Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Κοινοτοπίες

του Χρήστου Ι. Βατούσιου

Βάζω στοίχημα πως έχετε ένα όνομα κοινό, σα να λέμε Κίτσα, Λίτσα, Νίτσα, ή οτιδήποτε άλλο και έτσι ως κοινή θα εξεταστείτε. Όχι, όχι σας παρακαλώ, μη διακόπτετε, δεν ήρθαμε εδώ για να ακούσουμε τη γνώμη σας, ούτε μας ενδιαφέρει η άποψη σας. Κάποια πράματα παραμένουν κοινά για τους κοινούς κυρία Λίτσα, ή όπως σας λένε, άλλωστε δεν έχει και τόση σημασία. Θα κριθείτε ως κοινή, με όρους που διέπουν την υπόστασή σας και θα παραπεμφθείτε στα κοινά για τα περαιτέρω. Όχι, δε θα σας ακούσουμε κυρία Νίτσα ή όπως αλλιώς, αλλά μιας και φτάσαμε εως εδώ, ας τελειώνουμε με τα των κοινών. Βάση του νόμου περί κοινό - τυπίας, καταδικάζεστε στην εσχάτη των ποινών, για άγνοια εαυτού, παράβαση καθηκόντων περί κοινότητος, αντίσταση αποδοχής αυτογνωσίας, και οτι άλλο επισύρει η κοινότητά σας. Τα παραπάνω δε, θα τεθούν σε κοινή θέα στο όνομά της τάξεως προς γνώση και συμμόρφωση και εφεξής θα αποτελούν τη βάση του κοινού ποινικού κώδικα. Πέραν τούτου, κάθε όχληση από μέρους σας οπού μπορεί να υπονομεύσει τις αρχές, κρίνεται αβάσιμη και εκ των προτέρων μάταιη και απορριπτέα. Κάθε άλλο δεν αφορά τα επί της παρούσης. Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι επιπλέον κυρία Κίτσα ή όπως αλλιώς σας ονομάζουν; ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΒΑΤΟΥΣΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ: James Jebusa Shannon, Τα παραμύθια της ζούγκλας. 1895

ΣΧΕΤΙΚΑ: Ακροβάτες στο χαρτί
ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
    30 Οκτωβρίου 2019, 19:42

    Λέμε για να λέμε!

Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό.

Γιώργος Σεφέρης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter