχουμε υποχρέωση να προωθούμε κείμενα ικανά να αφυπνίζουν τίς συνειδήσεις ατόμων μίας κοινωνίας, η οποία ζεί μέσα στό ψέμμα. Εάν μπορώ να βοηθήσω σε μία τέτοια προσπάθεια, θα το κάνω μετά χαρ

Ζέρβας Δημήτρης

Ο Νίκος χαμογελάει στη γειτονιά των Αγγέλων

Έφυγε χθες αναπάντεχα από κοντά μας ο Νίκος Χαραλαμπίδης

Όπως έγραψε ο Λεωνίδας, «είναι βαριά και δύσκολη η στιγμή που διαπιστώνει κανείς την απώλεια ενός ανθρώπου. Πολύ δυσκολότερη όταν αυτός χαρακτηρίζεται από ευαισθησία, χιούμορ, ομορφιά σκέψεων και ιδεών και έχεις δεθεί μαζί του με αληθινή και ανιδιοτελή φιλία. Δυστυχώς χθες, χάσαμε έναν τέτοιον εξαιρετικό άνθρωπο. Φίλο και σύντροφό μας στη ΔΡΑΣΗ. Χθες το απόγευμα, εντελώς ξαφνικά και άδικα έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Χαραλαμπίδης. Ο «Βρούτος» μας, (το ψευδώνυμό του στη στήλη που διατηρούσε επί χρόνια στην ιστοσελίδα μας), έφυγε για το ταξίδι του στη γειτονιά των Αγγέλων. Από όλους εμάς της ΔΡΑΣΗΣ, τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του». Ο «αρχιτέκτονας» της παρέας ήρθε κοντά μας λίγο μετά τις εκλογές του 2006. Σχεδίασε το πρώτο στέκι της ΔΡΑΣΗΣ και τα εκλογικά περίπτερα, παρών στις εκλογές του 2010 και του 2014 και κυρίως στην καθημερινότητα της Κίνησης, ψυχή κάθε παρέας που σχηματίζονταν, πρώτος έφθανε, τελευταίος έφευγε από όλες μας τις υποχρεώσεις, εκπρόσωπός μας στον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων. Άνθρωπος βαθύτατα ευγενής και καλόψυχος, ήρεμος, διεισδυτικός, με αυθεντική αίσθηση χιούμορ, χαμογελαστός, άνθρωπος της παρέας, της προσφοράς, της δοτικότητας, της αφιέρωσης, είχε απομακρυνθεί κάπως τα τελευταία χρόνια και ήδη μας έλλειπε... Πολύτιμος συνοδοιπόρος σε κάθε προσπάθεια, από τα μικρά ως τα μεγάλα, για όποιον είχε την τύχη να μοιραστεί κάποια σχέδια μαζί του. Θα τον θυμόμαστε με απέραντη εκτίμηση και αγάπη. Ο Νίκος γεννήθηκε το 1955 στη Ν. Ιωνία, που αγάπησε ιδιαίτερα, και ήρθε στα Βριλήσσια το 2001. Σπούδασε αρχιτεκτονική (Ε.Μ.Π. 1973-1978), πολεοδομία (Πανεπιστήμιο VIII) και έγινε δόκτορας στη Χωροταξία και την Περιφερειακή Ανάλυση (Πανεπιστήμιο Paris I – Sorbonne). Εργάστηκε σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο τομέα μελετών – κατασκευών. Έχει δύο κόρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Έρχονται όλα κάποτε μαζεμένα. Πού να πας τότε; Πού να κρυφτείς; Τι την έκανες την ανεπανάληπτη ζωή σου;

Τάσος Λειβαδίτης - Καντάτα , Κέδρος 1960
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter