Σχόλια
Τα πλούτια
29/5/2020

Συμβαίνει συχνά αλλά αυτό είναι ο άνθρωπος: Ελεύθερος και απρόβλεπτος!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Νοιώθω συνδημότης σας!

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος
Τα πλούτια
29/5/2020

Ναι. Χρηστακο. Γλαφυρο. Δθνατες εικονες. Προχωραμε.!!!!!

Νικος βυθουλκας
Σταγιάτες: Η ομορφιά θα νικήσει!
29/5/2020

Για αυτό το γαλατικό χωριό είχε αφιέρωμα πριν 2 χρόνια η ΕΡΤ3, στην εκπομπή Αντιδραστήριο (webtv.ert.gr/ert3/antidrastirio/11ion2018-antidrastirio-stagiates-pilioy-ena-aytodiacheirizomeno-chorio). Περίληψη: Εδώ και εννέα χρόνια, κάτοικοι του χωριού εργάζονται για να ξαναφυτέψουν το σπόρο του κοινοτικού τρόπου ζωής. Μέσα από συνελεύσεις του χωριού, αποφασίζουν και υλοποιούν από κοινού δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, την προάσπιση και δημοκρατική διαχείριση των κοινών αγαθών, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό, με στόχο, η κοινότητα να αυτοδιαχειρίζεται τα εγχειρήματά της, μέσα από την ενδυνάμωση και τη συμμετοχή όλων.

Δημήτρης Καλαμπούκας
6 προαπαιτούμενα για μια ουσιαστική διαβούλευση
26/5/2020

Κάποιοι μπερδεύουν τη διαβούλευση με την ανάκριση...

Μπάμπης Δαμουλιάνος Ευαγγελάτος

"Στον αέρα" ο ανανεωμένος ιστότοπος της ΔΡΑΣΗΣ!

Σας καλωσορίζουμε, σήμερα, Πρωτομαγιά του 2020, στη νέα μας σελίδα!

Και ενώ τα πάντα γύρω μας τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η καραντίνα, στο Βριλησσιώτικο στέκι, μια ομάδα ανθρώπων ετοίμασαν κάτι καινούργιο, κάτι αισιόδοξο, να δοθεί μια νότα αλλαγής και επανεκκίνησης. Από το 2006, λίγο μετά την ίδρυση της ΔΡΑΣΗΣ, είχαμε την τύχη να είμαστε σύγχρονοι, διαθέτοντας βήμα διαλόγου, παρουσίασης σκέψεων και δράσεων μέσα από την ιστοσελίδα μας. Κι’ αυτό, χάρις στη συνεχή και άοκνη προσπάθεια κυρίως του δικού μας "κατάλληλου" ανθρώπου, του υπεύθυνου μηχανογράφησης και προγραμματιστή Μάκη Ετζόγλου, που κατασκεύασε και επιμελείται τον ιστότοπο της ΔΡΑΣΗΣ. Κατά καιρούς προσθέταμε νέα αντικείμενα, νέα θέματα, νέα ενδιαφέροντα και πάντα η δικτυακή μας παρουσία αποτελούσε το σημείο αναφοράς μας. "Τι θα δημοσιεύσουμε στη σελίδα;", "Πότε να ανεβάσουμε το θέμα;" είναι ερωτήματα και προβληματισμοί που έρχονται συνέχεια στο μυαλό, εκτιμώντας τη δύναμη του μέσου και δίνοντάς του τη σωστή διάσταση. Όλη αυτή η προσπάθεια, η δημιουργία της ιστοσελίδας, οι επιλογές και βελτιώσεις της μέσα από τα χρόνια που περνάνε, μέσα από τις τεχνολογίες που εξελίσσονται, μέσα από τις απαιτήσεις του κόσμου που γίνονται ανάγκες, προϋποθέτει αρκετές ώρες αφιερωμένες στον σκοπό: Να έχουμε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα που πάντα να δίνει το στίγμα της ΔΡΑΣΗΣ. Είναι αλήθεια πως λόγω διάφορων καταστάσεων, τον τελευταίο καιρό η ιστοσελίδα μας παρέμεινε μετέωρη. Το τελευταίο μάλιστα διάστημα ήταν απλά "καλή για την εποχή της", αλλά παρωχημένη αισθητικά και λειτουργικά. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν σήμερα, Πρωτομαγιά του 2020, στη νέα μας σελίδα. Πιο ασφαλή (SSL/TSL συμβατή), πιο καλαίσθητη (νομίζουμε), πιο ευανάγνωστη, πιο εύκολη στην πλοήγησή της, πιο συμβατή με τις νέες συσκευές (κινητά, tablets κλπ), αλλά πάντα με την ίδια ποιότητα αρθρογραφίας και προβληματισμού που χαρακτηρίζει την ΔΡΑΣΗ. Μείνετε συντονισμένοι, σήμερα κάνουμε μόνο την αρχή. Στις επερχόμενες αλλαγές, θέλουμε και ελπίζουμε, πάντοτε να σας εκπλήσσουμε θετικά! ΔΡΑΣΗ για μια Άλλη Πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ: Συμβαίνουν στην πόλη μας
ΣΧΟΛΙΑ
Πείτε μας τη γνώμη σας
Τα σχόλια δημοσιεύονται άμεσα και είναι αποκλειστική ευθύνη του συντάκτη του σχολίου. Οι διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής των σχολίων εκείνων που έχουν διαφημιστικούς σκοπούς, κρίνονται ως ρατσιστικά ή προσβάλλουν πρόσωπα.
Τοιχο-διωκτικά

Ο άνθρωπος επέζησε ως τώρα επειδή αγνοούσε πώς να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του. Τώρα που μπορεί να τις πραγματοποιήσει, είτε πρέπει να τις αλλάξει, είτε να αφανιστεί.

William Carlos Williams
Ημερολόγιο Δράσεων και Εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες Δράσεις για τις επόμενες ημέρες...

Newsletter