Σχόλια
Ο πολίτης απέναντι στον Μινώταυρο μέσα στο κράτος - λαβύρινθο
15/5/2024

Έχω ανάλογη δυσάρεστη εμπειρία από την ΑΑΔΕ, την αυθαιρεσία των υπηρεσιών της, τις δυσλειτουργικές πλατφόρμες της ,τα ηλεκτρονικά αδιέξοδα και την "απρόσωπη" "από μηχανής" ταλαιπωρία που περιμένει τον

Γιώργος Θωμάκος
Τα Βριλήσσια στο μέτωπο των Δήμων που αντιδρούν
7/5/2024

Πρόκειται για ένα υδροκέφαλο κράτος και ένα επίσης υδροκέφαλο λεκανοπέδιο. Η ζήτηση κατοικιών είναι ασφυκτική και οι "αρμόδιοι" όπως πάντα καλούνται να την αντιμετωπίσουν άρον άρον, (τηρουμένου βεβαί

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
27/4/2024

Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση...

Πόπη Αυγερινού
Εξαώροφα: Νέα δεδομένα απαιτούν επανεκτίμηση της κατάστασης
17/4/2024

Η "ΝΕΑ" δημοτική αρχή να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον με περισσότερο ζήλο και μαχητικότητα από εκείνη του ιδιώτη, προς όφελος των συντριπτικά περισσότερων ψηφοφόρων που την ψήφισαν!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όχι και εξαώροφα στα Βριλήσσια!
4/4/2024

Εύστοχο σχόλιο!

admin

«Κενή Διαθήκη»: Το νέο βιβλίο του Χρ. Βατούσιου στο στέκι της ΔΡΑΣΗΣ

Παρασκευή 31 Μαρτίου, 8:00μμ.

Η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη σας prosκαλεί στην παρουσίαση του καινούριου βιβλίου του Χρήστου Ι. Βατούσιου «Κενή Διαθήκη», εκδόσεις manifesto. Η παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 31 Μαρτίου, 8:00μμ., στα γραφεία της ΔΡΑΣΗΣ (Πάρνηθος 21, Βριλήσσια). Για το βιβλίο συνομιλούν με τον συγγραφέα: - Θοδωρής Παντούλας, νεοελληνιστής - Γιάννης Καρανικόλας, φιλόλογος Λίγα λόγια για το βιβλίο Ένα βιβλίο με δεκάδες διαθήκες και κανένα πένθος! Δεν είναι παράδοξο αυτό. Το πένθος -και η διαχείρισή του- αφορά αυτούς που μένουν, όχι αυτούς που φεύγουν. Οι ΚΕΝΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ δεικνύουν κάτι που οι ζωντανοί, κατ' επανάληψη, ξεχνάμε με ευκολία: ότι ο θάνατος δεν έχει τον τελευταίο λόγο. Όσες «διορθώσεις» κι αν γίνουν με την έσχατη βούληση του νεκρού, η ζωή συνεχίζεται ερήμην του. Κανένας λογαριασμός δεν κλείνει με καμιά διαθήκη. Οι νεκροί είναι κεκοιμημένοι. Κι αλίμονο μας όταν ξυπνήσουν. (Θεόδωρος Ε. Παντούλας, από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) Ο Χρήστος Ι. Βατούσιος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973, όπου και ζει. Εργάζεται στα Βριλήσσια. Από τις εκδόσεις «Γαβριηλίδης» έχουν εκδοθεί οι ποιητικές συλλογές: - «Πεζά και Τροχοφόρα» (2009) - «Ρημάτων τύχη» (2011) - «Νόμιμη μοίρα» (2014) Από τις εκδόσεις «manifesto»: - «Μάρτυς μου ο Μάρτης» (2019) - «Αναψυκτήριο» (2021) Έχουν επίσης εκδοθεί τα θεατρικά του έργα: «Η ζωή του Δημήτρη» (2012) εκδόσεις «Γαβριηλίδης», «Μια γνωριμία - το μυστικό» (2015) και «θεατρικά διηγήματα (2017), εκδόσεις «24 γράμματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Οι αριθμοί είναι λιγότερο αμφίσημοι από τις λέξεις, η φιλοσοφία υπερέχει γιατί είναι η μόνη που μπορεί να σκέφτεται κάτι και συνάμα να σκέφτεται ότι το σκέφτεται.

Κωστής Παπαγιώργης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter