Σχόλια
Ausencia
29/6/2020

Όπου και ο μεγάλος πόνος είναι, φαίνεται και λέγεται βουβός!

Μπάμπης Δαμουλιάνος ΕυαγγελάτοςΌ
Για τα Καλλι-τεχνικά στα Σχολεία
24/6/2020

Μακάρι λέω κι' εγώ αλλά μην απελπίζεστε! Και αν σας εμποδίσουν, τα παιδάκια θα συνεχίζουν να ζωγραφίζουν και να πλάθουν όνειρα έστω και δύσκολα όπου σταθούν κι' όπου βρεθούν, όπως έκαναν εδώ και χιλιάδες χρόνια σ' αυτό το σταυροδρόμι των πολιτισμών που έφτιαξαν μια γλώσσα λειτουργική που αύξησε τον πλούτο τον υλικό και τον ξεπέρασε μαζί με τον εαυτό της, αναβαθμίστηκε σε εννοιολογική με τον ελεύθερο χρόνο, απλώθηκε παντού και ανέβηκε στους ουρανούς για να την αγκαλιάσουν όλοι! Τότε σμιλεύτηκαν και οι πτυχές στους χιτώνες των Καρυάτιδων υπογράφοντας την αθανασία της χώρας που έχουμε την τύχη να ζούμε! Οι εμποδιστές θα ξεχαστούν, θα σβήσουν σαν όνειρο κακό και θλιβερή παρένθεση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Μια θέση στον Ήλιο
22/6/2020

Διάλειμμα.

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Όλοι θα βολτάρουμε ανέμελοι!
22/6/2020

Κάθε μεγαλόπνευστης σκέψης, προηγείται αυτή που μας γεννά το πρώτο σκόνταμμα των αισθήσεων έξω από την πόρτα μας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

"Χώρο στις Τέχνες!"

Μια πρωτοβουλία του Cine-Δράση: Σάββατο 12 Οκτωβρίου

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων «Cine-Δράση» επενδύοντας στη δημοκρατία και τον πολιτισμό, επιδιώκει να αναδείξει τις ποιοτικές δράσεις που θα δώσουν ώθηση στη δημιουργικότητά μας και θα αναβαθμίσουν το ρόλο μας στα κοινωνικά δρώμενα. Στο πλαίσιο τομής των πολιτικών και καλλιτεχνικών μας ανησυχιών θέλουμε να ανοίξουμε διάλογο με το πιο ζωντανό κομμάτι της πόλης μας, τα παιδιά μας. Προσκαλούμε έφηβους – μαθητές και μαθήτριες των Βριλησσίων ηλικίας 13-16 ετών, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. στην αίθουσα του πάρκου ΤΥΠΕΤ σε ΜΑΘΗΤΙΚΗ -ΕΦΗΒΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για να συζητήσουν, να συνδιαμορφώσουν και να αποφασίσουν δράσεις που θα ανανοηματοδοτούν το πολιτισμικό γίγνεσθαι στο δήμο και τα σχολεία μας. Ο θεματικός άξονας της συνέλευσης είναι: ΤΕΧΝΕΣ-ΣΧΟΛΕΙΑ - ΓΕΙΤΟΝΙΑ. Το ακριβές θέμα θα συγκεκριμενοποιηθεί με βάση ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσουν οι μαθητές, ώστε να είναι κατά το δυνατόν κοντά στα ενδιαφέροντά τους. Δηλώσεις συμμετοχής στο cinedrasi2011@gmail.com, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Παράλληλος στόχος της συνέλευσης είναι η εξοικείωση των μαθητών ως νέων πολιτών με την έννοια της συνέλευσης και της συναπόφασης. Η συνέλευση θα διεξαχθεί με τη συνεργασία του Γιώργου Μόσχου, πρώην Συνήγορου του Παιδιού και ιδρυτικού μέλους της κίνησης ΠΡΩΤΑ.12 (http://www.inart12.org) Περισσότερες πληροφορίες: www.cinedrasi.com, Επικοινωνία: cinedrasi2011@gmail.com 2111165797 Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων «Cine-Δράση»

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    29 Σεπτεμβρίου 2019, 09:18

    Καλή επιτυχία!Τα παιδιά πρώτα!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.