Σχόλια
Γιάννης Τσούτσιας στην εκδήλωση της ΔΡΑΣΗΣ: «Παρόλα αυτά, πάμε!»
13/2/2023

Η αλήθεια ΟΛΗ!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Εξ Αίματος
9/2/2023

Μετα-Δημοκρατία!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Περί βιβλιοθηκών ο λόγος...
7/2/2023

Ή μπορούμε εμείς οι δημότες να εκμεταλλευτούμε το Άρθρο 6 του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου. Ξεκινήστε αυτή την Κυριακή στο ΤΥΠΕΤ τη συλλογή υπογραφών, θα είμαι εκεί να υπογράψω.

Δημήτρης Καλαμπούκας
Για ένα αναγνωστήριο!
7/2/2023

Κε Μπάμπη, όμορφα λόγια, όπως και εκείνα στο πρόσφατο άρθρο της κας Μάρη («Περί βιβλιοθηκών ο λόγος»). Τα είπε και ο κος Κρητικός στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου τον Δεκέμβριο του 2021 (το θυμάται κανείς;). Λόγια, λόγια, λόγια… Η μόνη λύση είναι να εκμεταλλευτούμε το Άρθρο 6 του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου. Ξεκινήστε αυτή την Κυριακή στο ΤΥΠΕΤ τη συλλογή υπογραφών, θα είμαι εκεί να υπογράψω. ----Άρθρο 6 "Δημοσιότητα των συνεδριάσεων. Αναφορές - Προτάσεις - Πληροφόρηση Πολιτών " : Το Δημοτικό Συμβούλιο συζητά υποχρεωτικά προτάσεις που κατατίθενται σ' αυτό από τουλάχιστον είκοσι πέντε (25) άτομα για την επίλυση ζητημάτων αρμοδιότητας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη σχετική απόφαση που ελήφθη.---

Δημήτρης Καλαμπούκας
Μακριά
26/1/2023

...Και με τα μάτια κλειστά ή ανοιχτά και το φως σβηστό η αναμμένο στα πέρατα του νου!

Μπάμπης Δαμουλιάνος ευαγγελάτος

Έφυγε η Νάσια μας, η πολυαγαπημένη φίλη

...

Η αγαπημένη μας Νάσια, εδώ και λίγες ώρες, δεν είναι πια μαζί μας. Μετά από μακρόχρονη περιπέτεια υγείας, έχασε με τη μάχη με το θάνατο. Δεν θα συναντηθούμε πάλι στα σινεμά, στα θέατρα, στα μαθήματα, στα σεμινάρια, στους αγώνες. Δεν θα δει τον κόσμο να αλλάζει στο καλύτερο, κάτι για το οποίο πάλευε σταθερά και με συνέπεια. Ο Κώστας έχασε την αγαπημένη του σύντροφο που φρόντιζε με τρυφερότητα και προσήλωση. Έχει την αγάπη και τη συμπαράσταση μας. Οι φοιτητές της έχασαν μια σπάνια δασκάλα. Κι εμείς την αγαπημένη συμμαθήτρια στα σεμινάρια του κινηματογράφου, τη φίλη, τη συντρόφισσα μας. Η θλίψη μας δεν περιγράφεται με λόγια. Η τελετή θα γίνει το Σάββατο 11/2 στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου, στις 11 π.μ. η οικογένεια επιθυμεί να δοθούν δωρεές στην ΕΛΕΠΑΠ (ίδρυμα αποκατάστασης αναπτήρων), όπου η Νάσια ακολουθούσε θεραπευτικό πρόγραμμα. Η κατάθεση των δωρεών θα γίνεται σε εκπρόσωπο της ΕΛΕΠΑΠ που θα βρεθεί στο Νεκροταφείο. Νάσια Δακοπούλου Γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα και έζησε στο Χαλάνδρι από το 2009. Σπούδασε παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ της Αγγλίας και διδακτορικές στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης και την Εκπαιδευτική Πολιτική στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Εργάστηκε στη δημόσια πρωτοβάθμια εκπαίδευση από το 1991 και από το 2005 δίδασκε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Συμμετείχε στο εκπαιδευτικό κίνημα της δεκαετίας του’90 μέσα από το σχήμα «Δάσκαλοι σε Κίνηση». Υποψήφια με την «Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου» το 2014. Μέλος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Χαλανδρίου (2014-2016). Συμμετείχε ενεργά στα κινήματα της πόλης. Μέλος της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης «Μαζί να τα Φάμε» μέχρι το 2016 και της ενωτικής πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών. Συμμετείχε στην πρωτοβουλία πολιτών «Χαλάνδρι Ενάντια, Ενότητα-Αντίσταση-Αλληλεγγύη» θέλοντας να συμβάλλει στη συνδιαμόρφωση ενός κοινωνικού και πολιτικού χώρου αντίστασης, δημοκρατικού και αλληλέγγυου. - Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη - Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine Δράση - Οι συμμετέχοντες στο Σεμινάριο Κινηματογραφική Γεωγραφία

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Τὸ χάραμα ἐπῆρα / τοῦ Ἥλιου το δρόμο, κρεμῶντας τὴ λύρα / τὴ δίκαιη στὸν ὦμο,— κι ἀπ’ ὅπου χαράζει / ὼς ὅπου βυθά, τὰ μάτια μου δὲν εἶδαν τόπον ἐνδοξότερον ἀπὸ τοῦτο τὸ ἁλωνάκι.

Απόσπασμα από τους «Ελευθέρους Πολιορκημένους» του Διονύσιου Σολωμού
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter