Σχόλια
Μιλούν και οι αναπληρωματικοί;
9/9/2026

Τα άρθρα του Γιάννη Τσίχλα για τους σπουδαίους "αφορισμενους" διανοητές Γεράσιμο Κακλαμάνη και Βασίλη Ραφαηλίδη., είναι εκπληκτικά.

Γιώργος Μπούτος
Στη μνήμη του Δημήτρη Γεωργουλή
3/6/2026

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και εκτίμηση. Είμαι βέβαιη ότι για πολλούς από τους μαθητές του ο κ.Δημητρης ήταν σαν δεύτερος πατέρας, μέντορας και φίλος. Κάθε φορά που επισκεπτόμουν το σπίτι τ

Αΐντα Α.
Όταν η αδράνεια παράγει θεσμική εκτροπή
7/5/2026

Δεν θα ζητήσουμε άδεια για να ασκούμε κριτική εκεί όπου βλέπουμε πολιτική ασυνέπεια – είτε αυτή προέρχεται από τη διοίκηση είτε από όσους δηλώνουν αντιπολίτευση αλλά δεν αντέχουν τον καθρέφτη.

admin
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Cine-Δράση
7/4/2026

Συγχαρητήρια στο νεοεκλεγέν Διοικητικό συμβούλιο με πολλες ευχες για καλη και ουσιαστική θητεία !!!θερμές ευχές για καλο Πασχα και καλή Ανάσταση σε όλους!!!

Σοφία Φουντουλάκη
Πάντα με τα Κινήματα!
13/2/2026

Είκοσι χρόνια! 2006 ''Δράση για μια ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ'' Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων. Η επιτομή της ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. Θύμησες, νοσταλγία, συγκίνηση... ΡΗΓΑΣ, ΣΑΜΗΣ, ΝΙΚΟΣ, μ' ένα κόμπο στο λαιμό...

Τάκης Μάτσας '' Πάντα με τα κινήματα''

«Πιο παρασκήνιο πεθαίνεις»!

Σοβαρές καταγγελίες του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου για αλισβερίσια κατά την τοποθέτηση των προϊσταμένων των Υπηρεσιών

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων - Δελτίο Τύπου Συνάδελφοι, στις 30/10/2026 αναρτήθηκε το αριθμ. ΦΕΚ 6570/τ.Β.΄/ 30-10-2026 του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Βριλησσίων. Στο νέο Ο.Ε.Υ. η τοποθέτηση σε θέσεις Προϊσταμένων Διεύθυνσης ή και Τμήματος στον Οργανισμό του Δήμου ορίζεται ρητά ότι θα γίνεται ως εξής: Πρώτα οι εργαζόμενοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εν ελλείψει αυτών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), εν ελλείψει αυτών Διοικητικής Εκπαίδευσης (Δ.Ε.). Τις τελευταίες μέρες επειδή οι συναλλαγές και τα σενάρια, σχετικά με την τοποθέτηση στις πιο πάνω θέσεις του ΟΕΥ, οργίαζαν, έγινε μια συνάντηση με την Πρόεδρο του Συλλόγου και το Δήμαρχο όπου τον ενημερώσαμε για τα εξής: 1. Η θέση του συλλόγου μας για τις σχετικές αναθέσεις είναι Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ώστε όλοι οι συνάδελφοι στις πιο πάνω βαθμίδες να έχουν ισότιμα τη δυνατότητα στις θέσεις αυτές. 2. Από τη στιγμή που ο ΟΕΥ αποφασίστηκε με το «εν ελλείψει» απαιτήσαμε να τηρηθεί κατά γράμμα, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα και αδικίες για πολλούς συναδέλφους μας. Δυστυχώς όχι μόνο δεν εισακουστήκαμε αλλά και οργίασε το παρασκήνιο. «Πιο παρασκήνιο πεθαίνεις»... Με αποτέλεσμα να έχουμε τα φαινόμενα: 1. Φωτογραφικές μετακινήσεις ΠΕ ή ΤΕ σε άλλα τμήματα, ώστε να δημιουργείται τεχνητή έλλειψη και να κάνουν προϊσταμένους κατώτερης βαθμίδας. 2. Να υπάρχουν συνάδελφοι ΠΕ που ούτε καν ρωτήθηκαν αν επιθυμούν να αναλάβουν θέση ευθύνης και να κάνουν προϊσταμένους συναδέλφους κατώτερης βαθμίδας. 3. Να αγνοούν την άποψη των υπηρεσιών. Για μεγάλο χρονικό διάστημα διαδραματιζόταν στους διαδρόμους του Δήμου ένα αλισβερίσι που δεν τιμά κανένα μας. Για μας είναι ζήτημα πάνω απ' όλα ηθικό. Δεν συμφωνούμε με τα δύο μέτρα και σταθμά που εφαρμόστηκε από τη διοίκηση. Απαιτούμε • να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις ώστε να αποκατασταθούν οι αδικίες • να πράξει η Διοίκηση σύμφωνα με τη «νομιμότητα» όπως άλλωστε αρέσκεται να λέει σε άλλες περιπτώσεις, όπως στην περίπτωση της άσκησης έφεσης των συναδέλφων μας ΙΔΟΧ και • να μη λειτουργεί κατά το δοκούν... Tο Δ.Σ. (Αρ. Πρωτ. 279/05-11-2026)

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και αποτελούν αποκλειστική ευθύνη των συντακτών τους. Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να διαγράφουν, χωρίς προειδοποίηση, σχόλια με διαφημιστικό, υβριστικό, ρατσιστικό, προσβλητικό ή παράνομο περιεχόμενο, καθώς και σχόλια που δεν σχετίζονται με το θέμα του άρθρου.
Τοιχο-διωκτικά

Μάσκα δεν έχω να γυρνώ στο καρναβάλι ετούτο.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Newsletter