Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Θέληση υπάρχει. Ζητείται o τρόπος.

Ανακοίνωση του Συντονιστικού της Κίνησης

H ΔΡΑΣΗ είναι εδώ. Στη διάθεση της δημοτικής αρχής να συμβάλει για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των δημοτών. Από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, θεωρήσαμε αυτονόητο να ενισχύσουμε την διοίκηση του Δήμου στις απαιτήσεις και τις ανάγκες που διαμορφώνονταν στο πλαίσιο της νέας καθημερινότητας. Είμαστε μάλιστα βέβαιοι, ότι την ίδια ακριβώς σκέψη και διάθεση έχουν και όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις. Καταθέσαμε στη διοίκηση την αγωνία και τους προβληματισμούς μας για το πώς θα μπορούσε να συμβάλει ο Δήμος Βριλησσίων στην ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Απευθυνθήκαμε δια του εκπροσώπου μας αρμοδίως και δηλώσαμε διαθεσιμότητα να συνεισφέρουμε σε ανθρώπινο δυναμικό, όπου και όταν χρειαζόταν στο έργο του ΟΚΠΑ και του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι». Μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε. Αλλά καθώς η κρίση γενικεύεται και εξελίσσεται και οι διαστάσεις των συνεπειών της είναι άγνωστες, ακόμη και για το αμέσως επόμενο διάστημα, θέλουμε να δηλώσουμε και πάλι τη διαθεσιμότητά μας να βοηθήσουμε από κοινού με ΟΛΕΣ τις δημοτικές παρατάξεις και τους εθελοντές δημότες τη διοίκηση στο έργο της, με όποιο τρόπο η ίδια κρίνει. Σήμερα που η κοινωνική διαθεσιμότητα υπερβαίνει κατά πολύ τις παρατάξεις και πολλοί κάτοικοι, που πλέον δεν εργάζονται, θέλουν να προσφέρουν, η αξιοποίηση αυτής της προσφοράς αποτελεί γενικευμένο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Αυτή η δυνατότητα πρέπει να εξασφαλιστεί. Η δημοτική αρχή θα πρέπει να «δει» ένα σχέδιο αξιοποίησης όσων προσφέρονται. Γιατί σήμερα μπορεί να αρκούν οι υπάρχουσες δυνάμεις. Αύριο όμως, είναι σίγουρο, θα είμαστε όλοι απαραίτητοι! Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό.

Γιώργος Σεφέρης
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter