Σχόλια
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
17/4/2024

Η "ΝΕΑ" δημοτική αρχή να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον με περισσότερο ζήλο και μαχητικότητα από εκείνη του ιδιώτη, προς όφελος των συντριπτικά περισσότερων ψηφοφόρων που την ψήφισαν!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
4/4/2024

Εύστοχο σχόλιο!

admin
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
1/4/2024

Είναι όντως μεγάλο το πρόβλημα. Θα έχετε παρατηρήσεις ότι πέρα από το θέμα του ύψους, στις καινούργιες πολυκατοικίες δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κήπος ή πράσινος περίβολος, ενώ για την εποχή μας αυτό θ

Χαρά Ροβίθη
Γεράσιμος Κακλαμάνης (1940 – 2003): Διαφωτιστικές αχτίδες φωτός στο προπαγανδιστικό σκότος
3/3/2024

Εξαιρετικό...

Εύα Χατζάκη
Αναφορά στο έργο του Γεράσιμου Κακλαμάνη (1940 – 2003)
2/1/2024

Σίγουρα έχουμε υποχρέωση να προωθούμε κείμενα ικανά να αφυπνίζουν τίς συνειδήσεις ατόμων μίας κοινωνίας, η οποία ζεί μέσα στό ψέμμα. Εάν μπορώ να βοηθήσω σε μία τέτοια προσπάθεια, θα το κάνω μετά χαρ

Ζέρβας Δημήτρης

Πάντα να ανταμώνουμε με ανοιχτές καρδιές !

Επιτυχημένη η γιορτή του Cine - Δράση

Μια γιορτή είναι πάντα μια γιορτή. Μπορεί να είναι μια από τα ίδια, μπορεί και να διαφέρει. Να έχει κάτι ξεχωριστό. Δικό της. Όπως ξεχωριστή ήταν η γιορτή με την οποία η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine Δράση καλωσόρισε το 2023 την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Σε ένα γεμάτο ΤΥΠΕΤ, οι παρόντες απόλαυσαν μια ταινία μικρού μήκους, ζωντανή μουσική και τραγούδι από τον Δημήτρη και Αινεία Μαργαρίτη, κεράσματα που φτιάχτηκαν με αγάπη από πολλά διαφορετικά χέρια και άφθονο ποτό. Ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για να δημιουργηθεί άνετο, φιλικό κλίμα, να λυθούν οι γλώσσες στα πηγαδάκια, να γεμίσει ο τόπος ευχές και συζητήσεις προσωπικές και πολιτικές, να αρχίσουν οι χοροί. Υπήρχε ακόμα βασιλόπιτα που το φλουρί που αντιστοιχούσε σε 3 κινηματογραφικά βιβλία (εκδόσεις Αιγόκερως). Τυχερή της χρονιάς η οικογένεια Βούλγαρη. Στο σύντομο χαιρετισμό της η Μαρίνα Παπαχριστοδούλου, πρόεδρος του Cine - Δράση, αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περιμένουν όλους μας στην καινούρια χρονιά, επεσήμανε ότι κάθε πολίτης έχει δύο όπλα με τα οποία μπορεί να επιδράσει καθοριστικά και να αλλάξει προς όφελος του το κλίμα. Το ένα η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση του ενός προς τον έναν. «Κανένας δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα του μόνος του» ανέφερε, «καθένας μας έχει ανάγκη τους άλλους». Το δεύτερο είναι το δικαίωμα της ψήφου, το οποίο θα κληθεί κάθε πολίτης να ασκήσει, δύο φορές τουλάχιστον, το 2023. Στις εθνικές και τις δημοτικές εκλογές. «Δεν θέλουμε ούτε είναι η δουλειά μας να σας πούμε τι θα ψηφίσετε, αυτό το αποφασίζετε εσείς και κανένας άλλος». «Aυτό που χρειάζεται είναι να πάτε στις κάλπες με άλλα κριτήρια». «Να μην ψηφίσετε μια από τα ίδια, το παλιό που εμφανίζεται με νέο πρόσωπο, αλλά το πραγματικό, το ουσιαστικά διαφορετικό. Όχι αυτούς που τάζουν διορισμούς ή να μετατρέψουν το προάστιο σε παράδεισο επί της γης, αλλά αυτούς που ξεχωρίζουν για το ύφος, το ήθος, τις ικανότητες, την αποτελεσματικότητα τους». «Αυτούς που δεν σας τάζουν ότι θα λύσουν τα προβλήματα «πριν από εσάς για εσάς», αλλά εκείνους που σας καλούν μαζί να αποφασίσετε το γιατί και πώς θέλετε την πόλη και τη χώρα, και μαζί να προσπαθήσετε να κάνετε το όραμα σας πραγματικότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    11 Ιανουαρίου 2023, 17:48

    Μαζί για μια ΠΟΛΗ ΑΛΛΗ, διαφορετική, καλύτερη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, με ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Έρχονται όλα κάποτε μαζεμένα. Πού να πας τότε; Πού να κρυφτείς; Τι την έκανες την ανεπανάληπτη ζωή σου;

Τάσος Λειβαδίτης - Καντάτα , Κέδρος 1960
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter