Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

Οι τηλεδιασκέψεις δεν καλύπτουν το κενό επικοινωνίας

Δημοτικό Συμβούλιο μέσω της νέας εφαρμογής την Πέμπτη 23 Απριλίου

Το πρώτο δημοτικό συμβούλιο των Βριλησσίων που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της χρήσης της εφαρμογής e-presence, έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη 23 Απριλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, με θέμα την 1η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2020. Υπενθυμίζουμε ότι η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας εξασφάλισε για λογαριασμό των Δήμων (δωρεάν) τη λειτουργία συστήματος οργάνωσης τηλεδιασκέψεων, που θα χρησιμοποιηθεί για τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και των Δημοτικών Επιτροπών για να διασφαλιστεί η λειτουργία τους κατά την περίοδο της πανδημίας. Νωρίτερα, το πρωί της ίδιας ημέρας, στα Βριλήσσια τη λειτουργία του συστήματος θα «εγκαινιάσει» η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Συντονιστής του συστήματος έχει ορισθεί από τον Δήμο Βριλησσίων ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Βαφειάδης. Παραφωνία στο όλο θέμα, αποτελεί ο ορισμός της συνεδρίασης σε ημέρα και ώρα διαφορετική από τα συνήθη και τα συμφωνηθέντα, χωρίς προηγουμένως να έχει προηγηθεί καμία συνεννόηση ή έστω ενημέρωση προς τις δημοτικές παρατάξεις. Η ΔΡΑΣΗ διαμαρτυρήθηκε γι' αυτό προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ., καθώς η συνεδρίαση έχει ορισθεί και σε εργάσιμη ώρα (!), παραγνωρίζοντας το ότι κάποιοι εκ των δημοτικών συμβούλων εξακολουθούν να εργάζονται και υπό τις σημερινές συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση, η έλλειψη διάθεσης συνεργασίας με την αντιπολίτευση έχει καταστεί μόνιμο χαρακτηριστικό της διοίκησης Μανιατογιάννη. Μάλιστα, κατά τον τελευταίο κρίσιμο ενάμιση μήνα της υγειονομικής κρίσης, οι διοικούντες των Βριλησσίων αισθάνονται τόσο επαρκείς, που δεν αισθάνθηκαν ποτέ την ανάγκη να μοιραστούν οτιδήποτε με τους συναδέλφους τους, ούτε να αξιοποιήσουν τη διάθεση προσφοράς που δηλώθηκε από την πλευρά τους. Τι να πούμε; Μάλλον για κάποια είδη πολιτικής, η συνεργατικότητα δεν αποτελεί χρήσιμη αρετή...

ΣΧΕΤΙΚΑ: Δημοτικό Συμβούλιο
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Ο άνθρωπος επέζησε ως τώρα επειδή αγνοούσε πώς να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του. Τώρα που μπορεί να τις πραγματοποιήσει, είτε πρέπει να τις αλλάξει, είτε να αφανιστεί.

William Carlos Williams
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter